Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos ebből nem nagyon lehet versenygépet buherálni
Florett rs a nyerő
te hogy csinálnád meg mzből rövidlöketűt? ahhoz át kell alakítani a hengert meg a főtengelyt gondolom?
az úgy kemény lenne pályázni :D:D
Egy ilyenem van eladóba...
Éljen a MZ
Persze, hogy emlékszem!
Akinek van, és tudja mi az, nem válik meg tőle. De ha látok eladót, úgyis szólok!
Igen szeretnék építeni megint egy kreidlert,meg egy rövidlöketű kb 35 pacis 250-es mz-t speciálra Meg akarom nézni a pannóniákal mit tudok kezdeni Bár nem a Frecskáék ellen,mert esélyem mint halnak a szatyorba
mikor érsz rá holnap?
mert lehet hogy mennék megnézni a hengert. meg pár cuccot. ja írj mailbe a telszámod hogy tudjak majd sms-t küldeni
és gondolom ismét építenél egy versenygépet?
és milyenből? amúgy ausztriában van bőven
pl van most kint bécsbe ktm pl 50 6 gangos sachs blokkos
tudom,beszéltünk a foti találkozon pár éve....
Volt maszekolt lábváltóval is. Nekem is volt MV50 szerűségem lábváltóval. Egy amolyan készlet volt rá.
Ez nem lábváltós ( a képen.) amúgy ha nem olyan mint a képen akkor meg semmivel. Csak rámegy a váltókar és kész.
Nekem is volt,csak sajnos meg kellett válnom tőle! Versenyre csináltam meg,csak 12 lovat tudtam belőle kihozni,és 120-as végsebességet
akinek van,nem adja el....
Helló.Nem tudom,hogy emlékszel e rám.Kb 5-6 évvel ezelőtt cseréltünk egy puch ds50l-t.kérdésem az lenne,hogy nem e tudsz nekem segíteni kreidler florett keresésében?
a lábváltónál van vmi felfogatása a bowdennek?
igen a hátul van ugyan az a blokk mint a kézi váltósé,és a kasznin van rögzítve a váltópedál a képen meg tudod nézni,de csak a pedál látszik sajnos.
hm... a kiálló tengely az nem a baloldalon van hanem a hátulján van?
3 sebességes. A lábváltópedál van, meg a blokkból kiálló tengely és rajta egy kis kerék amibe a kézi váltós bowdenjét kell akasztani. A kettő között kb 30cm. távolság" üresen"
egy kérdés . hány sebességes?
kép?
de amúgy az a valami gömbszerűség összekötőt nem hiszem hogy kapsz de max legyártható.
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Hozzám keveredett egy ds50 lábváltós ,a képen látható típus.Kérdésem a következő: a váltópedál és a blokkból kijövő fokozat választó tengelyt mivel kell összekapcsolni? Nem kaptam hozzá semmit. Ilyennel még nem volt dolgom,és nem tudom mit keressek hozzá. KÖSZI A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS.
fogd vissza magad! szted ki a csicska aki nem tudja hogy kell megcsinálni a saját motorját? akiről az állítja hogy az apja ért a motorhoz de nem segít a fiának egyáltalán megtanítani kesztyűbe dudálni.