Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FeherCapa380,

Nem az a baj, hoyg spórolni akar 4.900HUF-ot....

De leírom másként:
Vehetsz egy fekete/fehér TV-t 50.000HUF-ért
Vagy vehetsz egy szines TV-t 54.900HUF-ért

ezen is spórolhatsz 4.900HUF-ot..., de gondolom azért a szjneset vennéd meg...
zsoloo,

a 307-310 a következő motorkba jó:
Suzuki GSX-R1000 (2001-2002)
Suzuki GSX-R600 (2001-2003)
Suzuki GSX-R750 (2002-2003)
Mért baj, ha valaki spórolni akar 4.900Ft-ot?
zsoloo,

200USD egy ilyen szarért?! Valakit majd jól átbasznak vele.
A képen egy PC3serial van, ami kb itthon 15KHUF-ot ér max, ha egyáltalán eladható!

Számoljunk csak: 200USD+40-50USD (szállítási díj): 250USD
250USD*220=55000HUF
Erre rájön az import vám+ÁFA: 32% = 72600HUF
Átutalási díj: 3000HUF
Összesen kb 75000HUF

Itthon brutto 79.900HUF garanciával a PC3USB
http://www.ebay.com/itm/SUZUKI... Ezen a linken is ezekhez a típusokat adja meg az árusító, a számsora pedig elvileg ugyan az legalább is az alapján amit leír alul az úriember!
Igen van ahol én is ezt olvastam és ezért bizonytalanodtam el! De ebay-en is 2-3 darabot láttam aminek ez a számsora és 1000 k3-k4 amit megadnak hogy jó hozzá! Egyébként köszi!
Szerintem ez csak GSX-R 600/750 K1-K3-ba jó, és GSX-R 1000 K1-K2-be... Neked 315-411 kellene
De majd jön Ágó és megmondja a tutit.
Sziasztok!
1 kis segítséget szeretnék kérni! Vettem most 1 power commander 3r 307-310-es jelzéssel,(életembe elösször vettem ilyesmit mociba) sajnos az eleje kicsit kopott a számoknak mert ugye használt a cucc! Na most a kérdésem az volna hogy nekem azt mondták hogy ez jó a gsxr 1000 k3-ba! honnan lehetne ezt tavasz elött ténylegesen kideríteni?!?! mármint hogy kompatibilis e a szekérrel! interneten keresgéltem de a fele csak a k1-k2 1000 típusokat jelzi hozzá a másik fele pedig azt hogy a k3-hoz is jó és az itteni hirdető is úgy hirdette hogy jó a k3-ba! Csak kicsit elbizonytalanodtam! Bízom benne hátha itt választ kapok! Előre is köszi! Bocsánat ha rosszul fogalmaztam vagy érthetetlenül!
Esetleg valakit nem érdekelne egy Dynojet 4-104 nyomó lineáris gyorsváltó? ( hayakend@gmail.com )
giszo,

Sokat nem szeretnék elárulni róla, - főleg nem technikai részleteket -, de a Power Commander V képes nem csak külön hengerenként, hanem (és/vagy) fokozatonként is külön térképet kezelni. Ezzel ki lehet küszöbölni a ram-air "hibáit", bizonyos esetekben a szembe/hátszél okozta "eltéréseket" és még sok mindent mást is. Az én motorom jelen pillanatban a Dynojet kiegészítőkkel együtt 55 térképet kezel egyszerre.
Oke.

Par szot esetleg tudnal irni rola, hogy mennyi haszna van egy sima 1 terkepes beallitashoz kepest? Mind a 6 fokozatra vegig allitod? Illetve mennyibe faj az ilyesmi?

Esetleg az erdekelne meg, hogy hany eves a kapitany?
giszo,

mi mást?!
A fokozatonkent allithato terkep az sebessegfokozatot jelentene?
Te vagy a mester, en csak beleokoskodtam.
giszo,

azért nem teljesen.
A belső térképazonosító térkép is más. Pl az határozza meg a maximális fordulatszámot is, amit tud "módosítani"
Pl az FZ1 PC-je Jó bizonyos R1-be, csak hát az asszem 13000ig van térképezve, viszont az R1 leforog 13.500ig...
Meg azért még van pár más dolog is...
limepower,

Elég sokfélét belelehet rakni, de nem fogom ide leírni mind.. :)

A PCV jó pár funkcióval tud többet, mint a PCIIIUSB, bár "hétköznapi/alap" beállításaiban talán csak az jelent valami, hogy belekerül egy 15%-os gázállás is a kis tartomány jobb beállításához.

