Simán fiatalkorúak börtönébe zárni egy hónapra,minden későbbi következmény nélkül,nincs priusz stb,na az után elgondolkoznának és visszatartó erő is lenne valamennyire.a fiataloknak.
Agyon verés és a testi fenyítés között rengeteg különösség van
Mint testi mint szellemi
Itt mondjuk tényleg elférne testi fenyítés alkalmazása
De a cicamica lelkű emberek alkalmazhatják a ledolgoztattatás is ebbe a estbe biztos sokáig gályáznának 😂 😂
De tuti meg jegyeznék hogy akarnak-e kárt okozni hobbiból
Nehéz kérdés, mert habár elméletben igazad van, de mégsem lehet elvárni egy egész társadalomtól, hogy a kisebbség antiszociális viselkedésének számláját állja. Ezekből a kiskorú bűnözőkből SOHA nem lesz hasznos ember.
Hát egy bizonyos hangerő felett engem minden is zavarna. A rohadt franciák meg megérdemlik, remélem az összes anyját megzsanettezik, akkor majd elgondolkodnak, hogy kit engedjenek be az országba. Habár... amikor a világon mindenhol gyarmatosítottak meg rabszolgákat hurcoltak össze-vissza, akkor megágyaztak ennek.
attól a gyerek nem lesz okosabb
egyrészt mert egy átlag gyerek nem tesz ilyet, ezeknél otthon nagy hibák-hiányosságok vannak
a testi fenyítésen kívül nem sok minden van amit ezek megjegyeznek
Nem egyszerű gyerekek , de én a szüleikkel biztos kifizettetném a kárt , bűnügyi költséggel együtt ! Hátha másnak azért elvenné a kedvét az efajta unaloműzéstől ! 😗
Ebben egyet kell értsek veled, tuti, hogy nem így volt, ahogy elénk tárják. Lehet, hogy baszom hangosbeszélőn keresztül imádkozott. Vagy mint a fővárosi riherongy szőke kurva, aki a rendőröket basztatta pár hónapja a kamerák előtt.
Egy kicsit nekem meg az jön át hogy akik valóban imádkoznak azok nem szoktak előtte utána rendet bontani
De persze sokkal kényelmesebb és hatékonyabban lehet intézkedni ebbe a estebe ,mint mondjuk amikor népcsoportok kocsiborogatásokkal és tábor tüzekkel illeszkednek be a Európai értékrendekbe
Igaz hat. Szeptember ota az ilyen intezmenyek X meter sugaru koreben nem tartozkodhatnak "eletparti aktivistak" , mert az abortuszklinikahoz igyekvo leendo pacienseket zaklattak szoval es tettel. Emiatt a birminghami varosvezetes kijelolt egy zonat, ahova ezek a szemelyek nem mehetnek ajvekolni es ahova nem kovethetik a delikvenseket. Ebben a zonaban imadkozott a no, akinek ez volt a negyedik talalkozasa a szervvel.
Szal igen, nyugatifeny a minusz egyediken, de egyik 19, a masik egy hijan 20.
na ezeket a híreket lehet többféleképp megírni
pl
ismert rendbontó volt a hölgy, ezek nem szoktak csak úgy "véletlen" ott lenni bárhol
aki imákat akar elrebegni nem feltétlen olyan helyeken teszi mint ő
szóval én úgy gondolom hogy a hír jó eséllyel igaz, csak nem teljes......
Nekem volt egy yard ismerős aki azóta leszerelt
A tv- elfoglalásos balhé amikor volt akkor pár utcával arrébb voltak kisbusz számra és nem mehettek oda
Persze részleteket nem mondott de szándékosan volt az a helyzet előidézve
Feljebb 😁
2006-ba gyurcsányra tippelnék
Pontos dátumot nem tudom ,amikor felakarták gyújtani a karácsonyfát és szétbaszták a szánkókat meg lel lopták
..................................stb nem hiszem hogy csak bárgyúságból álltak a rendőrök a parlamentlépcsőjén olyan békésen
Szerintem ki volt adva, hogy ne tudjanak olyan felvételeket készíteni amin kopogtatják a mélyen tisztel baloldali kobakokat azért voltak olyan mozdulatlanok
És én úgy gondolom hogy külföldön ugyan ez megy félnek a olyan tudósítástól amelyen fehér rendőr masszírozza a hátat a bevándorlónak a erre rendszeresíttet eszközzel mert egyből rasszizmust kiáltanának
Visszaont ha fehér adó fizetőt verik ilyen probléma nem áll fen
Tanulság ha nem akarod veretni magad de reklamálnál érdemes kisebbségekhez tartozni
Pl :más válású ,más szexualitás , balos is játszik , drogosok is okék , bórszín ( lehetőleg minél sötétem árnyalat ) .....................stb 😂
A gond az hogy lassan a katonai es rendori erokben is migri hatteruek lesznek tulsulyban.
