Tudom és rohadt nehéz meló. Ráadásul legutóbb mivel nem volt turbomaróm havernek a Romet hengert sima kő csiszolóval csináltam meg hüvelykiszedés nélkül, Santyi módra. Fúrni kell az biztos Olyan 3 óra azért bennevolt bőven sőt talán több is de szeretem csinálni. 2 Szép nagy felömlő ment rá hasrapacsi módszerrel egy Santyi hengerpalást rajz és egy 210 es Babetta henger után. Egész szép lett szerintem, csak még fúrni kell ha meg lesz fúrva rakok fel róla képet.
Na jelentkezet a fuladásos probléma megint.
Karbi szét atomjaira rakom visza nyitom ki a csapott ömlik a benzin há mondom mi a fa..om nézem az úszó ház nincs rajta
Rúgdosgathatam volna egy darabig
Nem lett jó már amikor mindent átnéztem ako se
Hát mondom nem marad más mint az 1-ik gyűrű töröt.
Kapom le nézem h.fejet győnyőrüen körbe kormosabb mint a kipuf
Szará nyúlt a tömités holnap gyártok rá.
Szeretném megkérdezni hogy milyen alu lemezből csináljam szerintetek mármint hogy 1mm-is 2, 0.5 vagy milyen?
Gondoltam hogy a kipufot is kitakaritom ha má szét van meg a h.fej megvolt telve koromal a dúgon meg 1 hegy volt.
Mostanába egyszer kétszer valami 8 éves garázs sarokba talált nem tudom milyen olajat raktam bele de jól ment végül is de ezt látva többet nem
Na de a kipuf doból hogy jön ki a könyök rajta van az a bilincs le veszem de nem jön keté.Még ezt válaszóljátok már meg hogy miért nem meg hogy szedjem szét.Előre is kösz a gyors és mesterfokú segítséget
HÚ!
Én nagyon ideges voltam amikor romet hengerem berohadt!
Belecsaptam a motorba aztán beindítottam!
JÓ hangja vollt.
D etényleg sok idő farikcsálni még akor is ha turbómaróval csinálom!
De egyébbként tényleg van itthon pár szar hengerem, azokon szoktam kísérletezni.
Volt olyan, hogy egyszerűen nem maradt itthon használható henger, és a készet valahogy el kellett vinni a fúróshoz.
NA akkor egy belül erősen rozsdás henger elő, belül megcsiszol(szép kráteres votl a rozsdától:) kerestem bele egy használt dugót, arra meg valami használt gyűrűket, az szép eset volt:)
Hát fárasztó tud lenni az biztos!
De nem baj már 5 óra melóm biztos van benne de lehet hogy több nemtudom!
NA ez amolyan lájtos meló!
Van még vagy 2 óra melóm vele de én szeretem csinálni!
Persze, ha valamit ki akarok próbálni, én is valami kukázott hegeren csinálom.
(ha most humorizálni akarnék, akkor azt mondamám, Puch hengeren, de nem akarok, mert még sértődés lenne:)
Egészen régen én is reszelővel küzdöttem, annak is megfolt a maga értelme, az ember jól megggondolta, mit akar kitermelni, mert strapás.
Ígérem a hétvégére lessz kép!