Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát kíváncsi leszek erre!Ezek is a 6,3-körüli szélességű fogaskerekek?
A zagyad az van meggyengülve
Ktm Comet ...
Áh negondold csak egy fal meg egy függöny.
Remélem a motor teljesítményét lekorlátozzátok az meggyengült váltó igényei szerint.
üdv! van egy lényeges különbség a 2 név között!
Önteni nem lehet, forgácsolni kell megfelelő anyagból.

Viszont, azt megkérdezhetnéd, hogy centrifugálöntéssel öntenek e hüvelyt.
ja oké szuper! bár az ára mennyiben fog mozogni? gondolom nem lesz olcsó. de azért adok tippet. hogy dömsödön van egy vasöntöde ami autóalkatrészeket gyárt. elvileg itt is gyártanak fogaskerekeket. majd rákérdem hogy gyártanának e nagyobb tételben simson fogaskerekeket? ha jó akkor szóljál.
Ez sorozatban készül, nem egyediben.
de tudom hogy nem biztos hogy jó mert a két tengely közötti távolság miatt nem azonos lehet a simsonál és a sachsnál...
bár nem egyszerűbb lenne e ha sachsnak a váltófogaskerekeit átrakni simsonba? és ott csak a többit újra gyártani?
A fogaskerék marást nem tudom itthon megoldani, meg vésés is lenne, és nem fogom azzal szadizni a kis műszerész gépem.
(emu 250)
A váltó uygan olyan vonóékes fos mint a sachs blokkban (szerintem onnan lopták:) kilágyíttatom hőkezelős emberrel, levékonyítom és újra megedzetem.
De ez a legegyserűb része, a váltó többi részét gyakorlatilag újra kell gyártani
az kemény lesz ám :) és a fogaskerekeket gyártasz hozzá csak levékonyítasz ezekből? de hogy azért kérdem hogy a 6 fogaskerekekből az áttételek miatt hogy oldod meg?
Forgácsgyártás
(hatos váltó)
agyvérzés pia http://youtu.be/iOKsqyHhPN4 ricsinek ajánlom
ma -10 fok és egész nap festettem képet a gyerek szobában és a vacsi lasagne volt.
Zündapp zündapp zündapp
-11 fok reggel
Ráááántotthúúúúst! A kedvencem:P
helyzetjelentést kérek mindenkitől ma hogy
milyen idő kint azaz hány fok van kint?
És mivel telt a mai nap?
és mit vacsorázott?
kösz bár párnapja láttam de a gyerekemnek még nagy. de a gyerekemnek van pocket cross és az szereti és ez még jó a méret neki aztán majd ha találok jó romet ponyt. és akkor utána jön a szépen a lépcsőfok :)
látjátok,ide nem kell dugattyugyürü...
Like csak ne lenne ennyire túl black color....