Csak a szokásos: túl rövidre vett, hatásvadász cikk. Nem tértek ki rá, hogy ebből a -160C°-os folyékony halmazállapotú szállítmányból hatszázszoros, azaz 97 millió köbméter gáz lesz, miután újra halmazállapotot vált.
Ez így már 50 000 (kis) háztartás éves adagja, 1942 m3 per otthon.
persze mire a desszerthez értünk jött egy kis felhőszakadás 😅 Először csak a városok tűntek el a panorámából a duna vonala még látszott, utána eltűnt a duna is. Mondtam is, hogy ne siessünk le a hegyről várjuk meg amíg elnyeli a duna a fölös vizet. A hiradóba benne volt, hogy kerék tetejéig ért a víz a belvárosban visegrádnál valami földcsuszamlás volt a főútra, szegednél meg valami pláza telt meg vizzel mint egy strandfürdő 😅 mondjuk akkor még nem gondoltam, hogy szeptemberig több esőt nem is látok(gondolkodós)
azon a pénzen veszek 10 kiló tarját és megsütöm parázson......
mostanában tarja rajongó lettem, főleg mióta van ingyen fa egész olcsón el lehet készíteni
mondjuk esztergomba amit nem bántam meg a vaskapu étterem a hegy tetején a 400 ft-os euróhoz képest épen felébe került a kaja, a kilátás meg elég pazar volt be lehetett látni komplett egész esztergomot meg párkányt (kezeit széttáró)
júniusban voltam ott 3 hetet mondtak a foglalásra mondom akkor köszönöm mi 4 napot töltünk itt 😅
Asszony gépén vannak a fotók még a 2021 es is most ráértembe valamikor letöltöm. A paraszt éttemrről Ő csinált fotókat én csak a túloldali bejáratról. benéztem nem is láttam senkit nyitva volt az ablak nem tudom mire ez a sok foglalási idő. mondjuk nagynak sem tűnt lehet egyszerre csak egy brigádot képes fogadni (gondolkodós)
Nem jól tudod 😂 Az ukri eleve száz ruszki rakétából 99-et lelőlek. Az a napi negyven ötven akárhány ami lebontja az infrastrukkot az meg nem is csinál igazi kárt. Seperc és megjavítva minden. Az ukri egy lövéssel kilő 4-700 ruszkit. Amazok rakétái meg csak civilt találnak el mindig. Vagy egy pasi sebesül meg vagy gyerek, kórház, iskola, pláza a találat. A legszínesebb az első gyerekét váró pár esete.
A számháborút már megnyerték. A sajtó meg valamiért azt hiszi kell ez a sok hülye hír. Mindegy nekünk mit adnak elő. Amit hiszünk az nem befolyásolja a háborút.
Befejezhetnék már végre mert túl sokba van.
Ez így már 50 000 (kis) háztartás éves adagja, 1942 m3 per otthon.