Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én érteni vélem amit a Quag olvtárs szeretne mondani, erre azt tudom csak mondani, lehetséges a felekezeten kívüli vallásosság. Az üdvözülés feltétele amúgy sem a felekezethez való tartozás, amúgy meg a mai keresztényeknek felróni a nagyon múltbéli, és a kereszténység nevében elkövetett bűnöket amúgy is kontraproduktív.
Vagy lehet, de akkor meg kell dögöljön az összes cigány is meg zsidó is. Ja, a portugálokat, jenkiket ki ne hagyjam.
(nem mindenki az ) így akartam 😊
Kereszténység korokból fakádólág lelehet osztani
Roma keresztény terjesztés inkvizítoriságával nem kereszténység Meg int csak Jézusra tudok hivatkozni
Nincs olyan hogy gyere köves mert ha nem jól pofán baszlak 😂 😂 Magyarán ha meg félemlítesz valakit hogy legyél ez vagy az és ő félelemből az mondja oké persze . Az attól még nem lesz se keresztény se bár mi más
Mostani korszak meg nyögi az "kereszténység " alatt elkövetett bűnöket ezért van a sok ateista
Iszlámhoz nem értek de ha arra gondolsz hogy békétlenek konkrét én ezt se mondanám (hogy mindenki az )de amit itt mutatnak magukról nekünk Európaiaknak az fog lejöni
"Azért mert a kereszténység nevébe követnek el rossz dolgokat az nem azonos a kereszténnyel"

Nem kotekedni szeretnek, de 'a minden kecskebaszo mohamedan kurva anyjat' narrativa eseten valahogy megiscsak minden muszlim terrorista es a kurva anyjukat. Van alapja az irantuk erzett haragnak, nem tagadom, csak ez igy kettos merce.
Macska példa = nincs gyerek (már nem lehet) ezért macskákat tart luxus szinten ( gyerekpótló )
Vallások mind egy szálig megtévesztés Buddhizmus vagy iszlám-izmus bele értve a Katolicizmus ........................ emberi kitalálás nem is nyújt semmi valós meg oldást
És a többi vallás? Nem csak keresztények élnek a földön az űrben meg ki a fene tudja? Tényleg, az ufók kiben hisznek, csak nem bennünk? 🤔 A macska példákat meg nem fogom fel mert utálom őket.
Válásóság lehet csomó minden ,de igaz keresztény csak egy (Jézus követése )
Azért mert a kereszténység nevébe követnek el rossz dolgokat az nem azonos a kereszténnyel
Biblia kiemeli a legfőbb gonoszt mint a Romát (Vatikánt) katolicizmust . Őket teszi felelőse a ateizmus mérhetetlen elterjedésért . Azt álszent valókoskódásért az emlitett inkvizíció és a sok elme baj amit hoztak a világra . És mind ezt a kereszténység nevébe . De ha valaki mutat olyan hogy Jézus mondott-e olyat hogy tüzes bikába térítsétek az embereket akkor én legyek uhu madár .
És amiből eredetileg ki indultunk ....................... leegyszerűsítve igen is mondott olyat hogy ne paráználkodjatok
Ha ezt úgy mond tartanák és nem kefélnék össze vissza akkor ne volna mit elvetetni ( egy életet )
De hát ez van rosszat fogadjuk el , de szerintem akkor a következményét is
Amúgy ismerek olyat aki fiatal korába elvetette most meg már nem lehet, szerintem még jó anya is lehetett volna
Jó anyagi körülmények közt él ,és most a sok szeretet 5-6 macska élvezi ki olyan szinten hogy volnának akik hátukon is szőrt növesztenének és nyávognának is 😂
Azért néha egészen komoly kódszakértőre van szükség a hsz-eid megértéséhez. 🙄
Így van ,csak azért ne azonosítsuk a romai váláskoskódást azzal hogy az a abortusz miatt imaszakőr jön össze
De amit te írsz az is meg van írva bibliába pontosan
Ezért kéne csak Jézusra figyelni és nem mindenféle váláskódokra
Fokozatosan kell emelni a megterhelést. Első nap 100% azután folyamatosan emelni.
52 Autó ! Az komoly munka lehetett ! Van kitartásuk ! Lehet a bányában is megállnák a helyüket ! 😧
A kőbányában lenne idejük unatkozni. De a magánzárkában is.
52 autó ! Eszméletlen ! 🙄
Unatkoztak ! A lelkeim ! 🤔
Az a baj, azt látja a sok hülyegyerek, hogy csinálhatok bármit, úgy is valaki, anya-apa majd kifizeti. énszerintem ha már nem verhetik agyon őket, akkor egy olyan 20 év kőbánya megfelelő lesz.
Igen, én sem voltam ebben a korban faszagyerek, de ilyen még a fejemben sem fordult meg.
az csak nálunk a legokosabb, nemzetközileg lehet nem üti meg a mércét
Ha van pénzük és a hírek szerint van akkor fizetni fognak ez nem vitás.
Első gondolatom az volt, hogy Ini, okos embert említett. 😉 De valójában csak okos lehet lölő, különben nem itt tartana. Úgyhogy igazad van.
Nem? Inkvizíció? A vallások nevében követik el a legnagyobb aljasságokat többnyire imádkozás előtt, után vagy közben.
Hajrá LöLő! 😂
én úgy gondolom az ukránok nem nyerhetnek mert az erőforrásuk csekély, még nyugati segítséggel is
az oroszok sem nyerhetnek mert ezek a háborús "hódító túrák" sosem vezetnek eredményhez
itt most egy okos emberre lenne szükség aki összehozna egy béketárgyalást
Mindig és mindennek következménye lesz, ha valamit tesznek amit nem kéne, vagy nem tesznek amikor kéne, mindig. Ennek is, ne félj. Amiben reménykedhetsz az az, hogy még látod, amikor megszopják.
nem agyon kell verni, csak annyira hogy megjegyezze
az agyon verés max kivégzésre megfelelő, de egy 12 éves még menthető
a mai nagy libsi világban már csúnyán se szabad nézni a gyerekre, nem hogy egy pofont lekeverni
persze vannak olyan gyerekek akit hiába vernek rendszeresen, de a többségének jót tenne egy minimális kis testi fenyítés, leginkább azért hogy tudja azt hogy nem tehet meg bármit következmények nélkül
ni-ná hogy zavaró 🙄de én inkább kettősségről beszélek
Az hogy a franciák mit érdemelnek az egy dolog
Nem kedvelem Franciákat már a Trianon miatt se meg arrogánsak meg.............. . stb , de akkor is meg az én fejembe Európa része fehér ember kultúrával