zotya rá is baxhatott volna ám(gondolkodós) Ha most lenne a kovid cirkusz közepe a 16-ik szankciós csomag miatt nem tudta volna felvenni az életmentő 2 szputnyikot. 😆
Én azon nevettem nemrég hogy jött az a vizsgálati eredmény hogy sok nő erősebben menstruál ,szabálytalanul stb,és a who kérte hogy ezt vegyék fel a kovid oltás mellékhatásainak listájára.Szóval hogy létezik már ilyen lista.pedig kéribaromlaci is megmondta hogy nincs mellékhatása
Te hülye,ha elpatkoltam volna hogy is mondhatnék bármit?Tudod mit ér az hogy "ha",egy guriga taknyot.És mit mond a statisztika?Meghalt az összes oltatlan?Egyáltalán hány olyan embert halt bele akinek amúgy nem volt baja?Ezt ugye sosem fogjuk megtudni.....
Jó pár éve olvastam egy frappáns választ... hardware tesztelő csapat épp a Sony CD olvasót tesztelte, a verdikt az volt, hogy jó-jó, de nagyon sok a meghibásodás. Erre az egyik user beírta:
- Ez nem igaz, nekem van fél éve, és teljesen hiba mentesen működik!
A szerkeztők - mivel Úri Emberek voltak (vagyis nem vitatkoztak idiótákkal, mint én) ezt mondták:
- Neked jól működő CD-ROM-od van, nekünk meg statisztikánk...
Amúgy ha nem így jössz ki a dologból, hanem elpatkolsz, mint sok "jól működő szervezetű" akkor most mit mondanál?
Ja, semmit 😂
Valaki azt mondta,"oltass,mert csak így lehet elkerülni a lélegeztetőgépet"én azt mondtam "nem oltatok,megoldja a szervezetem"És így is lett,szóval igen,jobban tudtam.
Hogy legyen aktuálils is,a kovidot a putyin kinyírta február 24.-én. 😂
Na szóval,ilyen kézi lűddözésben nem találok olyan videót ahol nem angolul kajabálnak az ukri oldali puffgtatók. 🤔
Van ukrán katonai video dögivel,de az olyan villantó-masírozós minden kafa mosolygunk-táncolunk vagy szakadt öreg lefogyott hálni jár bele az élet átlagemberek katonaruhában másznak elő sáros rókalyukakból. 🤔Nekem nagyon furi ez.
Lázadas ? Az volt a lázadas hogy nem akartuk beoltatni magunkat feleslegesen kísérleti gyógyszerrel ? Pláne úgy hogy átestünk a betegségen. Ti meg nyomtátok hogy márpedig az oltás kell és jó.
Ez volt lázadás?
Fordulj már a vászon felé baszki.
A helyzet az hogy erről még csak nem is a kovid tehet,hanem akik meg akartak és meg is gazdagodtak ebből.az ilyen kéri meg mamlas félék meg aszisztáltak hozzá és hirdették hogy az oltás nélkül halott vagy.A helyzet az hogy már a harmadik kollégám került kórházba az elmúlt egy évben trombózissal tüdőembóliával,oltottak.Véletlen lenne?Lehet.Az mindenesetre érdekes hogy 20év alatt egy sem most meg három is,és egy közös pont van közöttük,az az oltás.
már kezdenek. Persze ugye át se kell esni a ló túloldalára, mint azt a bogyó, mamlasz féle oltásrajongóg tették. Nem lehet minden megbetegedést az oltásra se fogni(kezeit széttáró)
Hát ez az.. 😂
- Ez nem igaz, nekem van fél éve, és teljesen hiba mentesen működik!
A szerkeztők - mivel Úri Emberek voltak (vagyis nem vitatkoztak idiótákkal, mint én) ezt mondták:
- Neked jól működő CD-ROM-od van, nekünk meg statisztikánk...
Amúgy ha nem így jössz ki a dologból, hanem elpatkolsz, mint sok "jól működő szervezetű" akkor most mit mondanál?
Ja, semmit 😂
Na szóval,ilyen kézi lűddözésben nem találok olyan videót ahol nem angolul kajabálnak az ukri oldali puffgtatók. 🤔
Van ukrán katonai video dögivel,de az olyan villantó-masírozós minden kafa mosolygunk-táncolunk vagy szakadt öreg lefogyott hálni jár bele az élet átlagemberek katonaruhában másznak elő sáros rókalyukakból. 🤔Nekem nagyon furi ez.
http://youtu.be/kJPTpA7fpw4
Ez volt lázadás?
Fordulj már a vászon felé baszki.