Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondd csak mit hazudtam én neked?
hajrá janko!te még türelmes vagy!
más a türelem,és más a hazudozás...
akartam menni csak ezek után ahogy így álltál hozzám. csak hogy tudod a potenciális vevőt kell udvarolni nem baszogatni. és ezért nem csodálom hogy nem bírod eladni a csokikocsit meg a olasz vasakat. de úgy sürgetsz mint a világvége közeledne... bár csak hogy volt olyan vevő aki csak egy hónap múlva vette meg tőlem vmit
és nem volt semmi harag és nem baszogattam
másik hogy olyan eladót is ismertem aki türelmes is volt hozzám. és megértő és minden jól ment.
mástol se veszel semmit,akkor mire jo hülyiteni mindenkit?
te meg eljöhetnél a sachs cuccokért,amik annyira kellettek neked...
tudod az a baj hogy unatkozol, és kötekszel másokkal ennyi idő alatt megcsinálhattad volna a veteránjaidat.
ez a realitás....
Tudod elég szemét vagy. és makacs meg önző is. Ennyi elgondolkozhatnál....
ne higgy neki,amit kérdez az se igaz..
[41] 2011. október 18. 17:38
Egy 37 éves motornak talán megengedhető, hogy elromoljon a csapágya...?
IGEN! És aki használja annak Tudni kel hogy nemverseny motoron ül, jó legyen a fék,és meg kell tudni állni!
a többi jön magátol!(Olaj,gumi,Kamion)!
van msn-ed? mert kéne egy pár segítség....
Maradt.
Egy huszonéves embernek meg lehetne annyi sütnivalója, hogy nem hazsnálja a 30 akárhány éves motorját olaj nélkül.
Csak terveztem, hogy azt kapja meg, de végül nem az került rá. Viszont a narancsé, meg a megragadt henger is felúításon van, Tunitech dugattyú lesz benne.
Nem mondtam hogy a narancs. A piros volt az és a narancs hengerszettjét kapta meg.
Fő az őszinteség!
Te mar csak tudod.....de megmondom oszinten,nekem nem relevans a te velemenyed.
Az oktatás az első társadalmi intézmény, ahol a fiatalok megtapasztalják az emberek közötti versenyt, az elismerés iránti vágyat, az indítékok szocializálását, a közvetlen és a közvetett jutalmazást és az ismerttől az ismeretlen felé haladva, számonkérhetőségi és később alkalmazhatósági céllal elsajátítják a közismereti tantárgy csoportosításba szervezett tananyagot. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy az iskolai teljesítmény és előmenetel ugyan szükséges, de nem elegendő feltétele a későbbi boldogulásnak, ugyanis „az Életben" 15%-ban a tudás és 85%-ban az egyéb tényezők fogják az emberek sorsát eldönteni.

Ugyanis „az Életben" 15%-ban a tudás és 85%-ban az egyéb tényezők fogják az emberek sorsát eldönteni.
Nem pedig az iskoláid száma.
Chuck Norris sosem tarol bowlingban. Ledönt egy bábut, a többi 9 pedig elájul.
Egy 37 éves motornak talán megengedhető, hogy elromoljon a csapágya...
A narancsnak a görgője ment tönkre pont ahogy pár hónppal korábban megmondtam.
hallod. neked még maradt sachs cuccaid?