Igen szeretnék építeni megint egy kreidlert,meg egy rövidlöketű kb 35 pacis 250-es mz-t speciálra Meg akarom nézni a pannóniákal mit tudok kezdeni Bár nem a Frecskáék ellen,mert esélyem mint halnak a szatyorba
Helló.Nem tudom,hogy emlékszel e rám.Kb 5-6 évvel ezelőtt cseréltünk egy puch ds50l-t.kérdésem az lenne,hogy nem e tudsz nekem segíteni kreidler florett keresésében?
3 sebességes. A lábváltópedál van, meg a blokkból kiálló tengely és rajta egy kis kerék amibe a kézi váltós bowdenjét kell akasztani. A kettő között kb 30cm. távolság" üresen"
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Hozzám keveredett egy ds50 lábváltós ,a képen látható típus.Kérdésem a következő: a váltópedál és a blokkból kijövő fokozat választó tengelyt mivel kell összekapcsolni? Nem kaptam hozzá semmit. Ilyennel még nem volt dolgom,és nem tudom mit keressek hozzá. KÖSZI A SEGÍTSÉGET ELŐRE IS.
fogd vissza magad! szted ki a csicska aki nem tudja hogy kell megcsinálni a saját motorját? akiről az állítja hogy az apja ért a motorhoz de nem segít a fiának egyáltalán megtanítani kesztyűbe dudálni.
Florett rs a nyerő