persze. legmesszebb abba az irányba Lvovban voltam párszor még 89-90ben, de olyan szarok voltak az utak, h a zsiguli felni ment gumistól a szemétbe egy-egy ilyen út után
hát egy lövésre van idő(óranézegetős) Ha nem talál még hozzá tudom vágni az egész kacatot 😅
Egyébként zárt lesről lenne a vadászat szóróról(kezeit széttáró)
Én emlékezem a New Orleans-i hurrikán/árvízre is. Ott is ugye... A faszcibáló lippppsi buzik nagy kárára viszont ott voltam, amikor a szerencsétlen horvátok menekültek át a határon a háború elől. Én Barcson voltam akkor. Láttam a két népséget, a rohadt jenki niggereket a híradókban és az ellenpéldát is.
így ássa meg egy nemzet a saját sírját
na de kell ez, pár röpke évtized és ha addig kibírjuk atomháború nálkül a sok gyülevész söpredék visszarántja a világot az 1800as évekbe
utána boldogan mosolyoghatnak a zöldek is meg a fajtavédők is hogy ezt is elintéztük
Miután a narkós nigger nyakára léptek, korlátozták a rendőrök jogkörét, sőt sztem a számukat is... azoknak meg csak ez kellett, most már lehet bármit csinálni, mert blekmetörsz van.
Az usa-beli Buffaloban tömegesen rabolják ki az üzleteket. A linkben egyet mutatnak, amúgy én más weboldalon látva kerestem rá a youtuben. A hóhelyzetre hivatkoznak, de hát lehet látni, hogy nem a parizert meg zsemlyét viszik el.
Egyébként zárt lesről lenne a vadászat szóróról(kezeit széttáró)
igaz egy milla, meg kissé nehézkes felhúzni de megéri
Feláldozata magát hogy társai nyugodtan tudájanak garazdálkodni
na de kell ez, pár röpke évtized és ha addig kibírjuk atomháború nálkül a sok gyülevész söpredék visszarántja a világot az 1800as évekbe
utána boldogan mosolyoghatnak a zöldek is meg a fajtavédők is hogy ezt is elintéztük
Az usa-beli Buffaloban tömegesen rabolják ki az üzleteket. A linkben egyet mutatnak, amúgy én más weboldalon látva kerestem rá a youtuben. A hóhelyzetre hivatkoznak, de hát lehet látni, hogy nem a parizert meg zsemlyét viszik el.
https://www.vadhajtasok.hu/202...