A fene tudja. Engem pl. nemigen tudna bátorítani senki arra, hogy a másét összetörjem.
Ebből látszik, hogy ÉN már biza' lemásztam arról a bizonyos fáról, ellentétben az említett emberszabásúakkal szemben, avagy éppen én* vagyok a legmagasabban az evolúciós fa csúcsán és mindenki más alattam van.
A nép azért már nem nagyon tolerálja ezt sehol, a politikusok és aki fizeti őket még tolják, de a normális nép már nem annyira vevő erre és előbb utóbb ez változást fog hozni persze kérdés, hogy még időben?
Nem a kis rendőr dönti el a "erőszak " mértékét
Mindig felőröl jön a utasítás erre ott a bizonyíték 2008 vs 2020Kb
Vagy a Franciáknál is sokkal hatékonyabban aprítják a fehér európai munkást pedig csak egy kicsit több bért szeretet volna
úgy gondolom ez túlzás lenne
ez kb olyan mint amikor a kutya 10 évig a kanapén alszik és gondolsz egyet és megtiltod neki, aztán jól lelövöd amikor felugrik
2x pofánvered és megtanulja hol a helye, nincs értelme a feleslegesen túlzó erőszaknak
mert valamiért még mindig tolják ezt a kissebbségi bűntudatot
sokkoló a nyakra utána jöhet a gumibot, gyorsan rend lenne
ha meg túl sokan vannak akkor könnygázgránátok és úgy verni őket addig amíg mozognak
ilyen egyszerű, nagyjából 1-2 hónap alatt rendet lehetne csinálni
persze nem a 30 kilós nagykörmű cicababa rendőrnőkkel
akinek ilyen helyzetben eltörik 5-6 bordája utána azért elgondolkozik fesztiválozzon-e még az utcán
Humorizálnak 😂 De a piros masni azért vicces volt 😂
A rosszabb az mindenki magához méri amugy
Nem kell meg közelítenem néger kisgyerek bányász 1 dolláros szintet hogy szomorú legyek 😇
A nemeteknel a gond hogy az energiaigenye ipari agazatok el fognak tunni.Vegyipar,autogyartas stb inkabb attelepul az atlanti ocean túlfelere.A munkaero meg csak nez mint beka a vodorben.
poénnak jó, de ha csak nem kezdik az atomot dobálni akkor ilyen sosem lesz
úgy gondolom ha a németeknek nagyon szar lesz akkor sem lesz rosszabb az átlagnak mint jelenleg nálunk
ami persze nekik nagy visszalépés de az élhetetlentől még messze van
Ebből látszik, hogy ÉN már biza' lemásztam arról a bizonyos fáról, ellentétben az említett emberszabásúakkal szemben, avagy éppen én* vagyok a legmagasabban az evolúciós fa csúcsán és mindenki más alattam van.
* aki velem egyet ért vagy így él.