Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szúrja be a képet...bocs
Na ez már valami.
Ezeket láttam már, oda-vissza túrtam már a netet.
Eddig ebbe voltam szerelmes. Igaz 85e, de nagyon tetszik...
Nekem van egy eladó Puch-om, 50-ért viheted.
29800 km-rel. Annyira nem szép, hogy ne lehessen ütni, mert lekenték.

Monzából elsőre ezt ajánlanám.
Van itt egyel régebbi, de arról semmit nem írnak...
Persze, értem!
Meggyőztél, most már csak kéne eladó motor.
Akár Cobra, akár Monza is lehet.
úgy értem, kezdőnek inkább a műsazki tartalmat nézzed, ha kicsit üt-kop az nem dráma.
HA belejött, lehet suvickolni.
Jogos.
Na akkor hol az a csúnya, de finom motor?
Azért nagyon csúnya nem lehet, mert e mellé és ezek közé kell beállnia majd :-)
Igen, az idom botrányosan csúnya.
A gyerkőc kezdő. Gondolkodom a Monzán is egyébként.
Ha jól tudom az 4 LE-s. Elég az nehéz (10%-os emelkedő már a házunk előtt is) terepen is?
HA nem jaszkarizni akar vele, hanem közlekedni, akkor nem is baj, ha nem teljes.
Tök kezdőnek én eleve ronda de jó motort vennék, úgy is elhanyigálja.
Az "ár megegyezés szerint" és az "igényesnek eladó" az magyarra fordítva irreálisan drágán, annyira pofátlanul hogy oda sem merem írni :)
75.000 körül.
Elég sok hibája. Kipufogó elég fura, idom az elején szintén. Valamit hőfokmérőt, vagy benzinszintmérőt szereltek rá utólag (bár ez mondjuk jó is lehet, ha szép kivitelezés). Tankról hiányzik a dísz... Így képekről ennyi.
Én javaslom, inkább valami sűrűbben előforduló motort válassz, pl. egy Monza. Nemtudom mennyire tud motorozni, meg mióta motorozik, de azért nem kéne rögtön 6 sebességes szörnyeteget alátolni. Ami gyárilag megy 85-90-et...
A Simson csak vicc volt :-)
Jómagam is a német (na jó, osztrák) technika híve vagyok (ld. BMW).
A linkelt Cobra elvileg mennyit ér szerinted?
Árat ugyanis nem adott meg az eladó.
Pedig, már éppen javasolni akartam a labanc pudva helyett valami rendes simsont:)

Jellemzően annyiba kerülnek, mint egy jobb állapotu simson, és azért műszakilag nem egy kategória.
A cobra ráadásul szép is.
Köszi a választ.
Valójában nem vagyok képben 50 ccm-ben, nekem egy veterán BMW R100/7 van. A 16 éves gyermekemnek szeretnék motort, s lecövekeltem magam a Puch/Zündapp vonalon. Valami Simsonnál erősenn/jobb motor kell, mert a Bakonyban (Zirc) lakunk és itt kicsit hegyes völgyes a terep.
Minden segítséget szívesen fogadok.
Mennyit érhet amúgy ez a gép?
Elég jónak tűnik képekről, és a háttérben lévő szerszámokról gondolom, hogy akár még foglalkozhattak is vele, nemcsak használták.
Ezt az eladásra kínált gépet nem ismeri véletlenül valaki?
http://www.kepesmotor.hu/puch-...
Szevasztok!

A segítségeteket kérem!
Szeretnék egy Puch Cobrát venni.
Nem tudtok véletlenül jó állapotú eladót?

Üdv:
bmwr100
NA mivan kimet a konyhába és megivott egy kisfröccsöt!
Vazeeeeeeeeee
Nem a forumból csak belőlem de ha nagyon akartam volna már csőfogóval is kitéphetem volna.De 3 napja nem is látam a gépet
AZTAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hát hallod ettől tutira beszarsz!
Tessék várni báttyám!
Üdv

Nem tudom néha az az érzésem hogy a kreativitás totál kiveszett a fórumról.
Ha nagyon azt akarnám hogy szétjöjjön és nem sajnálnám akkor már szétkaptam volna a helyedben!
Beba*zod a kályhába begyújtasz aztán késsz.
VAgy lángal fujatod!Haverral a simsonperselyt is tűzzel szedtük ki bedobtuk a tűzbe aztán begyújtottuk!
Stu+ lág+vízgyőkulcs!
Üdv
A kért képek a tankról!