Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem vagyok idióta barom. nem az én hibám hogy fél garázst kellett pakolásznod miért nem csináltál rendet? netán ha csinálsz szép rendet akkor előkerül annyi cucc ami évek alat nem is tudtál róla hogy van.
Zolibá mit szólnál ahoz, hogy a luggatott tárcsát visszaüzleteljük a sachs keróról?
te idiota barom,miattad pakoltam ki a fél garázst a sachs alkatrészekért,és basztál eljönni,de tvább ne huzd az idegeimet...
mert öket még nem huztad csöbe...
bár tudod én kedvelem a slampit meg a gombibát is méd a jankót is elviselem. csak te ide nem hiányoznál...
olvasd el a janko régebbi jellemzését rolatok...ott az igazság! persze te amnéziás is vagy,ezért erre se emlékszel.
fogjatok össze mindhárman,a simson forum szeretettel várja az ilyen embereket,mint ti...mi a jankoval,slampival,gombival,stb elvagyunk itt nélkületek!
ezt tudom csak mondani erre. szted csak én ilyen vagyok? hidd el te is az vagy meg mindenki olyan ember nem létezik hogy egyáltalán ne füllentené. egy piti üzlet miatt ekkorára fújsz fel. tudod mit inkább pukkadj meg.
nem,nem...csak még mindig utálom a hazudozo,megbizhatatlan embereket,mint például te is vagy...
tudod írásodból látszik hogy elég depressziós vagy valld csak be!
Képzeld nem és még van mit elhoznom a helyszínről.
Sinter vagy.
biztos házhoz vitték,és fizettek hogy otthagyhassák..
akkor költözz a puchi-hoz,ugyis olyan egyformák vagytok...
Ma vettem
Én nem vagyok az inkább vagy és befejeztem! mert ahányszor bejössz és mindenkinek az hangulatát le akarod nyomni a béka segg alá, hát ezek után amit művelsz már nem is fogok bejárni ide a fórumba mert nem sok értelmét látom. miattad. De a többiekkel megvagyok.
mr. simson tamás by gypsyland.... http://www.jofogas.hu/komarom_...
te hülyébb vagy,mint gondoltam...
ha van okod akkor se kell ezerrel bombázni! elég egyszer
nem ok nélkül teszem...
léccí ne csinál seggedből szájat jó?
és mondom tudod jól én finnyás vagyok igen és? és válogatom. te csak mindig bejösz észt osztani de eddig semmit nem láttam hogy valaha csináltál is volna valamit a mocikkal vagy képeket legalább tehettél fel volna. inkább maradjál a olasz mociknál ami azt állítod hogy az olasz mocijaid aranyból vannak és még mindig nem tudtad eladni. szóval száll le rólam lécci.
te csak levegöt veszel a puchinátorral együtt....a 100 forintosnál nagyobb cimletet csak eladáskor ismered!