ez is rossz megközelítés
ki az erőszakos?
úgy gondolom aki tényleg erőszakos az szerez is fegyvert, nagyjából bármilyet amit az anyagi lehetőségei megengednek
a másik véglet a birkák, ők nem is gondolnak olyanra hogy fegyver, ha mégis akkor csak rettegnek tőle
az ilyenek mint pl én is belátják azt hogy ez egy kétélű dolog, az hogy a jó vagy a rossz lenne ebből a nagyobb része azt nem tudom, eleinte lenne sok probléma ebben biztos vagyok mert nem tudná a nép helyén kezelni, kb ukrán menekült cigó+angol wc dolog
pár kis zökkenő után ez helyrejönne
én azért kötném pár kitételhez a fegyvertartást, de erről nem sok értelme van beszélni mert ilyen sosem lesz, és nem azért mert a népet féltik a golyóktól......
Mikor itt is, de bárhol szóba kerül a fegyvertartás lazítása miért van az, hogy azok akarják erősen akik erőszakosak, de legalábbis vannak ilyen megnyilvánulásaik? 🤔
van egy kis szélsőséges hajlam bennem, de akkor se tudnék csak úgy fejbelőni mert mondjuk bepofátlakodott elém a gyorsítósávból
legalábbis először nem 😂
amúgy én egy kibaszott nagy zen vagyok csak nem tudtok megérteni 😉
Vazz, csak korlátolt elmék vannak, amiket Te is írsz véleményt néha másokról azért messze eltiltanálak nem a fegyverektől, de mindentől a kanapén kívül. 😆
ez hülyeség, csak a korlátolt elme gondol ilyet
ha tudja azt a nép hogy a másiknál is lehet puska egyből nem lesz ám akkora hős
amit a filmekben látsz nem valós dolgok
Én nem is a hibákat tekinteném gondnak hanem a tulajdonosok lelkiállapotát, ha hirtelen fegyver lenne mindenkinél pillanatok alatt tűzharcokkal lennének tele a települések, szomszédok, családok, kollégák vagy csak sima autós problémák lerendezése, örülök, hogy ennyire szigorú. 😄
ennyi erővel tiltsuk be a késeket-ollókat-baltákat stbstb
tiltsuk be a fürdést mert gecisokan belefulladnak a vízbe
tiltsuk be a villanyt-gázt mert ugye sokat megráz az áram, és a gázzal is vannak gondok
ja és tiltsuk be a téli fűtést is mert ebben is sokan meghalnak
a cigarettát se felejtsük el mert nem egy ember hal meg miatta mert ágyban dohyányzott, de az alkohol se maradhat ki a sorból hiszen sok ittas ember megfagy vagy egyéb sérülés éri
akkor még ott van a közlekedés, na ez nagyon veszélyes, azonnal megtiltani hiszen rengeteg ember meghal a balesetekben és közben jelentős anyagi kár és környezet rombolás is keletkezik
szóval tiltsunk be mindent is......
ennek tükrében az a pár hülye aki tökön lövi magát nem is olyan sok......
európában fosik a vezetőség nem lehet éles fegyvert tartani otthon
amúgy a gumis dolgokat se lehet majd nálunk kapni, ennyire tart a főni a népharagtól
nekem már volt hogy a szomszéd visszadobálta a nyílvesszőt
olyan szerencsétlenül kapott gellert hogy átment, utána módosítani kellett a vesszőfogót mert a nyílvessző nem téveszt.....
az a gáz ha átment és a szomszéd nyom fel
ha nincs a kezében bizonyíték akkor meg a szomszédnak gáz
ha nekem csak ennyi gondom lenne akkor nem egy ilyen puska lenne a házban
amúgy egy sörétes jóval nagyobbat durran, kb mint a kocsi defekt meg kamion defekt
még senkit sem vertem meg úgy hogy vérezzen, ez jelent valamit 😆
ennyiért egy egészen jó nyílpuskát lehet kapni, és az pusztítóbb
amúgy ez egy rendes sörétes lebutítva azért ennyi az ára, amit wc lefolyó csövekből tákolnak sokkal olcsóbb
ki az erőszakos?
úgy gondolom aki tényleg erőszakos az szerez is fegyvert, nagyjából bármilyet amit az anyagi lehetőségei megengednek
a másik véglet a birkák, ők nem is gondolnak olyanra hogy fegyver, ha mégis akkor csak rettegnek tőle
az ilyenek mint pl én is belátják azt hogy ez egy kétélű dolog, az hogy a jó vagy a rossz lenne ebből a nagyobb része azt nem tudom, eleinte lenne sok probléma ebben biztos vagyok mert nem tudná a nép helyén kezelni, kb ukrán menekült cigó+angol wc dolog
pár kis zökkenő után ez helyrejönne
én azért kötném pár kitételhez a fegyvertartást, de erről nem sok értelme van beszélni mert ilyen sosem lesz, és nem azért mert a népet féltik a golyóktól......
legalábbis először nem 😂
amúgy én egy kibaszott nagy zen vagyok csak nem tudtok megérteni 😉
ha tudja azt a nép hogy a másiknál is lehet puska egyből nem lesz ám akkora hős
amit a filmekben látsz nem valós dolgok
tiltsuk be a fürdést mert gecisokan belefulladnak a vízbe
tiltsuk be a villanyt-gázt mert ugye sokat megráz az áram, és a gázzal is vannak gondok
ja és tiltsuk be a téli fűtést is mert ebben is sokan meghalnak
a cigarettát se felejtsük el mert nem egy ember hal meg miatta mert ágyban dohyányzott, de az alkohol se maradhat ki a sorból hiszen sok ittas ember megfagy vagy egyéb sérülés éri
akkor még ott van a közlekedés, na ez nagyon veszélyes, azonnal megtiltani hiszen rengeteg ember meghal a balesetekben és közben jelentős anyagi kár és környezet rombolás is keletkezik
szóval tiltsunk be mindent is......
ennek tükrében az a pár hülye aki tökön lövi magát nem is olyan sok......
http://youtu.be/jBjOTyEg9Ak
amúgy a gumis dolgokat se lehet majd nálunk kapni, ennyire tart a főni a népharagtól
Valami hangtompitost szerezzetek.
http://youtu.be/540202iR0sc
olyan szerencsétlenül kapott gellert hogy átment, utána módosítani kellett a vesszőfogót mert a nyílvessző nem téveszt.....
Engem még nem nyomtak fel, pedig szoktam lövöldözni az udvaron 😆
ráadásul erősít is mert amire felpumpálod egész jól elindul a vérkeringés
ha nincs a kezében bizonyíték akkor meg a szomszédnak gáz
ha nekem csak ennyi gondom lenne akkor nem egy ilyen puska lenne a házban
amúgy egy sörétes jóval nagyobbat durran, kb mint a kocsi defekt meg kamion defekt