Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán fiatalkorúak börtönébe zárni egy hónapra,minden későbbi következmény nélkül,nincs priusz stb,na az után elgondolkoznának és visszatartó erő is lenne valamennyire.a fiataloknak.
Agyon verés és a testi fenyítés között rengeteg különösség van
Mint testi mint szellemi
Itt mondjuk tényleg elférne testi fenyítés alkalmazása
De a cicamica lelkű emberek alkalmazhatják a ledolgoztattatás is ebbe a estbe biztos sokáig gályáznának 😂 😂
De tuti meg jegyeznék hogy akarnak-e kárt okozni hobbiból
Nehéz kérdés, mert habár elméletben igazad van, de mégsem lehet elvárni egy egész társadalomtól, hogy a kisebbség antiszociális viselkedésének számláját állja. Ezekből a kiskorú bűnözőkből SOHA nem lesz hasznos ember.
Hát egy bizonyos hangerő felett engem minden is zavarna. A rohadt franciák meg megérdemlik, remélem az összes anyját megzsanettezik, akkor majd elgondolkodnak, hogy kit engedjenek be az országba. Habár... amikor a világon mindenhol gyarmatosítottak meg rabszolgákat hurcoltak össze-vissza, akkor megágyaztak ennek.
De egy 12éves gyereket nem verhetsz agyon !
Hát igen kemény dolgok ezek "hangosbeszélőn keresztül imádkozott." 😂 😂
Ezekkel a dologakol nem könnyű együtt élni
De majd ezzel könnyebb lesz
attól a gyerek nem lesz okosabb
egyrészt mert egy átlag gyerek nem tesz ilyet, ezeknél otthon nagy hibák-hiányosságok vannak
a testi fenyítésen kívül nem sok minden van amit ezek megjegyeznek
Nem egyszerű gyerekek , de én a szüleikkel biztos kifizettetném a kárt , bűnügyi költséggel együtt ! Hátha másnak azért elvenné a kedvét az efajta unaloműzéstől ! 😗
ivartalanítani mindenkit aki nem tud viselkedni
egyrészt megnyugszik, másrészt meg nem örökíti tovább ezeket a géneket
Rendbontásról jut eszembe erről mi a véleményetek ?https://www.origo.hu/itthon/20...
Ebben egyet kell értsek veled, tuti, hogy nem így volt, ahogy elénk tárják. Lehet, hogy baszom hangosbeszélőn keresztül imádkozott. Vagy mint a fővárosi riherongy szőke kurva, aki a rendőröket basztatta pár hónapja a kamerák előtt.
Egy kicsit nekem meg az jön át hogy akik valóban imádkoznak azok nem szoktak előtte utána rendet bontani
De persze sokkal kényelmesebb és hatékonyabban lehet intézkedni ebbe a estebe ,mint mondjuk amikor népcsoportok kocsiborogatásokkal és tábor tüzekkel illeszkednek be a Európai értékrendekbe
Igaz hat. Szeptember ota az ilyen intezmenyek X meter sugaru koreben nem tartozkodhatnak "eletparti aktivistak" , mert az abortuszklinikahoz igyekvo leendo pacienseket zaklattak szoval es tettel. Emiatt a birminghami varosvezetes kijelolt egy zonat, ahova ezek a szemelyek nem mehetnek ajvekolni es ahova nem kovethetik a delikvenseket. Ebben a zonaban imadkozott a no, akinek ez volt a negyedik talalkozasa a szervvel.

Szal igen, nyugatifeny a minusz egyediken, de egyik 19, a masik egy hijan 20.
na ezeket a híreket lehet többféleképp megírni
pl
ismert rendbontó volt a hölgy, ezek nem szoktak csak úgy "véletlen" ott lenni bárhol
aki imákat akar elrebegni nem feltétlen olyan helyeken teszi mint ő
szóval én úgy gondolom hogy a hír jó eséllyel igaz, csak nem teljes......
És így alakul a szép új világ
A gondolat rendőrség szó kifejezetten érdekes
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Meg látjuk de szerintem valós
En annyira nem hiszek ilyenben, legalabbis a rendszerszintu en nem. Hogy pillanatnyi erdek van, az igen.
Nekem volt egy yard ismerős aki azóta leszerelt
A tv- elfoglalásos balhé amikor volt akkor pár utcával arrébb voltak kisbusz számra és nem mehettek oda
Persze részleteket nem mondott de szándékosan volt az a helyzet előidézve
Feljebb 😁
2006-ba gyurcsányra tippelnék
Pontos dátumot nem tudom ,amikor felakarták gyújtani a karácsonyfát és szétbaszták a szánkókat meg lel lopták
..................................stb nem hiszem hogy csak bárgyúságból álltak a rendőrök a parlamentlépcsőjén olyan békésen
Szerintem ki volt adva, hogy ne tudjanak olyan felvételeket készíteni amin kopogtatják a mélyen tisztel baloldali kobakokat azért voltak olyan mozdulatlanok
És én úgy gondolom hogy külföldön ugyan ez megy félnek a olyan tudósítástól amelyen fehér rendőr masszírozza a hátat a bevándorlónak a erre rendszeresíttet eszközzel mert egyből rasszizmust kiáltanának
Visszaont ha fehér adó fizetőt verik ilyen probléma nem áll fen
Tanulság ha nem akarod veretni magad de reklamálnál érdemes kisebbségekhez tartozni
Pl :más válású ,más szexualitás , balos is játszik , drogosok is okék , bórszín ( lehetőleg minél sötétem árnyalat ) .....................stb 😂
De melyik szint az, aki utasítja a rendőrt ilyenre? A megyei főkap? Az ORFK? A belügyminiszter?
A gond az hogy lassan a katonai es rendori erokben is migri hatteruek lesznek tulsulyban.
Baszhatod a parancsot,de csak egyszeruen demokracia elven partokat es kepvseloket kell a tomegnek beszavazni.
Lasd london fopolgija es mniszterelnoke UK nak.
Én meg mondom kemény fellépés csak utasítás kérdése
Rendőr meg azt kell végrehajtani ,amugy az bőven lehet hogy őrá lenne bízva szét csápolná pákoékat
Mondtam, hogy a sokkal-sokkal keményebb fellépés a nyerő ilyen esetekben. Ahol nincs az élőlényben a rendre való igény, ott a hiány miatt bele kell verni.
Változnak az idők új módi lesz a divat
Európa karácsonyi bulika