PCV plussz:
kisebb méret
modulárisan bővíthető (felső injektorsor vezérlő, gyorsváltó kiegészítő modul, autómata finomhangoló, stb..)
+ 1 gázállás (15%)
fokozatonként is állítható térkép
külső jel alapján változtatható térkép (turbónyomás, stb..)
stb
stb
stb
Annyiban szoktak a PC-k tipus specifikusak lenni, hogy milyen csatlakozok vannak a kabelek vegen, amivel a motorhoz csatlakoztatod.

Ha pl. az injektorokra kell csatlakoztatni a PC-t (mint a 2006-os Z750-nel), akkor az akar passzolhat meg a Z1000-re is, de ha pl. valami kozponti kabelkoteget kell valahol szethuzni es oda kell koze dugni, akkor mar kicsit tobbet kell matekozni rajta, hogy passzol-e a labkiosztas, ha egyaltalan a csatlakozo megegyezik.
Z 750-esé jó hozzá vagy típuspecifikus a Power Commander?
A P.C. III USB utód miben fog különbözni?
Vagy vadászak egy használtra?
limepower,

Nem, de nem valószínű, hogy lesz.
A PCIIIUSB már kifutó modell és nincs raktáron már nálunk belőle.

Volt egy használt karácsony elött, de két nap alatt elvitték.
Szia AGO!
Elöre lehet tudni,hogy mikor lesz akciós Power Commander III a Kawasaki Z1000 2003-06 évj.-hoz?
Sziasztok.BUÉK. az lenne e kérdésem, ha valaki tudja, hogy vettem egy gielra kk 125 motort és max gázon 100km/h volt a vége, ami kevés ennek. Estleg nem nyit a power? Köszi
ozat,

Mivel a Power Commander IIIUSB injektor állító, így az csak az injektor állítására alkalmas. A gyújtás állítására külön készülék kell, aminek a neve Ignition Module.

A Power Commander beállítása - mint a neve is mondja, - csak a készülék beállítására vonatkozik. Nem tartalmaz semmilyen egyéb szervizeléssel kapcsolatos dolgot (szinkron, pillangószelep poti, előgyújtás, gyertyacsere, légszűrőcsere, olajcsere, stb...)
Üdv!

Mégg annyi kérdésem lenne hogy a gyújtás vezérlésébe is belenyúl a szerkezet? Valamint ha elvinném önökhöz beállításra akkor az teljes körű lenne? Úgy értem szinkron, pillangószelep potméter, előgyújtás illetve a power commander 3 belövése? 40kp?

Köszönöm.
Sziasztok!

Eladó egy K5 1000 Bazzaz fordított váltóhoz való gyorsváltóval!

-- Z-Fi TC kipörgésgátló, injektor és gyorsváltóvezérlő elektronika
- Gyorsváltókapcsoló (gyári vagy fordított váltáshoz)
- Típusfüggő kivitel
- 11 gázállásonként és 500 fordulatonként állítható kipörgésgátló érzékenységi érték
- 11 gázállásonként állítható megszakítási idő
- Sebességi fokozatonként állítható érzékenységi módosító érték
- Fokozatonként különböző váltási idő
- Gázelvétel és kuplungolás nélküli váltás
- 12 gázálláson és 500 fordulatonként állítható injektormódosító érték
- Fokozatonkénti korrekció megadása
- Számítógépes állítási lehetőség USB porton keresztül
- Teljesítmény és nyomaték növekedés
- Optimális levegő/üzemanyag keverék előállítás
- Lineáris és dinamikus gázreakció
- Két térképes mód (opcionális kapcsolócval)
- Egyszerű beszerelés
- Időjárásálló kivitel

130000Ft

bali105gsxr@gmail.com
06303210309
moralis,

használt nincs, d emég nem is volt.
Jelen pillanatban van egy új PCV és van egy akciós új PCIIIUSB.
http://www.agomotors.hu/websho...