Furák ezek a Kreidler-ek.... Számomra.... Néha tökre tetszenek, de néha meg meg se nézem.
Itt van ez is, amit szereztem. Első bökkre mekkora királyság, meg 1958, meg 3 gang, meg minden, de nem tudom. Annyira nem érdekes.
neeeeee máááááá baaazmmeeeeeegg! ma pont ilyet álmodtam éjszaka. csak az kcsit nagyobb volt és honda felirat volt a tankon csak ilyen a kinézete. vazz megáll az eszem...
A jogszabály szerint smkp-ra is kötelező rögtön az adásvételnél! Az egy dolog, hogy mindenki úgy kereskedik, hogy nem köt rá, átmegy 4 kézen 6 hónap alatt, addig senki köt rá, és majd az 5. tulaj... Ez így nem szabályos.
Te nagyon nem vagy képbe, ember! A sok futárnak nem sok futármotorja van! Most komolyan azt hiszed, hogy minden futárnak 5-6 motorja van dolgozni? Gondolkozzál már el a dolgokon!
Általában 1 jó, vagy olyan, amihez a sarkon is adnak alkatrészt. De általában 2 motorjuk van. És az olyan iratfutároknak, mint én, a legtöbbnek rendszámos van, tehát alapból van rajta biztosítás, műszaki.
Ok nélkül geciskedsz már megint.
Már megint mi a kurva isten faszáért szólogatsz be olyan dologért, amihez semmi közöd?
A Hondán kívül semmilyen motoromat nem vitt el a nepper haverod, a KS-GTS építés meg nem az enyém volt!
Itt van ez is, amit szereztem. Első bökkre mekkora királyság, meg 1958, meg 3 gang, meg minden, de nem tudom. Annyira nem érdekes.
http://www.oranjekreidler.nl/r...
A Toyotán még most is van, holott műszaki augusztus óta nincs!
Általában 1 jó, vagy olyan, amihez a sarkon is adnak alkatrészt. De általában 2 motorjuk van. És az olyan iratfutároknak, mint én, a legtöbbnek rendszámos van, tehát alapból van rajta biztosítás, műszaki.
Ok nélkül geciskedsz már megint.
Ha te nem vagy itt, veszekedés sincs a fórumon.
A Hondán kívül semmilyen motoromat nem vitt el a nepper haverod, a KS-GTS építés meg nem az enyém volt!