Sajnos csomó beállításhoz hülye vagyok örülök ha nyomkodom
Most vetem egy 500.000 ft-ért telot de mondjuk nem lettem okosabb tőle 😂 😂
Na mindegy most már elhasználom maga kis szerény szintjén 😊
Nalam spec nem elutes.
A mobilon a fizikai billentyuzeten nincs ekezet, az automata "majd en megmondom, kisgazdam, hogy te mit akarsz leirni" fukciok meg kapjak be, azt majd en szabalyozom, mit kommunikalok.
Van hogy telefonról írok van hogy gépről és ha nem is legjobb a helyes írásom van amikor sajnos a telefon változtat rajta mit nem veszek észre ezért bocsánat nem szerettem volna kedélyed bozolni . Majd igyekszek sokal jobban figyelni
Ezt most találtam
Nem tudom hogy szánsz-e rá időt de itt meg van minden amiről beszéltünk
34 perctől meg mai napokról beszél tisztán világosan és szó van a emlitett Romai inkvizítor is
De érdemes rászánni ezt 45 percet persze http://youtu.be/IrKlRu9Okf0
Tehát leskelődik? Amúgy kimentem spájzba és tényleg ott volt és a szalonnámat ette rá is szóltam, micsinász he' teszed le gyorsan mert zsidó vagy és nem eheted mire kicsit panaszosan hümmögött és arrébb ment, de azért bekapott még pár falatot.
Én nem járok sehova 😃 bibliát tanulmányozom és egyéb könyvet
De elő Isten akkor is volt amikor nem volt írás
És aki igazán kereste az meg is találja
Szeretnék neked egy pogány királyt ( Nabukodonozor ) meg említeni aki tiszta szível morfondírozót a jövőn .
A jó Isten még neki is adót választ. Esetleg ha gondolod olvas utána
Nekem nincs felekezetem ,nekem nincs vallásom ,és nincs szektám se 😂 😂
Nekem hitem van teremtőbe és Jézus Krisztus urunkba megváltóba 😊
Hivatkoznak kereszténységre mindenféle rosszat elkövethetnek de akkor se lesznek keresztények
Talán úgy tudnám érzékeltetni hogy oda megyek tsanyihoz és seggbe rugóm aztán bentiek neki és azt mondom hogy ezt üzeni freelac ,na most pipa lesz rád tsanyi persze te meg nem is tudod hogy mi fene van mert nem üzentél semmi ilyet .
Na pont ilyenek a felekezetek Isten szemébe ,nem kért olyat kardal terjesszétek a igét (persze a múltba) de amit hirdet a "pápa" ma azt se kérte sőt maga pápaságot se kérte
De ha szektaként "követed" különben egyedül sohasem találod meg, én is kerestem mindenfelé a pilistől a zemplénig, de nem találtam legfeljebb a kocsmákban voltak akik hasonlítottak és csodát is tettek hisz csoda, hogy nem haltak bele abba amit ittak, de ne térjünk el a tárgytól, azért gondolom nem egyedül keresed egy petróleumlámpával vagy olajmécsessel hanem összejöttök és van egy vezetőtök akinek jobb a szeme és a helyismerete így mentek utána bárhová is vigyen.........na ez szekta. 😃
Magyarul amit nagy többség jóváhagy elfogadod ha igaz ha nem
Jézust követni szerintem em szektás dolog
Jézus követni első sorba maga követi az ember és nem bandába
Én egy magam is tudom követni ,akkor egy személyes a szektám 😂 😂 😂
Egyeztess pipivel, hátha van.még valamerre használható c2 😅