Én meg a reakciódat nem értem (?!?!?), mindegy is, én arra céloztam hogy pl. a fokozatkijelző ugyan az mint amit a heal tech készít, annyi az eltérés, hogy azon heal tech logó van a prop techen meg prop tech és olcsóbb. A pontos történelmi hátteret te biztos pontosan ismered.
Vagy a prop-tech-nek van köze a healtech-hez?! mert lehet így is kérdezni....
De a megjegyzésedet nem igazán értem?!
Írtam, hogy nincs köze?! Vagy valami hasonlót?!
Mi nem szerelünk Prop-tech-es termékeket, mert nincs nálunk olyan.
Vannak termékek, amit közösen fejlesztenek és vannak termékek, amit külön.
Pont a szóban forgó X-Tre Power Box külön fejlesztés....
Kezdjük azzal, hogy még azt se tudnom, milyen kipufogó, milyen légszűrő, milyen milyen van rajta...
De mindenki azt szeretné, hogy hány LE-s lesz a végére.
1. Aki előre megtudja mondani, az vagy hazudik vagy látnok. A látnokokban nem hiszek
2. Aki egy kipuff+légszűrő+PC beállítása után 20-30LE növekedést hoz ki, az is átver
3. A többi dologról nem szeretnék nyilatkozni....
Na az király! És kb mire lehet számítani ,kezelhetőség és lóerő növekedés szintjén ezektől a kütyüktől? A gyári érték ugye 185 paci,mi várható,meddig lehet elmenni?
Bocsi Ago,akkor valamit elnéztem,lehet az kevert meg hogy nekem volt prop tech a régi vasba. Mindegy,ha jól működik és nem veszti el a motorom tőle a fokozat kijelzést akkor érdekel.
Mi a HealTech X-Tre Power Box környezetvédelmi és végsebesség tiltás (bizonyos modellek esetén) kiiktató beszerelésével foglalkozunk, nem pedig a Prop Tech-essel.
Köszi szépen Ago! Látom ti foglalkoztok még emellett a környezetvédelmi tiltás ,és a végtiltás kiiktató prop tech szerkezet beszerelésével is. Nekem volt még a GSR 600 hoz,de hiába tettem bele a Gixxerbe, nem nagyon csinált semmit,és még a sebesség kijelzés is megszűnt,tehát kivettem belőle inkább. Ebben is tudtuk segíteni nekem,mert akkor ez a dolog egybe a power commander bekötéssel érdekelne. Üdv. Laczi István
Szevasz Ago! Érdeklődnék hogy GSX-R 1000 K9 hez Power Commander,4 térképes beállítással ,kb mennyibe fájna, és ez a művelet mennyi időt vesz igénybe nagyjából. Köszönöm.
Gondolom még más típusokhoz is jó.
4-102 PUSH, és van hozzá egy 32104050 rúd is...
30e Ft