huszonévesen 70pár kiló voltam
akkoriban 6 túróstáska+2 zacsi 0,5 literes kakaó volt a reggelim, és ez nem lidl túrós táska méret volt
asszony abból egyet bírt megenni
gépsonkát 5 kilós kocka rudakban vettem ez kitartott akár 3-4 napig is,
de pl egy kiló méz meg egy kiló kenyér ez egy reggeli meg egy kis tízórai nasi volt
szóval nem ok nélkül jött fel ennyi súly..... de ha nem zabálok szarul érzem magam, szóval ha nem tudok jó sokat enni inkább kifekszek a vonat elé
2 személyes tál kevés? Nem meglepő, neked a súlyod is 2 személyes 😄 Ezek a helyek átlagos humanoidra vannak mérve. Engem meg pont az zavar, mikor annyit adnak, amit normális ember nem tud megenni - vagy csak azér eszi meg, mert ki van fizetve 😃
ott lehet nem de pár helyen voltam már ahol áradoztak mennyi a kaja......
egy 30 kilós titkárnőnek lehet sok lenne, de én inkább eszek egy 50es pizzát, meg mellé ezt-azt aztán nincs csalódás
az a baj hogy én alapból jónevelt vagyok, de ha basztatnak elég bántóan őszinte tudok lenni, főleg ha egy kicsit iszogatok is akkor meg van egy árnyalatnyi irónia is a közölnivalómban
szóval engem ott megvertek volna a tótok, az biztos 😂
amúgy én ezekkel a "rengeteget adnak" "meg sem birod enni" "nagyon finom volt" dolgokat eddig még sehol sem tapasztaltam
eddig még egy helyen se ettem olyan 2 személyes tálat amit ne tudtam volna lazán megenni leves+desszertel
az íz meg egyéni, de amit rácson megsütök itthon olyat egy étterembe se ettem még.....
ennyire nem mélyedtem el a fagyi tudományokban, fagyitól sosincs bajom bármilyen szar is
inkább a hústermékekre finnyás a bélés, pár tartósítószert nem bír a szervezet, aztán lehet futkosni a budira
motorozáskor is meg kellett tervezni a dolgot, mert nem szerencsés ha 20+ ember vár rád meddig guggolsz a bozótban
Van egy fajta szerintem valamiféle fagylaltgyárból származó lehet amit a kisebb helyi jólmenő cukrászdák árulnak, ez igazából jó, de szinte az egész országban ugyanaz ezért gondolom, hogy egy helyről származhat, nagyon kevés cukrászda lehet ahol helyben gyártják a főzött fagyit, Bp.-n tudok 2-3 ilyen helyet nyilván van több is csak mér rég sétálgattam a városban, vidéken meg egyet sem hiába írja ki, hogy az és hiába hiszik ezt a helyiek mert nem az csak jobbféle gyári.
egy időben nagyjából az egész országban végigkóstoltam a fagyikat
szegeden volt a legszarabb, és kurva drága volt, majdnem sírva ettem meg
de úgy általánosságban kb egyforma volt a minőség, ha azt a szegedit kiveszem a körből alig volt eltérés
többnyire ahol többet adnak ott gyengébb az íz
mindig vanília-puncs eszegetek így egész jól össze lehet hasonlítani
gondolom a kisipari tejszínből készített legalább 5x drágább mint az albán "fos"
én úgy tesztelem ha a szájpadláson ott marad egy "olajos réteg" akkor az szar, amelyiknél nem az jó
fura mert ez ugyanazon a helyen is változik, nem tudom mi az oka
akkoriban 6 túróstáska+2 zacsi 0,5 literes kakaó volt a reggelim, és ez nem lidl túrós táska méret volt
asszony abból egyet bírt megenni
gépsonkát 5 kilós kocka rudakban vettem ez kitartott akár 3-4 napig is,
de pl egy kiló méz meg egy kiló kenyér ez egy reggeli meg egy kis tízórai nasi volt
szóval nem ok nélkül jött fel ennyi súly..... de ha nem zabálok szarul érzem magam, szóval ha nem tudok jó sokat enni inkább kifekszek a vonat elé