Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ááááááááááááááááááá annyira nem vagyok fegyver buzi csak szerintem covid unalom pánik hozta ki belőlem 😂 😂 😂mondom nem lesz munkám családot el kell tartani 😂 😂 éhesek a gyerekek
Más oltani járkált én meg fölvásárolni a alapvető élelmiszert nehogy éhen haljak
Amúgy imádtam ücsörögni a kertvégébe és elmélkedi néha meg lőttem egyet
ezek egy napi programok voltak ,szinte sértve éreztem magam ha valaki hívót hogy menjek neki 😂 úgy belejöttem a meditálásba
2 oka hogy eladtam egyik hogy nem sokáig tartott a nyugalom ,másik ami nyomosabb hogy fiatalok lettek a új szomszédaim ja és a srác rendőr 🙄 😃
Mindegyik nagyon megdrágult még vírus előtt vettem légpuskát egunról 30 ezerért, most százat adnának érte.
vírus előtt kb 180 ezer volt, csak éppen nem volt sehol sem egy ideig, utána meg kurva drága lett
Pedig sajna ez a legjobb azok közül amit kapni lehet. Bár én is bock rendszerűt vennék ugyanebből.
egy sörétest azonnal vennék ha engedélyezett lenne a tartásuk
ezt nézegetem egy ideje de ennyit nem ér meg
https://ferfiakjatekboltja.hu/...
Annyi nekem is van, pedig én nem vagyok fegyverbuzi (ha lehetne valódi fegyver, az lennék)
Én se látok már jól - ezért versenyzek velük 😁 meg javítom, szerelgetem, hobbyból.
régen én is ilyen "fegyver" buzi voltam
mindig volt 6-8 légpuska itthon
javítás, tuning meg pár csak úgy kedvtelésből
mára már csak egy maradt, szarul látok aztán nem tudok már pontosan lőni
késeket is eladtam szinte mindent
Légpuska is volt, covid alatt elkeltet ütni a időt 😂 meg kések mesterembertől
Gondoltam ki képzem magam Rambonak és ha világ járvány miatt mindenki zombi lesz
Kiköltözünk a erdőbe elkapok egy két kis madarat és így eltartom a családom 😂 😂 😂
Ja ,peca még megvan 😊 meg a kések is 😂
Az olcsóbb lett volna azt mondod 😂😂😂😂 amúgy pont vele is össze voltam veszve 🙃
Hát én pl. nem tudnám elképzelni, hogy 5 kilás telót vegyek - pedig nem látszana meg a költségvetésünkben. Egyszerűen enm érzem, hogy nekem az kellene... Lányom viszont megvenné 😄pedig a 150 ezresen is pont ugyanúgy megy a féccbuk chat 😁
Szóval ha valaki ezekre izgul, vegye - nekem a légpuskám többe került 😅 meg a motorom is, meg az autóm is... a hobby drága mindig.
És ha nem Gizinek hívják? 🤔 Vagy mindenképp keressek egy olyat?
ha szomorú vagy akkor csak oda kell szólni romantikusan az asszonynak: húzd szétt a picsád gizi, és máris boldog vagy 5 percre
😂
Valakinek annyagi gondot okoz valakinek meg olyan a bálitosaga hogy sajnál minden fillért ami feleslegesen vész el . Nem érzem magam nagy zsetonosnak , csak elégedet vagyok ház ,kocsi ,motor, hitel nincs ,pénzem úgy keresem hogy magam ura vagyok . És nem szenvedek olyanba hogy semmi nem elég. Ez a telefont azért vetem mert szomorú voltam és megtehetem , így azt hitem hogy majd kényeztettem magam de csak 5 perces öröm volt mert igazából nem igazán szokott az ilyen sznobság számítani nálam , most meg röhögök magamon azt ennyi .
