Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zündappot :D mert a suliban tanultam hogy a reklám színek mindig sárga és piros kombóval idegesítik vele a vevőket. baszod?
Reklámmotor?
Mégis mi a faszt reklámoz?

Vegyetek Kreidlert
ez csiripel vagy berreg? és ez olyan mint egy reklám motor lenne.
a benzin az még ok. De az olaj kurvára nem oké! sürgős hengergenerál esedékes mielőtt beáll a motor mint szög.
Spacy-vel két napja dolgozok, tapasztalat:
benzinfogyasztás 7,44 literból 180 km.
olajfogyasztás 160 km-re 1 liter.

Problem?
a kilómétermeghajtóm törött. Lehet már írtam. :D
így néz ki. Puch imolához kellene. ha valaki monzás, tudna nekem segíteni ebben?
Ne is!
Mindent kinti áron mér, ő meg mindent ingyen akar megszerezni.
Emailban irtam neki hogy 3500 ért mennek errefelé
nem gondolta hogy 50 eurot fizetek érte
hát hülye azért nem vagyok
Mekkore egy geci vagy, kikeresed a legdrágábbat eBay-n, gratulálok... Azt nem reklámozod mikor 10 euróért járt le...
akár lehet szó róla többit emailben
chap-man@freemail.hu
Motort nem adod el?
Nekem is van. Ha kell megtalálsz.
Eladnám 110 db os dvd gyűjteményemet, mindenféle van benne ami az egész család számára jó lehet. helyhiány miatt adom el! És mindegyik kiváló állapotú! Bár szinte többi csak egyszer megnézettek!
irj e-mailt,mennyit ér neked..
igen erre
mennyi lenne az a "jó pénz"?
erre gondolsz? http://www.ebay.de/itm/Hercule... mert jo pénzért adok...
Hello
motoplat gyujtó trafót keresek egy kreidler lk800 blokkhoz
ha van valakinek
email : chap-man@freemail.hu
most már biztos hogy amnéziás vagy...szedjél kavintont! már elküldtem a cimem
de már jobban vagyok. Ésm ondom akkor tudok menni amior legy ügyem pesten akkor közben mennék hozzád.
olvasd lejjebb.
ne kelljen mégegyszer leírnom hogy csak úgy hozzád azért nekem kicsit gázolaj sok.
mindegy majd megoldom valahogy .csak emailben add már meg a telszámod meg a pontos címet. és akkor amikor küldök sms-t akkor megyek. oké?
hmmmmm.....na,jo,de kiváncsi leszek mikor fogsz ideérni,ha még 3 hét mulva is ezt mondod ,hogy lázas vagyok..
nehogymár azt akarjad hogy megfertőzzelek és akkor engem meg vádolsz azzal hogy minek mentem hozzá fertözően .
azzal,hogy itt vagy...