Lehetséges, hogy el van dugulva a kipufogó, karbibeállítás, gázbowden beállítás.....
Az én duplakipufogósom is nagyon szar most. Mikor megvettem, úgyahogy ment, aztán karbipucolás után alig tudom elérni az 50-es álomhatárt is. Meg alapjárat sincs.
Pedig az eladó még fotót is hajlandó lenne mutatni, ahogy a rendőrök 80-al lefotózták vele.
Kicsit rá kéne szánnom magam belőni.
Én az első komolyabb motrom, a narancs Zündapp-ot Február 14-én vettem.
Örülök, hogy ilyen szar időbe sikerült, mert ahhoz szoktam hozzá, hogy jól fel kell öltözni a motorozáshoz. Így nem félek holmi esőtől...
3 gatya, 5 felső, és meg se kottyan.
Köszi a budaörsi tippet.
Már beszéltem a tulajjal.
Ezt kaptam:
Hali Igen megvan még. A hibái:nem működik a km óra ,és a kulcs funkció nem üzemel(csak ki lehet kötve,egyben van)csak rúgod és indul. Ezen és a karcokon kívül nincs más baja. KB 60nal megy jó gumik,fékek. Kicsi alku lehet. szia
Én speciel azt a Daytonát ajánlanám. Eléggé ritka dolog. Én egy ilyen motoron "buzultam" bele a 6 gangos Puchokba:D Amúgy igen tavaszra gondoltam:D Mert van olyan, hogy itt szép idő van Zircen esik a hó:D
Remélem azért ilyen időben nem motorozol
Majd megbeszélhetünk egy tesztet, de inkább csak tavasszal.
Most a legfontosabb, hogy legyen Puch a srácomnak.
Igen legalább legyen 12 fok nekem annyi kell minimum. Bár egyik haverommal télen -7 ben is kint zúgattuk a Verhovinát meg a Rometet. Hengeren melegítettük a kezünket:D
Köszi, rám fér majd némi korrepetálás 50 ccm kétütemüből, ha lesz motorunk. Továbbra is érdekel, hogy tudtok-e eladó, jó állapotú Monzát, vagy Cobrát. Sajnos az "álomgépért" sorba kell jelenleg állnom, így messze vagyok attól, hogy az enyém legyen.
Hű az álom gép
Nekem monzám van ha érdekelnek a tapasztalatok kérdez csak bátran.
Szerintem meg vehet ezt a fiadnak simán.
Erős erős, fater a rigáról patant át a a 350-es jawara .
Jó igaz akkor végül is nem kezdővólt de egy riga meg egy jawa350 hát igen.
Ovatosabnak kell leni egy kicsit hogy ne legyen ez:http://www.sportmotor.hu/motor...
Mondjuk estem én akorát babettával is azt se tudtam mere vagyok
meg nyáron a felelőtlenségemből lepihentem a monzával is.
Persze hogy mehetsz vele.
Remélem Puch tulajdonos leszek (ill. a fiam) és találkozunk valahol.
A BMW-t nyáron restauráltuk a srácommal, most bejáratós, mert teljes motorfelújítás is volt.
Alig várom, hogy hétvégén 10 foknál több legyen, mert akkor megjáratom. Mégcsak 300 km van benne. Brutális a gép.
Az én duplakipufogósom is nagyon szar most. Mikor megvettem, úgyahogy ment, aztán karbipucolás után alig tudom elérni az 50-es álomhatárt is. Meg alapjárat sincs.
Pedig az eladó még fotót is hajlandó lenne mutatni, ahogy a rendőrök 80-al lefotózták vele.
Kicsit rá kéne szánnom magam belőni.