Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maradjunk a blődi egyszerűsített verziójának,az talán megy.
Tehát nem tudod értelmezni.
Értelmeztem... éééés?
Értelmeznéd ezt:

„Elmondom, hogy több mint tizenkét év elteltével miért unom halálosan az összes »most vagy soha«, »ez az igazi vízválasztó« és más hasonló idegállapotba kerülést. Annyira kiszámíthatóan ugyanaz a vége.

A Fidesznek kétharmada van, Orbán az összes határkérdésben – miközben mind a fideszes, mind az ellenzéki média az ellenkezőjét terjeszti – besorol a többségi nyugati álláspont mögé, az EU homlokráncolva végül mindent jóváhagy, a kormány már pusztán a lehetőséget is arra használja, hogy megerősítse a bázisát, de kilátásba helyezi valami olyan problémának az enyhítését, amelyet már harminc éve is késő lett volna megoldani, beosztott informatikus incelek mémeket gyártanak, hogy itt mindenki elmaradott hülye, és legvégül – itthon vagy külföldön – egy szocit csuknak le.”
Jah,hát a DK a bolgár bálna vezetésével egy sikertörténet eddig. 😆
Ne legyél ennyire cinikus! 😅
Ja, komolyan gondoltad??? 😲
A Viktorunk meg olyan ügyesen lavíroz a két oldal között,még akár jól is járhatunk.
😆 hát hülyeség is lenne összeveszni a nagy medvével(kezeit széttáró) tulajdon kép erre megy rá európa(gondolkodós)
Mint a gyerekek ! Tessék politizálni , vagy motoros kodni ! 😉
De még mindig nem definiáltad,csak egy példát hoztál fel.
Köszi.
Egészségedre!
Amit te írogatsz,kimeríti a kovidhiszti fogalmát.
Sose te kezdted.................bocs de már 5 perce kiröhöglek.
Akkor először definiáld,mi az hogy kovidhiszti?Gondolom tudod ha már használod ezt a kifejezést.De még egyszer leírom,most sem én kezdtem a témát.Hozzászóltam? Igen,mint ahogy te is.
A véleményem nem napi 6-8 komment lassan egy éve mindig.
Ossze se lehet számolni a kovidhiszti kommentjeidet annyi van.Szerintem 1000 feletti lehet.
a kovid az konkrétan része a politikának
Ne marakodjatok máá ! Tessék végre politizálni ! Rendesen ! 😊
Érdekes,ha te leírod a véleményed az rendben van,ha más teszi ezt az hiszti.
A helyzet az hogy nem én dobtam a témát.Tulhaladott téma?Pont ezért kérdeztem hogy még mindig a nátha a téma.
Én hisztizek ezen?
Bár ahogy te is hangulatingadozadokat produkálsz.....no comment.....
Ne feledd találkoztunk,elég nyuzuge feminin alkat vagy.
Azért a tökéletes mentális állapotnak te sem vagy egy példaképe 😃😂
Amennyit hisztizel egy tulhaladott témán nap mint nap szakmányában,kénytelen vagyok konstatalni.
Vagy hormonkezelt nemvalto vagy,esetleg kamureges nő,netalán nem stimmel a biológiai identitasod.
Ne feledd rigolyasan ragaszkodsz az anonimitás hoz,bárki lehetsz kamureggel.
Az tuti így egy evvel a covid után ennyit picsakodni minden nap,nem egészséges mentális állapotra vall.Lepj már túl,lejárt téma.
Nem csak ott kint.........mindenhol. 😁
Tudod,olyat a nők szoktak.ja,honnan is tudnád....
Ne is mond,amelyik cégnek festek,már mondtam hogy orosz megrendelők vannak,na ma voltak valami orosz tévétől forgatni,azt mondták hogy ott kint a magyarok teljesen orosz pártinak vannak kimondva.