segítsetek! vajon mi lehet ha elektronikus motoplat gyújtású harmatgyenge szikrát ad mindegy gyertyánál? tip? gyenge tekercs vagy elektronika vagy vmi kontakthiba vasgy trafó? volt már vkinek ilyen esete?
Üdv Brumo! Ha hiányos az ismereted az nem baj! Probálok segiteni anno is voltak müszaki emberek akik gondolkoztak és sikerült a dolog! A mellékelt képen lehet filozni!
Alighogy leültem, a másik fülkében megszólalt egy hang:
- Szia, hogy vagy?
Nem vagyok olyan típus, aki beszélgetni szokott a WC-ben, de most nem tudom mi ütött belém és kissé zavartan válaszoltam:
- Kösz, minden rendben!
Erre a másik személy azt mondja:
... - És mit akarsz csinálni?
Ez meg milyen kérdés? Ekkor azt gondoltam, ez már túl bizarr, ezért azt mondtam:
- Hmmmm, csakúgy mint te, végzem a dolgom!
Ezután próbáltam olyan gyorsan kijutni, ahogy csak tudok, amikor újabb kérdést hallok:
- Átmehetek hozzád?
A kérdés abszolút durva volt, de gondoltam illedelmesen lezárom a beszélgetést:
- Nem, most éppen nagyon elfoglalt vagyok!
Ekkor azt mondja a szomszédban tartózkodó, immár idegesen:
- Figyelj, később visszahívlak, mert egy idióta van a másik fülkében, aki folyamatosan válaszolgat a kérdésemre.
Ez kb oylan mint egy tipikus nőknek fejlesztett sportkocsi.
Úgy néz ki, mint ha haladni is tudna, de nem tud.
Külcsin van belbecs helyett.
500 ccm egyhengerből azért illene, hogy erősebb legyen mint egy 125 ös kétütemü.
hallod? megtaláltam a újságot a vw golf 3-asról sima szívódieselről szóló cikkről hogyan lett 120 lovas. Bár a motorról nem sokat írt csak a futóműről. de lefényképeztem majd este átküldöm msnen. De a motor adatai van benne. bár ez chip tuninggal és 60-as rendszerrel érte el a srác. A poén hogy a verda csajnak készült. nem mondok semmit és csak nézz meg.
HA a sikán az egyenesben van, akkor mondjuk 80 körül zakóznak.
HA meg nincs lassító, és telibe lehet veretni az egyenest, akkor majd sokkal gyorsabbról fognak féktávot venni, és akkor fognak zakózni, ami sokkal veszélyesebb.
Van ott javítási segédlet is.