Baszhatod a parancsot,de csak egyszeruen demokracia elven partokat es kepvseloket kell a tomegnek beszavazni.
Lasd london fopolgija es mniszterelnoke UK nak.
Mondtam, hogy a sokkal-sokkal keményebb fellépés a nyerő ilyen esetekben. Ahol nincs az élőlényben a rendre való igény, ott a hiány miatt bele kell verni.
Mint testi mint szellemi
Itt mondjuk tényleg elférne testi fenyítés alkalmazása
De a cicamica lelkű emberek alkalmazhatják a ledolgoztattatás is ebbe a estbe biztos sokáig gályáznának 😂 😂
De tuti meg jegyeznék hogy akarnak-e kárt okozni hobbiból
Ezekkel a dologakol nem könnyű együtt élni
De majd ezzel könnyebb lesz
egyrészt mert egy átlag gyerek nem tesz ilyet, ezeknél otthon nagy hibák-hiányosságok vannak
a testi fenyítésen kívül nem sok minden van amit ezek megjegyeznek
egyrészt megnyugszik, másrészt meg nem örökíti tovább ezeket a géneket
De persze sokkal kényelmesebb és hatékonyabban lehet intézkedni ebbe a estebe ,mint mondjuk amikor népcsoportok kocsiborogatásokkal és tábor tüzekkel illeszkednek be a Európai értékrendekbe
Szal igen, nyugatifeny a minusz egyediken, de egyik 19, a masik egy hijan 20.
pl
ismert rendbontó volt a hölgy, ezek nem szoktak csak úgy "véletlen" ott lenni bárhol
aki imákat akar elrebegni nem feltétlen olyan helyeken teszi mint ő
szóval én úgy gondolom hogy a hír jó eséllyel igaz, csak nem teljes......
A gondolat rendőrség szó kifejezetten érdekes
https://www.vadhajtasok.hu/202...
A tv- elfoglalásos balhé amikor volt akkor pár utcával arrébb voltak kisbusz számra és nem mehettek oda
Persze részleteket nem mondott de szándékosan volt az a helyzet előidézve
2006-ba gyurcsányra tippelnék
Pontos dátumot nem tudom ,amikor felakarták gyújtani a karácsonyfát és szétbaszták a szánkókat meg lel lopták
..................................stb nem hiszem hogy csak bárgyúságból álltak a rendőrök a parlamentlépcsőjén olyan békésen
Szerintem ki volt adva, hogy ne tudjanak olyan felvételeket készíteni amin kopogtatják a mélyen tisztel baloldali kobakokat azért voltak olyan mozdulatlanok
És én úgy gondolom hogy külföldön ugyan ez megy félnek a olyan tudósítástól amelyen fehér rendőr masszírozza a hátat a bevándorlónak a erre rendszeresíttet eszközzel mert egyből rasszizmust kiáltanának
Visszaont ha fehér adó fizetőt verik ilyen probléma nem áll fen
Tanulság ha nem akarod veretni magad de reklamálnál érdemes kisebbségekhez tartozni
Pl :más válású ,más szexualitás , balos is játszik , drogosok is okék , bórszín ( lehetőleg minél sötétem árnyalat ) .....................stb 😂
https://www.tiktok.com/@csucsa...
Baszhatod a parancsot,de csak egyszeruen demokracia elven partokat es kepvseloket kell a tomegnek beszavazni.
Lasd london fopolgija es mniszterelnoke UK nak.
Rendőr meg azt kell végrehajtani ,amugy az bőven lehet hogy őrá lenne bízva szét csápolná pákoékat
Európa karácsonyi bulika