Ez az adódolog magyarországon nagyon kapós lett. Mindenki ezzel próbál a másiknak keresztbetenni. Utánakérdeztem a könyvelőnél akkor nem kell adózni ha nem megy a haszon 1 motoron/autón/gépjárművön 200 ezer fölé.
Hajjaj. Utánakérdeztem és nem kell. Mivel nem mentem 1 év alatt 200 ezer tiszta haszon fölé. Ügyes hárítás SZÓVAL NINCS BIZTOSÍTÁSOD.:D Ennyi legalább vallanád be hogy németországba küldted ki ugyanazzal a nepperrel a hondádat meg még jópár motorodat mint én a kreidlerem. Arról bezzeg hallgatsz hogy amit mostanásg eladtál mindet ő viszi ki külföldre nekem meg a GTS nél is beszólogatsz. Tipikus magyar mentalitás...
Tegnap ugye szétbombáztam Spacyt, hogy majd a Suzukival megyek... Reggel tök királyul indul Suzu, erre nem kapcsolja a sebességet, csak pörög. Na, remek, Suzu vissza, Hondára dobjunk egy ülést, egy autó akksit, hogy legyen miről bikázni egész nap. Elindulok a kút felé, kút előtt 50 méterrel kifogyott a benzin.
Végre beérek Pestre, kapok egy címet, elviszem, lett egy defektem...
10.000 Ft egy nyomorék gumi erre a retekre!
Ma annyira elegem lett az összes ótvar fos szar robogóból, mikor kiderült, hogy nincs töltésem....
Úgyhogy eljöttem a melóból, és ez lett belőle.
Most, hogy szétkaptam, várom az ötleteket milyen színösszeállításban pompázzon ezután!
A fejemben előkelő helyen áll valami UV zöld/sárga elképzelés, a feltűnőség érdekében. De még matt feketeség is szóba jöhet...
mindenkinek jogában áll hülyének lenni és egyesek visszaélnek ezzel a lehetőséggel)
Tegnap ugye szétbombáztam Spacyt, hogy majd a Suzukival megyek... Reggel tök királyul indul Suzu, erre nem kapcsolja a sebességet, csak pörög. Na, remek, Suzu vissza, Hondára dobjunk egy ülést, egy autó akksit, hogy legyen miről bikázni egész nap. Elindulok a kút felé, kút előtt 50 méterrel kifogyott a benzin.
Végre beérek Pestre, kapok egy címet, elviszem, lett egy defektem...
10.000 Ft egy nyomorék gumi erre a retekre!
http://www.ktm-oldie-homepage....
Úgyhogy eljöttem a melóból, és ez lett belőle.
Most, hogy szétkaptam, várom az ötleteket milyen színösszeállításban pompázzon ezután!
A fejemben előkelő helyen áll valami UV zöld/sárga elképzelés, a feltűnőség érdekében. De még matt feketeség is szóba jöhet...