Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen de itt azt is meg kéne oldani hogy lássa a kamera az órát.
Gondolkozz már...
Veszel PowerTape-t, DuckTape, "versenyszalag"ot, széles ragasztólagot, felragasztod a tankra, és voálá! Tehetsz alá esetleg valami magasítót, hogy ne csak a kormánycsapágyat lássuk.
Egy bajom van az LK val. Olyan könnyű a kuplungja hogy meg kell szokni azért mert állandóan ki akarja emelni az orrát. De gázra is de ott csak egyesben meg ha jól lepörgetem kettesben kicsit megemelkedik de ott már csak teleszkópból.
Megy az. Csak nem tudom hogyan rögzítsem a kamerát akárhová is. Jó lenne mert én is csinálnék egy videót a K54 ről
na,mi van? a kreidlered csak állohelyzetben müködik?
jaa oké:)
Várom a videót. Max rakd fel youtubera.
Üdv!
Bemész egy csapágy és szimmering boltba és lesz:) Tömítést meg vágsz magad spirálfüzet fedőlapból.
Köszi a Választ Puchinátor!
Készülök a motor szétkapására, csak addig be kéne szerezzem az összes tömítést. Ahogy néztem az országban nem nagyon lehet kapni 15*30*5.5 és 15*35*9 főtengely szimeringet. Ha tudtok boltot ahol SACHS-hoz van alkatrész légyszi adjátok meg a címét
Üdv
buram van ,igazabol a talp a lenyeg
az ne lenne rossz cak egy bibi hogy a búra kisé törött.
de kis ügyességel meg oldani lehet nem? :S
aham.. megpróbálom. bár a blokkért vannak vevők csak gyújtásmiatt nem mernek venni mondom nem kell aggódni cask tekercselni kell ennyi :)
:D azért vmi korrekt legyen.
De azért szedd szét nézd meg. Lehet hogy nincs különösebb hangja mivel már kiköpte a kipufogóba.
Köszönöm a választ Rick, akkor valami más lesz a gond.
Üdv!
Azt szinte rögtön elvitték.
A Maicot hajtottam egy darabig aztán felraktam 2 nap alatt elvitték.
Slick 6 gangos sachs valtokulisszad azota sincs?

Mi van a cross Maicoval?
gondoltam odaadod lampastol,cserebe adnek egy 4 gangos puch blokkot
Gondolkozz. Ha ugyan olyan vastag a drót. Elkezded ugyanúgy tekerni és ugyan olyan nagyságúra csinálod a tekercset amilyen volt. Ennyi. Nincs benne semmi.
Gondolom minel kevesebb...
de mondtad hogya narancsnak a hengerét más dappba tetted nem?
vagy elszálsz!
Furatással megölöd a nicasilt.
És nem használtam fel a hengerét. Semmilyét.
Lekapod a hengert és belekukkintasz! Szép látványba lesz részed!