Az igaz, de a lövések hangjáról nem mondják meg, hogy engedélyes vagy sem ls hívják a rendőrt akinek magyarázhatok. Nem beszélve arról, hogy a lövedék át tud menni a szomszédhoz ami meg már gáz.
semmi közük hozzá mit csinálsz a portán belül
nekem leginkább azért kellene hogy a cigó szomszéd tudjon róla hogy van, nem akarom megfélemlíteni, de jó ha tudja mi a helyzet
emiatt is vágom szamurájkarddal a gazat hátul, mert ezek mindig leskelődnek, aztán a kard egész jól villog a napfényen
Vennék ilyesmit szívesen, de ez elég hangos és a rendőrök már a 2. sorozatnál berontanának. 😁 Még a régi reflex miatt a rugós légpuskával sem merek lövöldözni nehogy valami szomszéd felnyomjon.
De amikor valami új és lelkesedek akkor még avval is alszok 😂 Reggel 8 kor kiültem és csak este 7-körül mentem be párom meg kihozta kaját piát szorgalmasan , tök rendes tőle
Csak a csattogást nem szerette hallgatni
Ennyire nem merültem el a szakmába (sajnos) 😂 egy nap elment olyan 300-400 aztán nagyobbak voltak a szünetek már csak 150-200 lövés
Után elmúlt a covid ijedelem és mindenki elkezdet dolgozni és így nekem is beindult újra, és újra pörgés idő hiány 😭 😤
Hentesek is van csúzlija ,mondom neki menjünk ki falvégbe lehasalunk azt lőjünk 50-60 métere célokra
Komolyan mondom kb félóra volt hogy jött a rendőr be basztuk a puskát a bokrok alá és kerüljük a bokrokat megyünk a rendőre elé . Na maguk mit csinálnak itt jön a kérdés . Haver egyből kutyáját kergetjük elszökött a kis komisz
De a legrosszabb hogy szerintem buzinak nézet a rendőr legalábbis arca úgy formálódót , persze szólongattuk a nem létező kutyát hitelesség kedvért 😂 😂 😂 lényeg amugy a puskákért csak sötétedésbe mertem vissza menni 😎
ezek az erdei pontvadászok 50 méterig is lőnek a lebutított 7,5ös puskákkal is
akkora parallax kereket vannak a távcsöveken mint egy 17es felni 😁
nekem pont elég volt a szomszéd antenna zsinórjára lövöldözni
annyira nem akartam izgalmat, ugyanis a lövedék becsapódás műhely osb fala volt 😂 😂 😂
elején egy másik táv csővel annyira ügyködtem (pontos beállítással ) nem sokat hordót félre csak fél métert ki is lőttem az ablakoz
20 perc buta nézés után rendeltetem a asszonnyal Nikkot 😂 😂 😂
azért egy 10 méteres pisztollyal 20 méterről a német pisztolyoknak is kitűnő
haver vett egy gpm02 pisztolyt az 20 méterre 5 centiket szórt
és habpatronnal használtam az jobb volt mint a szóda
19 m 😁 kerítés miatt nem volt tovább
Mielőtt mindenki meg rökönyödik a kerítés a hátamat nyomta 😂
Nem tudtam hogy itt van olyan jó koma aki foglakozik versenyszerűen vele akkor nem adom el de egyedül nem volt kedvem sehova menni , itthon meg a fen emlitett okok miatt már nem jártak vele olyan büszkén 😬
amikor parasztba toltam akkor gyurmából hurka és ebbe a kis réz 1 forintosokat belenyomkodni sorban
volt olyan nap hogy egy 500as doboz lövedék elment
ha izgalom kellett akkor öngyújtókra lőtem ami mögött mécses égett
jó pár tálca öngyújtót elhordtam a józsefvárosi piacról
Nem szerettem a pisztolyt. nekem ugyanennek a puska változata volt (CLG) már rég eladtam, a németek sokkal jobbak. A 6 milis szorást fekve meglövöm rugós puskával 😁
Én csináltam célokat dio ,kólás kupak nem volt ki hívás utána csikkeket állítgattam aztán jöttek az apróbb alátétek meg hurkapálca .................................. stb
Lényeg hogy mozogjon vagy dőljön, repüljön
nekem ez volt a kedvencem
ismerős makón dolgozott és elhozta az évszázad legjobb csövét
satuba befogva 20 méterre egy kb 6mm lyukba lőte az összes lövedéket akkora volt csak a szórása
olyan összegért adtam el hogy nem is merem leírni, legalább 10 évig basztattak hogy adjam el
nekem leginkább azért kellene hogy a cigó szomszéd tudjon róla hogy van, nem akarom megfélemlíteni, de jó ha tudja mi a helyzet
emiatt is vágom szamurájkarddal a gazat hátul, mert ezek mindig leskelődnek, aztán a kard egész jól villog a napfényen
Csak a csattogást nem szerette hallgatni
Után elmúlt a covid ijedelem és mindenki elkezdet dolgozni és így nekem is beindult újra, és újra pörgés idő hiány 😭 😤
Komolyan mondom kb félóra volt hogy jött a rendőr be basztuk a puskát a bokrok alá és kerüljük a bokrokat megyünk a rendőre elé . Na maguk mit csinálnak itt jön a kérdés . Haver egyből kutyáját kergetjük elszökött a kis komisz
De a legrosszabb hogy szerintem buzinak nézet a rendőr legalábbis arca úgy formálódót , persze szólongattuk a nem létező kutyát hitelesség kedvért 😂 😂 😂 lényeg amugy a puskákért csak sötétedésbe mertem vissza menni 😎
nekem van egy angol nagyon lágy lövedék, az a legjobb jsb-t is lealázza
akkora parallax kereket vannak a távcsöveken mint egy 17es felni 😁
nekem pont elég volt a szomszéd antenna zsinórjára lövöldözni
elején egy másik táv csővel annyira ügyködtem (pontos beállítással ) nem sokat hordót félre csak fél métert ki is lőttem az ablakoz
20 perc buta nézés után rendeltetem a asszonnyal Nikkot 😂 😂 😂
haver vett egy gpm02 pisztolyt az 20 méterre 5 centiket szórt
és habpatronnal használtam az jobb volt mint a szóda
Mielőtt mindenki meg rökönyödik a kerítés a hátamat nyomta 😂
Nem tudtam hogy itt van olyan jó koma aki foglakozik versenyszerűen vele akkor nem adom el de egyedül nem volt kedvem sehova menni , itthon meg a fen emlitett okok miatt már nem jártak vele olyan büszkén 😬
volt olyan nap hogy egy 500as doboz lövedék elment
ha izgalom kellett akkor öngyújtókra lőtem ami mögött mécses égett
jó pár tálca öngyújtót elhordtam a józsefvárosi piacról
Lényeg hogy mozogjon vagy dőljön, repüljön
ismerős makón dolgozott és elhozta az évszázad legjobb csövét
satuba befogva 20 méterre egy kb 6mm lyukba lőte az összes lövedéket akkora volt csak a szórása
olyan összegért adtam el hogy nem is merem leírni, legalább 10 évig basztattak hogy adjam el
lassan múzeumi darab lesz
teli van verve szegekkel mint anno a winettou puskája 😆
nekem még mindig van pár darab céltábla a múltból
mondjuk én már nem vennék rugósat, pcp sokkal jobb