Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az igaz, de a lövések hangjáról nem mondják meg, hogy engedélyes vagy sem ls hívják a rendőrt akinek magyarázhatok. Nem beszélve arról, hogy a lövedék át tud menni a szomszédhoz ami meg már gáz.
semmi közük hozzá mit csinálsz a portán belül
nekem leginkább azért kellene hogy a cigó szomszéd tudjon róla hogy van, nem akarom megfélemlíteni, de jó ha tudja mi a helyzet
emiatt is vágom szamurájkarddal a gazat hátul, mert ezek mindig leskelődnek, aztán a kard egész jól villog a napfényen
Vennék ilyesmit szívesen, de ez elég hangos és a rendőrök már a 2. sorozatnál berontanának. 😁 Még a régi reflex miatt a rugós légpuskával sem merek lövöldözni nehogy valami szomszéd felnyomjon.
De amikor valami új és lelkesedek akkor még avval is alszok 😂 Reggel 8 kor kiültem és csak este 7-körül mentem be párom meg kihozta kaját piát szorgalmasan , tök rendes tőle
Csak a csattogást nem szerette hallgatni
Nem nagyon volt, hogy 100-nál többet lőttem volna egy nap 😄 50-et is ritkán. Otthon mindig jól megy, minek gyakorolni? 😅
Ennyire nem merültem el a szakmába (sajnos) 😂 egy nap elment olyan 300-400 aztán nagyobbak voltak a szünetek már csak 150-200 lövés
Után elmúlt a covid ijedelem és mindenki elkezdet dolgozni és így nekem is beindult újra, és újra pörgés idő hiány 😭 😤
Hentesek is van csúzlija ,mondom neki menjünk ki falvégbe lehasalunk azt lőjünk 50-60 métere célokra
Komolyan mondom kb félóra volt hogy jött a rendőr be basztuk a puskát a bokrok alá és kerüljük a bokrokat megyünk a rendőre elé . Na maguk mit csinálnak itt jön a kérdés . Haver egyből kutyáját kergetjük elszökött a kis komisz
De a legrosszabb hogy szerintem buzinak nézet a rendőr legalábbis arca úgy formálódót , persze szólongattuk a nem létező kutyát hitelesség kedvért 😂 😂 😂 lényeg amugy a puskákért csak sötétedésbe mertem vissza menni 😎
plusz század grammra kiméri a lövedékeket
nekem van egy angol nagyon lágy lövedék, az a legjobb jsb-t is lealázza
Ha nem lapos fejűvel lőttél volna, még pontosabb. Valami JSB-vel vagy H&N
ezek az erdei pontvadászok 50 méterig is lőnek a lebutított 7,5ös puskákkal is
akkora parallax kereket vannak a távcsöveken mint egy 17es felni 😁
nekem pont elég volt a szomszéd antenna zsinórjára lövöldözni
annyira nem akartam izgalmat, ugyanis a lövedék becsapódás műhely osb fala volt 😂 😂 😂
elején egy másik táv csővel annyira ügyködtem (pontos beállítással ) nem sokat hordót félre csak fél métert ki is lőttem az ablakoz
20 perc buta nézés után rendeltetem a asszonnyal Nikkot 😂 😂 😂
azért egy 10 méteres pisztollyal 20 méterről a német pisztolyoknak is kitűnő
haver vett egy gpm02 pisztolyt az 20 méterre 5 centiket szórt
és habpatronnal használtam az jobb volt mint a szóda
19 m 😁 kerítés miatt nem volt tovább
Mielőtt mindenki meg rökönyödik a kerítés a hátamat nyomta 😂
Nem tudtam hogy itt van olyan jó koma aki foglakozik versenyszerűen vele akkor nem adom el de egyedül nem volt kedvem sehova menni , itthon meg a fen emlitett okok miatt már nem jártak vele olyan büszkén 😬
amikor parasztba toltam akkor gyurmából hurka és ebbe a kis réz 1 forintosokat belenyomkodni sorban
volt olyan nap hogy egy 500as doboz lövedék elment
ha izgalom kellett akkor öngyújtókra lőtem ami mögött mécses égett
jó pár tálca öngyújtót elhordtam a józsefvárosi piacról
Nem szerettem a pisztolyt. nekem ugyanennek a puska változata volt (CLG) már rég eladtam, a németek sokkal jobbak. A 6 milis szorást fekve meglövöm rugós puskával 😁
Én csináltam célokat dio ,kólás kupak nem volt ki hívás utána csikkeket állítgattam aztán jöttek az apróbb alátétek meg hurkapálca .................................. stb
Lényeg hogy mozogjon vagy dőljön, repüljön
nekem ez volt a kedvencem
ismerős makón dolgozott és elhozta az évszázad legjobb csövét
satuba befogva 20 méterre egy kb 6mm lyukba lőte az összes lövedéket akkora volt csak a szórása
olyan összegért adtam el hogy nem is merem leírni, legalább 10 évig basztattak hogy adjam el
A legöregebb Waltherem 66 os... amivel versenyzek az meg 70 körüli
Mert eleve 25J-ra tervezték. PCP-vel könnyebb jól lőni.
78-as az én630-asom is ! 🙃
Kár volt eladni azt a szép hosszú csövű 77-est.. ezt hány méterről lőtted?
76-os a 631-es csövem, a többi meg egy 78as 630as
lassan múzeumi darab lesz
teli van verve szegekkel mint anno a winettou puskája 😆
Nekem a jó öreg 630-as van , volt rajta egy 4 x 20 Moving távcső is míg le nem tört róla ! 😉
de azért az a papír cél vicces
nekem még mindig van pár darab céltábla a múltból
ezek a hw puskák érdekes módon akkor is pontosak ha nem 7.5j......
mondjuk én már nem vennék rugósat, pcp sokkal jobb