http://www.ebay.com/itm/SUZUKI... Ezen a linken is ezekhez a típusokat adja meg az árusító, a számsora pedig elvileg ugyan az legalább is az alapján amit leír alul az úriember!
Igen van ahol én is ezt olvastam és ezért bizonytalanodtam el! De ebay-en is 2-3 darabot láttam aminek ez a számsora és 1000 k3-k4 amit megadnak hogy jó hozzá! Egyébként köszi!
Sziasztok!
1 kis segítséget szeretnék kérni! Vettem most 1 power commander 3r 307-310-es jelzéssel,(életembe elösször vettem ilyesmit mociba) sajnos az eleje kicsit kopott a számoknak mert ugye használt a cucc! Na most a kérdésem az volna hogy nekem azt mondták hogy ez jó a gsxr 1000 k3-ba! honnan lehetne ezt tavasz elött ténylegesen kideríteni?!?! mármint hogy kompatibilis e a szekérrel! interneten keresgéltem de a fele csak a k1-k2 1000 típusokat jelzi hozzá a másik fele pedig azt hogy a k3-hoz is jó és az itteni hirdető is úgy hirdette hogy jó a k3-ba! Csak kicsit elbizonytalanodtam! Bízom benne hátha itt választ kapok! Előre is köszi! Bocsánat ha rosszul fogalmaztam vagy érthetetlenül!
Sokat nem szeretnék elárulni róla, - főleg nem technikai részleteket -, de a Power Commander V képes nem csak külön hengerenként, hanem (és/vagy) fokozatonként is külön térképet kezelni. Ezzel ki lehet küszöbölni a ram-air "hibáit", bizonyos esetekben a szembe/hátszél okozta "eltéréseket" és még sok mindent mást is. Az én motorom jelen pillanatban a Dynojet kiegészítőkkel együtt 55 térképet kezel egyszerre.
Par szot esetleg tudnal irni rola, hogy mennyi haszna van egy sima 1 terkepes beallitashoz kepest? Mind a 6 fokozatra vegig allitod? Illetve mennyibe faj az ilyesmi?
Esetleg az erdekelne meg, hogy hany eves a kapitany?
azért nem teljesen.
A belső térképazonosító térkép is más. Pl az határozza meg a maximális fordulatszámot is, amit tud "módosítani"
Pl az FZ1 PC-je Jó bizonyos R1-be, csak hát az asszem 13000ig van térképezve, viszont az R1 leforog 13.500ig...
Meg azért még van pár más dolog is...
Elég sokfélét belelehet rakni, de nem fogom ide leírni mind.. :)
A PCV jó pár funkcióval tud többet, mint a PCIIIUSB, bár "hétköznapi/alap" beállításaiban talán csak az jelent valami, hogy belekerül egy 15%-os gázállás is a kis tartomány jobb beállításához.
PCV plussz:
kisebb méret
modulárisan bővíthető (felső injektorsor vezérlő, gyorsváltó kiegészítő modul, autómata finomhangoló, stb..)
+ 1 gázállás (15%)
fokozatonként is állítható térkép
külső jel alapján változtatható térkép (turbónyomás, stb..)
stb
stb
stb
Annyiban szoktak a PC-k tipus specifikusak lenni, hogy milyen csatlakozok vannak a kabelek vegen, amivel a motorhoz csatlakoztatod.
Ha pl. az injektorokra kell csatlakoztatni a PC-t (mint a 2006-os Z750-nel), akkor az akar passzolhat meg a Z1000-re is, de ha pl. valami kozponti kabelkoteget kell valahol szethuzni es oda kell koze dugni, akkor mar kicsit tobbet kell matekozni rajta, hogy passzol-e a labkiosztas, ha egyaltalan a csatlakozo megegyezik.
Sziasztok.BUÉK. az lenne e kérdésem, ha valaki tudja, hogy vettem egy gielra kk 125 motort és max gázon 100km/h volt a vége, ami kevés ennek. Estleg nem nyit a power? Köszi
Mivel a Power Commander IIIUSB injektor állító, így az csak az injektor állítására alkalmas. A gyújtás állítására külön készülék kell, aminek a neve Ignition Module.
A Power Commander beállítása - mint a neve is mondja, - csak a készülék beállítására vonatkozik. Nem tartalmaz semmilyen egyéb szervizeléssel kapcsolatos dolgot (szinkron, pillangószelep poti, előgyújtás, gyertyacsere, légszűrőcsere, olajcsere, stb...)
Mégg annyi kérdésem lenne hogy a gyújtás vezérlésébe is belenyúl a szerkezet? Valamint ha elvinném önökhöz beállításra akkor az teljes körű lenne? Úgy értem szinkron, pillangószelep potméter, előgyújtás illetve a power commander 3 belövése? 40kp?
Eladó egy K5 1000 Bazzaz fordított váltóhoz való gyorsváltóval!
-- Z-Fi TC kipörgésgátló, injektor és gyorsváltóvezérlő elektronika
- Gyorsváltókapcsoló (gyári vagy fordított váltáshoz)
- Típusfüggő kivitel
- 11 gázállásonként és 500 fordulatonként állítható kipörgésgátló érzékenységi érték
- 11 gázállásonként állítható megszakítási idő
- Sebességi fokozatonként állítható érzékenységi módosító érték
- Fokozatonként különböző váltási idő
- Gázelvétel és kuplungolás nélküli váltás
- 12 gázálláson és 500 fordulatonként állítható injektormódosító érték
- Fokozatonkénti korrekció megadása
- Számítógépes állítási lehetőség USB porton keresztül
- Teljesítmény és nyomaték növekedés
- Optimális levegő/üzemanyag keverék előállítás
- Lineáris és dinamikus gázreakció
- Két térképes mód (opcionális kapcsolócval)
- Egyszerű beszerelés
- Időjárásálló kivitel
Nem az a baj, hoyg spórolni akar 4.900HUF-ot....
De leírom másként:
Vehetsz egy fekete/fehér TV-t 50.000HUF-ért
Vagy vehetsz egy szines TV-t 54.900HUF-ért
ezen is spórolhatsz 4.900HUF-ot..., de gondolom azért a szjneset vennéd meg...