Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint látod 10 ezerből nagy csodát ezen a típuson nemlehet elérni.Én
csak Úgy szeretem "mondani" hogy nem restaurálva meg felújítva lett hanem a célom az volt hoyg ne korodáljon tovább!
Sokan nem ismerik már a PUCH szónál megakadnak!

A kék-szürke egy Steyr Daimler Puch A.G. Graz puch ds 50.
A másik meg egy Puch MAXI G4.
NEM autómata hanem manuális négygangos!
NAgyon teteszik a BMW-d mehetek vele egy kört?Ha igen ingyen a tiéd az összes puch om(2).
NA mivan szétszedted már?
Vagy mennyek robbantani!
Puchinátor,

gratulálok a gyönyörű motorjaidhoz!
Rajtam kívül biztosan tudja mindenki, de az én kedvemért elmondanád a pontos típusokat?
Ezt hogy értsem hogy 6 gangos Monza? Gorcsa beszélt róla hogy a Sima Monza blokk és 6 sebességes. Vagy csak egy sima M50J blokk egy Monza vázban?
Hello! Van eladó lehetőleg nagy lámpás Cobra hátsóidomod?
Kitűnő.
Amúgy is saját építésű volt, de az egyik motorom meghibásodása miatt a blokkot kivettem, bármikor visszaalakítható.
Hátsó lámpa milyen állapotba van?
Bűn ilyen szép motorokat szétbontani...
50-es Cobra blokkos, na azt most szétszedtem, csak a váz maradt, Az egyébként egy M50Jet, "retró Cobra".
Van egyben egy Monza hatsebességes blokk, henger nélkül, eladó. Cobra blokkjaim vannak eladók, a szélső kék M50Jet váza.
A fekete puch on milyen henger van?
Sokkal nagyobb és drasztikusabb a kipuja is!
MONZA 6-o váltó?
Na jó szépek amotorok darbkákban komplett cobra mipéz?
A piros körlámpás Monza eladó 30 000Ft, kell még vele foglalkozni, Cobrák közül a sárgát használom, a többi szétszerelve, alkatrészenként eladó, Monzához van egy 6 sebességes blokkom is henger nélkül.
Puch cobra érdekőne!

Ja melyik a legolcsóbb az érdekelne!
Sziasztok, nekem van sok eladó alkatrészem M50Jet-hez, Monza 4sl-6sl-hez, Daytonához, Cobrához. Van egy eladó Monzám is egyben, ha valakit érdekel motor vagy csak alkatrész, írjon a locsi.istvan@gmail.com -emailcímre.
Ejjha...
De ha mégis a tied lesz, kérem kölcsönbe!
Üdv
Jó motorok a puch ok!
Nekem is van kettő!

Nagyon szép a BMW-d!
Az a gond vele, hogy amíg gondolkodtam, az eladó szóban odaígérte másnak. Hétfőn tudom meg, hogy komoly-e a vevő szándéka és van-e esélyem megvenni.
Őszinte leszek, nagyon tetszik a gép.
Bukok az ilyen ritka motorokra.
Erre ezt tudom mondani:

Nagyon szép állapotban van, szinte teljesen eredeti. Jobb hátsó indexbúrája törött. Azt hiszem más hibája nincs.
Ritkasága miatt nem ajánlom hegyi, illetve napi használatra, elég kevés készült belőle.
6 sebesség, 6,25 lóerő, 90-95 km/h max sebesség.
Túlzottan is jó.
Ha mégsem hallgatnék a jó szóra, akkor azért ajánlanád a motort?
Tudnod kell, hogy a fiam még nálam is jobban vigyáz mindenre.
Akkor sem!
Csak ha akkor ül föl a G6-ra, ha veled van, és együtt jöttök a találkozókra...
Pedig az!
És ha megmondom neki, hogy nehogy meg merje karcolni? :-)
Ha a G6 Daytona, nehogy meg merd venni a fiadnak!
Azt csakis gyűjteménybe!