akkor bevásárolok annyi szar van itthon még elfér néhány kalasnyikov 😆 Ezekhez hangtompítót adnak? Én már nem szeretem a nagy zajokat ahogy idősödök(kezeit széttáró) Bár most nem tudom fejből nem emléxem, hogy mi a lövedék sebessége ha a hang felett van akkor mind1(kezeit széttáró)
nekem egy barnett reflex számszer íj van(kezeit széttáró) Még kora ősszel a tüzes ijjásznál gyártattam hozzá ideget, meg vágattam hozzá megfelelő méretű alu vesszőket, de még nem jött ki rá a lépés, hogy üzembe helyezzem(kezeit széttáró) 140 fontos. Vettem hozzá vadászhegyeket úgy volt, hogy vaddísznózunk vele a szomszéd vadász, de már csak jövőre(kezeit széttáró)
felénk mostanában egész nagy a cigó aktivitás
már olyan házakba is betörnek ahol otthon vannak
nagy divat lett a kamerázás, már lassan mindenhol van kamera
namármost ha nekem nincs és az összes szomszédnak van akkor ugye hozzám jönnek be először
szóval szerelhetek fel én is valami vackot a házra
ez a jelen.....
én még mindig azt mondom ha lehetne legálisan fegyvert tartani a lakásban ez egy nagy visszatartó erő
és egy nem automata sörétes puska az ugye nem az a kategória mint amikor mindenki pisztollyal a nadrágban kóricál az utcán....
amúgy ahol engedélyezett a fegyvertartás ott se mindenhol lehet rejtve hordani
Az a baj hogy ha mindenkinél fegyver lenne az azt jelentené hogy a cigánynál is van,és mivel ők ösztön lények előbb használnák,sok lenne a fehér halott.
Ti meg a terminátor féle világvége várásában bár azóta annál sokkal jobb filmek is készültek erről, de hát én már öreg vagyok ahhoz, hogy ebben éljek, valamikor az első indián könyvem idején úgy 8 évesen még rohadtul öreg indián akartam lenni bölényháton fehér vénasszonyokat meggyalázni és skalpokkal teleaggatni a tegezemet, de egyszercsak rájöttem, hogy bazdmeg, én is fehér vagyok ráadásul a nagynéném olyan ronda mint állat gyalázzák őt az igazi indiánok így letettem az ilyen történetek megvalósulásáról. 😁
Nem világvégéről beszélünk hanem a jelenről...most is várod minden éjjel, hogy rád törnek? Nálam szarabb helyen ilyen szempontból itt nem sokan lakhatnak, de mégsem remegek éjjelente vasvillával a kezemben, párszor ja, de azért uncsi tud lenni. 😆
a méreteket nem ismerem
de amikor bevonutam még amd volt, utána lett ak csere, mindkettő a kihajtható válltámaszos volt, és az ak bazi nagy volt az amd mellett
AK74 94 centi,fatusás,az AMD65 84,az AK12 meg 92 centi.8-10 centi nem nagy dolg.De ha rovidcsovu kel AKSZ74U meg az AMD nel is rovidebb.
De az origi AK47 is 87 centis,az 3 centi plusz az amd nel.
ak egész nagy a régi amd sokkal jobb közelharcra,vagy 25 centivel rövidebb hagtompító ha van rajta akkor is sokal rövidebb mint az ak
az ak hiába sokkal pontosabb felesleges mert a sorozat úgy is széttép bármit egy udvarnyi távon
Ez jó 😁 Hagynád, hogy kifosszanak a begőzölt kancigányok, és közben abban bíznál, hogy talán nem vernek agyon... ez sokaknak nem jött be, és itt nincs "play another game?" gomb...
Ha véletlen ilyen idők jönnek, nekem lesz fegyverem, ha tilos, ha nem ☹️ és nem fogok a szomszédra és a postásra lőni az ablakból, de aki bejön éccaka, az megtudja...
Szerintem felesleges ijjakkal bajlodni,billencses teherautoszam boritottak foldre a szomszedban AK-kat a szomszedban tavasszal,vitte nyugdijastol a kijevi gang-ekig mindenki kazalszám,tuti megjelenik nalunk jovore az ecserin beloluk par tonna ovenezer/stück aron 3 tarral gratisz.
Megértem, bár én úgy szoktam ilyesmit venni, hogy nem rákattintok és megveszem, hanem elmegyek és kézbe veszem, ha ott lehet akkor kipróbálom (ha új cucc és nem, akkor pár napon belül visszavihető a normálisabb íjász/vadászboltokban, ha nem vált be) de kézbe véve érezhető, hogy mit fog épp az ember. (ha már látott ilyet közelről)
Tudom hogy van az a kategória, ami nagyrészt műanyag fos, meg van az alu/kompozit, feljebb magnézium-titán vázas, vagy karbon cuccok.
