Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a szokásos: túl rövidre vett, hatásvadász cikk. Nem tértek ki rá, hogy ebből a -160C°-os folyékony halmazállapotú szállítmányból hatszázszoros, azaz 97 millió köbméter gáz lesz, miután újra halmazállapotot vált.
Ez így már 50 000 (kis) háztartás éves adagja, 1942 m3 per otthon.
Szerintem ez az egész cikk kamu eleve a számok Nem stimmelnek
Átvertek ezzel a hamis pénzzel... amelyik ilyen az dobd ki mindet ☹️
És hogy küldték el őket? tót parasztok, húzzatok innen anyátokba! 😁
szerintem az már nincs meg 😅
Ne foglalkozz vele,költsd el míg ér valamit
Felvidéken mi vagyunk otthon 😊
Amúgy 30 évesek a szlovákok 🎂 😂
Semmi gond,majd kifizetik jürgenék a négyszeres árat aztán lassan elkezdik bontani a kolbász kerítést.De hát ők akarták.
Nekem mondjuk itt is valami hibádzik ezt szlovák oldalról lőttem(gondolkodós)
tévedés mi vagyunk otthon Ők vendégek nálunk(fetrengős)
persze mire a desszerthez értünk jött egy kis felhőszakadás 😅 Először csak a városok tűntek el a panorámából a duna vonala még látszott, utána eltűnt a duna is. Mondtam is, hogy ne siessünk le a hegyről várjuk meg amíg elnyeli a duna a fölös vizet. A hiradóba benne volt, hogy kerék tetejéig ért a víz a belvárosban visegrádnál valami földcsuszamlás volt a főútra, szegednél meg valami pláza telt meg vizzel mint egy strandfürdő 😅 mondjuk akkor még nem gondoltam, hogy szeptemberig több esőt nem is látok(gondolkodós)
Van azért kb 4-5 hosszú padsor nem olyan kicsi ! Még a szlovákokat is elküldték , ha nem volt foglalásuk , pedig ők otthon vannak !
azon a pénzen veszek 10 kiló tarját és megsütöm parázson......
mostanában tarja rajongó lettem, főleg mióta van ingyen fa egész olcsón el lehet készíteni
mondjuk esztergomba amit nem bántam meg a vaskapu étterem a hegy tetején a 400 ft-os euróhoz képest épen felébe került a kaja, a kilátás meg elég pazar volt be lehetett látni komplett egész esztergomot meg párkányt (kezeit széttáró)
júniusban voltam ott 3 hetet mondtak a foglalásra mondom akkor köszönöm mi 4 napot töltünk itt 😅
Asszony gépén vannak a fotók még a 2021 es is most ráértembe valamikor letöltöm. A paraszt éttemrről Ő csinált fotókat én csak a túloldali bejáratról. benéztem nem is láttam senkit nyitva volt az ablak nem tudom mire ez a sok foglalási idő. mondjuk nagynak sem tűnt lehet egyszerre csak egy brigádot képes fogadni (gondolkodós)
régen full ektiviti voltam, vasút, másodállás, egy kis bedolgozás, szőlő, plusz némi üzlet hébe-hóba
ezért vagyok én ennyire elfáradva.....
ezt nem tudom, hogy finanszíroztad a vasutas fizuból erre valami önkormányzati segély járhatott alanyi jogon, mostmár valljál színt mi a bőrszíned? 😅
a fenét, a mozdony nem szarozik, engem meg pár nap alatt elhordanak a rókák......
szegény rókák, egy hétig fosnak majd a sok zsírtól 😂
Senki nem tudja a valós számokat hisz mindenki a maga érdeke szerint hazudik.
Nem jól tudod 😂 Az ukri eleve száz ruszki rakétából 99-et lelőlek. Az a napi negyven ötven akárhány ami lebontja az infrastrukkot az meg nem is csinál igazi kárt. Seperc és megjavítva minden. Az ukri egy lövéssel kilő 4-700 ruszkit. Amazok rakétái meg csak civilt találnak el mindig. Vagy egy pasi sebesül meg vagy gyerek, kórház, iskola, pláza a találat. A legszínesebb az első gyerekét váró pár esete.
A számháborút már megnyerték. A sajtó meg valamiért azt hiszi kell ez a sok hülye hír. Mindegy nekünk mit adnak elő. Amit hiszünk az nem befolyásolja a háborút.
Befejezhetnék már végre mert túl sokba van.
Na meg nézem majd magamnak ezt a helyet 😍
Lehet zabálni és közbe megszabadulok egy két embertől 😂 😂
A mellettem ülő srác kolompolt egy kolompal hogy jöjjön a /pincér/,mert szólásra nem reagálnak, erre bezárták egy vas kalodába , aztán alágyújtottak !
És tömegbalesetet okozol? Ha ekkora tömeggel ütközik a vonat sok mentő kell majd. 😱
Ej ez jó fél-e tál 😋