Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyiért ezt a zöld szutykot hát összesincs rakva ember..gondolkozz..
Nem misztifikálom, csak tudás nélkül el lehet helyezni az ablkokat teljesen rosszul is, teljesen rossz szögü irányítással.

Továbbá, ha azt sem tudni, hogy húr vagy ív mret van megadva, akkor megint szopó lehet.
nem kell misztifikálni az egy érhető dolog talán jó is
Rendzerint az sem szokott kiderülni, hogy a mellékelt (semmire sem hazsnálható:) palástrajzon a méretek húrban vagy íven értendőek.
az iylen régi tuningleírásoknak kb smmi értelmük nincsen.
Rendszerint az utánépíts nem hozza a kyívánt eredményt, mert alapvető dolgokat nem szoktak rügzíteni bennük, úgymint:

Ablakok pontos elhelyezkedése a paláston
Ablakok szöge.

HA más nem is hiányzik, és mondjuk van egy korrekt kipufogórajz (iylet még ne láttam:) akkor már borult is az egész, mert alapvetően befolyűsolja az öblítst ez a két hiányzó paraméter.

Érdemes megnézni egy gokart homologizációs lapot, azon még a csapszeg súlya is meg van adva három tizedesig:)
A 12-lovas kreidlerhengertuningot eltudod küldeni mail-be?
vegyetek inkább müködö zundappot,ugyanennyiért..http://www.jofogas.hu/baranya/...
csak a lényeg maradt ki: csapágyas a blokk...
kell e a mocim?
Van egy eladó helyesírási szótárom, nem érdekel?
Sziasztok!
Jópár hét kihagyása után ujra itt SportMotoron Gondolom Hiányoztak az Árulós Galériáim

Am Mivan veletek ? Megvannak a kecskék vlkiszerzettbe újat?
Babettához én leresek Tilisztort Meg trafót !
piros lesz :) mert az van itthon sz sztem, az jobban passzol. mert a hátsó futómű piros meg a hátsó lánkerék is piros akkor ez is legyen piroska :D
Kéne valami terepmotor neked!

Az éleit 2K-lakkal kihúzni vékony ecsettel.Vagy egy arany csíkkal esetleg egy élénkebb hajszálvékony zöldel.
Üdv!

Küldtem neked emailt erre a címre: buzerpipa@freemail.hu
ime,a legujabb fejlesztésü biztonsági öv,elsösorban házasoknak..
ezt csak te ne mondd,munchausen brumo...
Csíkozást a peremekre rakhatnál valami szép színből akkor frankó lenne.
na ugye. :)
Nemgondoltam volna, hogy ilyen frankón fog kinézni :)
eenyi? nemá nekem mondtak kb 16 ezret csak a tankra :D de azért célnak oké még
Egy krómozás meg 26E.
nna elkészült a festések.
és félve ragasztottam fel a matricát de egész jó lett. bár ez nem restaurálás lesz hanem felújítás, de vmit vmiért. vélemény? amúgy a matrica nem az a vékonyféle fajta hanem rendesen jó vastag mint a félfamentes kartonpapír! és a matrica meg métere 1600 ft volt jó drága...