Amiről (szerintem) te beszélsz, az a tizenharmic ezer Ft-os kategória, azzal tényleg inkább a tapadókorongot kéne lövöldözni a szobában a szekrényre.
50e körül már vannak otthoni szórakozásra (pet palackra lövöldözni) használható cuccok, de pl. az R9 vagy az RX130 már alkalmas célba lövésre, na meg veszélyben van a ló segge is 30m-ről.
Csigással meg már a szomszéd tehene is, mivel az már tényleg komoly cucc.
Mivel Zé nem mondta pontosan hogy mire kell, így leírtam az én tapasztalatom szerinti lehetőségeket.
Valahogy ha testkamerás police videókra keresek rá ritkán jön be hazai ahol lőnek bár nemrég volt ilyen, de usákos elég sok a mészárlásokról amit hülye gyerekek követnek el már említeni is kár, mindegy, tiszta mázli, hogy akik döntenek ebben egyenlőre nem akarják a liberalizálást. 🙃
mint mindig erősen túlzásokba esel
usában mennyi postást lőnek le? vagy boltost? esetleg rendőrt?
és amikor ezek megtörténnek ebből mennyi az olyan ember aki büntetlen előélletű? mert ugye ott sem vehet aki priuszos
libsi? igazándiból mindenki az alapból, csak van aki túlzásba viszi
Ki kapja el? Az általad említett 40kg-os cicamicák? Ha az lesz amit szeretnél akkor mindenkinél lehet fegyver így akár egy igazoltatásnál is simán lelövik a szervet ha úgy vélik, hogy jogtalan a bünti. Nem gondolsz bele komolyan, kimész a boltba és megjegyzést teszel a boltosra mert rosszul vágja a párizsit golyót kapsz, postás nem dobja be a levelet és reklamálsz már megy is a golyó, asszonyra rászólsz, hogy nagy a fű lehet nyírni és már repül is a golyó. Épp Te szoktál a nagy liberalizmus, szabadság ellen szólni bármilyen témánál és pont ennél akarsz libsi lenni? 😄
😂
már olyan házakba is betörnek ahol otthon vannak
nagy divat lett a kamerázás, már lassan mindenhol van kamera
namármost ha nekem nincs és az összes szomszédnak van akkor ugye hozzám jönnek be először
szóval szerelhetek fel én is valami vackot a házra
ez a jelen.....
én még mindig azt mondom ha lehetne legálisan fegyvert tartani a lakásban ez egy nagy visszatartó erő
és egy nem automata sörétes puska az ugye nem az a kategória mint amikor mindenki pisztollyal a nadrágban kóricál az utcán....
amúgy ahol engedélyezett a fegyvertartás ott se mindenhol lehet rejtve hordani
de amikor bevonutam még amd volt, utána lett ak csere, mindkettő a kihajtható válltámaszos volt, és az ak bazi nagy volt az amd mellett
De az origi AK47 is 87 centis,az 3 centi plusz az amd nel.
az ak hiába sokkal pontosabb felesleges mert a sorozat úgy is széttép bármit egy udvarnyi távon
Ha véletlen ilyen idők jönnek, nekem lesz fegyverem, ha tilos, ha nem ☹️ és nem fogok a szomszédra és a postásra lőni az ablakból, de aki bejön éccaka, az megtudja...
Tudom hogy van az a kategória, ami nagyrészt műanyag fos, meg van az alu/kompozit, feljebb magnézium-titán vázas, vagy karbon cuccok.
Amiről (szerintem) te beszélsz, az a tizenharmic ezer Ft-os kategória, azzal tényleg inkább a tapadókorongot kéne lövöldözni a szobában a szekrényre.
50e körül már vannak otthoni szórakozásra (pet palackra lövöldözni) használható cuccok, de pl. az R9 vagy az RX130 már alkalmas célba lövésre, na meg veszélyben van a ló segge is 30m-ről.
Csigással meg már a szomszéd tehene is, mivel az már tényleg komoly cucc.
Mivel Zé nem mondta pontosan hogy mire kell, így leírtam az én tapasztalatom szerinti lehetőségeket.
usában mennyi postást lőnek le? vagy boltost? esetleg rendőrt?
és amikor ezek megtörténnek ebből mennyi az olyan ember aki büntetlen előélletű? mert ugye ott sem vehet aki priuszos
libsi? igazándiból mindenki az alapból, csak van aki túlzásba viszi