azért nem minden embert ilyen
lehet teli vagy zsetonnal mint a szar léggyel, de ha egy percig is gondot okoz hogy elhagytad, megsérült akkor csak fáj egy kicsit, ha fáj akkor meg mégse olyan egyszerű mint írod
pl ha elhagyok egy 100 forintost le sem szarom, a kocsi ülése alá nem nyúlok be érte
ha egy ezrest hagyok el az kicsit bosszant, de csak addig ameddig előveszem a másikat
ellenben ha egy 10 ezeres ugrik a levesbe akkor bánatos vagyok mert azt nem pótolom olyan könnyedén
telefonnal is ez a helyzet, a mostani ha megsérül leveszem a polcról a másikat, ha az is akkor a következőt, igazándiból nem érdekel a dolog
hozzátenném én egyiket se veszem mert a gyerek hulladék telefonjaival garázdálkodom
de pl a gyerek fóliát se tesz a telefonra mert béna, nem tetszik neki, ha összebassza vesz egy másikata 12es csoda ájfónt is összebaszta valahogy, tök karc a kijelző pedig max aprópénz ért hozzá, vett egy újat helyette(750ért) a 12es meg megy a polcra és vár arra hogy levegyem ha az enyém összbaszom
na szóval a gyereket kurvára nem érdekli hogy mi van a telefonnal, max azon bosszankodik hogy a fasztudja milyen pro cucc nem nagyon kapható mert hiány van belőle
Az irónia volt 😂 Meg tehetem miért ne vehetném emiatt nem csokrosodunk el , de azért igyekszek nem szánszándékkal 500.000 ki baszni ,pedig nagy vagyonok elbaszás művésze vagyok . Rekord idáig 300.000 ft egybe amit elhagytam 😂 😂 😂 mondjuk akkor nem nevetem 😊 de a 5-10 ezret ugyan úgy meg siratom mint a nagyobb pénzt . Kíváncsi vagyok meddig látom ebbe a teloba is pénzt és mikortól szarom le de onnantól meg vannak számlálva napjai 😂 😂
jó dolog úgy élni hogy attól rettegünk mi lesz a használati tárgyainkkal....
tipikus esete annak hogy nem engedhetjük meg magunknak a vásárolt terméket
Kettővel visszább cat s 41 volt igazából amikor vetem úgy gondoltam hogy örök életre veszem
Sok mindet is bírt fél évig de arra nem számítottam hogy elhagyom ☹️
Azután vetem egy drága Samsungot ami balga mondón fejest ugrott a kocsi visszapislantó tűkről a betonba a kurva anyát 😂
Most emeltem a tétet de ezt úgy őrzöm egyelőre mintha életem múlna rajta 😂 csak így nem könnyű élni hogy a fél szemem a telon 🙄 😂
Ja, az még BL-5C akksis. A sárgák másolta akksi a mai napig tragikusan szar minőségű sajnos, egy része kitaposott gyári, csak átcsomagolva.
Nekem egy e50 az ébresztő órám 2007 óta üzemel 0-24 ig heti 7 napot
A gyári akku múlt évben lett cserélve
Sajnos az amit kaptam egy fos nem bírja 2 hétig se
A gyári 3 hétig ment még mindig csak töltéskor már forró volt
Arra inkább strapatelefont vettem volna. Blackview vagy efféle. Elég komoly akkukkal vannak szerelve, van 8000 és 13000 mAh-s is, 60-100 eFt magasságában.
Igazából nagy aksi kell nekem meg korlátra beszélgetés 😊 mondjuk filmet szeretek nézni rajta
Amúgy meg azért vetem mert egy kicsit szomorú voltam , most meg nem merem lejteni 😬 kicsit magamat is baszom hogy ez már sznobság volt és felesleges , na de mindegy majd elcserélem motor alkatrészre 😂 😂 😂
https://hu.wikipedia.org/wiki/...

Egyébként elég jó szajré, javítottuk őket anno, elég kevésnek volt komoly baja.
filmet nézni egy 40 ezres 7" tablett is kitűnő
Nokia C2
Most már tudom hogy nem kis luxus nekem 😂
Igazából Nokia 5110 el is ellenék ,csak azon nem tudok filmet nézni
c2 mi ??????