Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót.majd utána nézek.A simsonnál stárnál bevált ez a módszerem. 3 esbességgel majdnem 100km/h
Így van hogy a fene enné meg minden lehulló apró pelyhét
aham :)
HAVAZIK VAZE!
Jobbat akarok.
Jött egy ember, kifizetette, és már vitte is.
hogyhogy eladtad? és akkor mi lesz most? és a dappot generálod vagy hogy? vagy generáljam?
ez van ha az ember szeret kisérletezni :)
hallottam róla. és filóztam is rajta :D miért?
Erre ezt tudom mondani:

Oemgé
a ducatit ne tegyél bele hanem nullás lendítő tömeget csinálj azaz csak a megszakító részt esztergáld ki belőle és azt tegyed bele és a gyújtás meg akkumulátorról menne.
és nullás lendítő tömeg lenne igaz hogy alacsonyan kicsi a nyomaték de a magas fordulaton meg iszonyat brutál lenne. vagy keress rá a netre hogy inner rotor na azt tegyed be az olyan mint a babszi gyula. :) és membránosított legyen :) hajrá :)és akkor a karbi szívó része legyen menetszéllel szembe ahogy nő a sebesség jobban kapja a levegőt.
bár én a jawa mustangnál megcsináltam hogy egyszer tiszta begyával és tölcsért tettem a karbinál ahogyan menetszél van. és lazán kimentem 80-ra gyári 38-as hengerre persze az lett a vége hogy besült a henger és gyűrű törés.
Reggel eladtam a Spacy-t, úgyhogy ma újra a Minttel kellett mennem.
Elküldtek megint a Ferihegyre, de mint tudjuk, 50 fölé akkor sem megy, ha ledobom a Himalájáról... Kiváncsi voltam a szintidőmre, így megnéztem, 35 perc alatt sikerült teljesíteni ezt a távot.
Mopedversenyről nem hallottál még?
Nemtom, ajánlat?
Blokk szétszedve, elromlott a berugó parafás lóf@szja.
Mennyiért adod?
Egyszer került vissza.
Ilyen volt az enyémen is. DS en nem láttam még ilyet. Egy ilyen menetes száras gömbfejes rudazat megy oda nem bowden.
Már megint visszakerült?:D
Csapágyas a Zündapp amit hoztam.
Helló. erről lenne szó . a blokk valóban olyan mint a kézi váltósé, de itt a fénykép,a lábváltóról.Bowdennek nem látok helyet.
Majd kiderül Jó hosszú az áttétel,ami jó
Ő mivel megy?
Szerintem elírták az árat.Az 95 forint lehet
Marmoly DAni ellen is nehéz:)
Igen a hengert,a hajtókart rövidebbre+5 felömlő+más főtengely,Ducati gyújtás+a többit nem árulom el