Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi?
A hétvége termése:
aha. megint olyan ember fogtál ki sejtem hogy megint csak ígérget. azza hogy mindárt kész. de sztem hetekig mire kész lesz :P
a régi comet kerekeket a kékeket.:D a blokkról majd hiv a szerelő ha szétszedte de most a csepeljében cserél vagy cserélt főtengelyt.
Puchi! Tessék: http://www.mofaker.hu/termek/2...
A Zündapppomon is ilyen van.
majd holnap megnézem oké?
mennyi kell 1 vagy kettő?
ha eladtad akkor mit akarsz ezzel mondani? amúgy a blokkal mi van?
én a két comet kereket 10 ért adtam el gumival tengellyel mindennel eggyütt..
Köszi a választ a jó nekem használt gumi is csak ne legyen szétrepedve mert a mostani az nagyon gatya.Meg nem egy szupergépen lesz ami megy 90-et csak egy sima car.
A tied milyen képed van?
egyébként a keszthelyi puchtemetősnél lehet egy csomó méretű 17-es gummát kapni jóáron. :) én onnen szerváltam a aranycometre 2 db gumistól és felnisől az egészért 11 ezerér postával. mind gumi tiptopállapot.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
sztem ez bőven megéri.
jaja épp ezen gondolkoztam hogy legalább vagy 30 pálca kéne.. csak nem olcsó mulatság elbohóckodni
vaterán van bőven.
de asszem nekem is van csak nem olyan szupik. csak célnak valót ha kell szóljál.
VAn a méretedben Michelin m45, Contigo és pirelli is.

Ezeknél szerintem mindnél jobb a heideneu.
ŐŐŐ, a 2,75 ös az 80/90 nek felel meg kábé.

A 90/90-es már kicsit be fogja húzni, ahhoz már 2-es felni dukálna minima.

Esetleg k65 ben keress.
mekkora az a felni?
1,8-as?

mert akkor arra kiváló heidenau k63 2,75/17
Hol találhatnék külsőt a herculesemre? 2,3/4 17"-os.
Amikor én vettem külföldről, akkor ez itthon még teljesen ismeretlen volt.

Egy-két pálcával nem mész semmire, mert mire kitapasztalod elmegy vagy egy méter belőle.
neten mindenhol 500 körül árulják pálcánként.
de ebayen 300 ft pálcája. de ha belegondolok hogy a postaktg. már ugyan ott vagyunk.... de akkor éri meg kintről rendelni ha nagy tételben venni.
Először angliából rendeltem.
fele avolt, mint a hegesztéstechnikai boltban, viszont volt 4 rugó posta meg egyb költség a 4 rugós cuccon:)
Éljenek a zündappok.
Hello!
El tudnád mondani hogy olyan aluforrasztódrótot hol lehet venni? És kb mennyi?