Még annyit azért hozzátennék hogy itt sokan csak a tuning, és a sebesség fokozásának lázában égnek.
Arra is kéne gondolni hogy az egykulcsos dobfék nem váltja meg a világot!
Hi Rick mi van veled mostanság megvan még a cobra?Nem váltasz nagyobbra és elfelejtheted a benyába rakott olajat :-)
Bocs mindenkitöl de nem hagyhattam ki
Úgy raktam össze a történetet, hogy elindultam Dimmához aki tőlem 3km re lakik kábé.
Siettem, volna valamiért, simán elmentem a kút mellett, e a piros lámpánál már nem volt alapjárat, akkor esett le, hogy nem tenkoltam otthon.
bementem a kútra, de mág utána is kurvára füstölt, szóval tutira kétszer került bele az olaj, a benzin meg csak később:)
Ebben a kategóriűban akkor is az volt a legjobb, amikor kétszer tettem olajat a benzinbe, iletve annak a helyére, mert az asszony megzavart valamivel, és a benzint már nem öntöttem rá:)
Volt a tankban úgy 4 deci olaj, meg egy pár deci benya.
Olyan hülyén ment a motor...
Nem biztos hogy megragadt de én is emlékszem arra a képekre ahol a dugattyú igen mélyenszántó volt egy bizonyos nicasil réteggel. És eléggé fekete volt. Még te írtad.
A "hall" az lehet v.mit vagy v.kit, lehet az előszoba, és a szoba közötti ablaktalan helyiség, lehet relé, viszont amire te godolsz az a "halt" vagy is a meghal, elhalűlozik, kifingik múltideje.
A múltidő jele rendszerint e két té, de semmiképp sem a két ell
te mérföldekkel le vagy maradva ezek már jópár oldalnyival lett be linkelve.
amúgy mi van a blokkal? elkészült már?
amúgy nézz meg a vasam. nekem meg szinte kész lett .
Arra is kéne gondolni hogy az egykulcsos dobfék nem váltja meg a világot!
Okoskodjatok nyugodtan, de annyi eszetek meg nincs, hogy gondolkozzatok...
bár majd ha találok krómozott kormánymerevítőset akkor lecserélem kicsivel kisebbre .
Bocs mindenkitöl de nem hagyhattam ki
Siettem, volna valamiért, simán elmentem a kút mellett, e a piros lámpánál már nem volt alapjárat, akkor esett le, hogy nem tenkoltam otthon.
bementem a kútra, de mág utána is kurvára füstölt, szóval tutira kétszer került bele az olaj, a benzin meg csak később:)
Volt a tankban úgy 4 deci olaj, meg egy pár deci benya.
Olyan hülyén ment a motor...
A múltidő jele rendszerint e két té, de semmiképp sem a két ell
amúgy mi van a blokkal? elkészült már?
amúgy nézz meg a vasam. nekem meg szinte kész lett .
A narancs sem ragadt meg soha, kár erőltetni ezt az idióta témát.