a kovidból fakadó károkat én sem kicsinylem le konkrétan lenullázta a 15 éve jól működő vállalkozásomat. De ha jól gondolom nem én lehettem az egyetlen aki így járt(gondolkodós)
most neked konkrétan mi bajod van? Én olvasgattam erről a kimondhatatlan nevű betegségedről de nem írt ilyen elrettentő dolgokat. Simán a peca bot mellett murdelsz meg 80 évesen(kezeit széttáró)
én csak azt mondom hogy aki tényleg egészséges volt az nem vitte el
aki meghalt benne 1000% hogy volt egyéb gondja, csak nem derült még ki, se előtte se utána amikor meghalt mert ugye a boncolások fel lettek függesztve
amúgy én sosem voltam se vírustagadó se oltásellnes
csak azt mondom hogy ami itt ment oltás ügyileg(és a vele járó megkülönböztetéssel) az felháborító és minden jogot sárba tipró
plusz még várjunk pár évet, és az oltás hosszútávú hatásai is ki fognak derülni
Sok olyan elment, aki nem hitte volna magáról, hogy el fog - hidd csak el, hogy többet láttam, mint te.
De komolyan, tiszta dedó... "bibibíííí, én is voltam kovidos, nem haltam meg, kamu az egész"
Te is csatlakozol a többi okoshoz? kawa, Pipi, Bléd, Levi... phhhh. pedig megfogadtam, hogy ebben a témában nem reagálok, mert mindig ledöbbenek a sötétségen.
Amúgy mikor voltál te egészséges? 20 évesen? van 60 kg túlsúlyod, ami önmagában qrva nagy rizikó faktor... neked is csak mákod volt, hogy a kovid nem vitt el. ☹️
“Nagyon sok embernek van az ügyről pontos ismerete, csak őket nem lehet megkérdezni.
Mert belehaltak...”
Ezt idézem tőled. Aki tudna mesélni a covidról az belehalt. De mi van velünk akik életben maradtunk oltatlanul ? Mi nem is voltunk covidosak?
Te írtad. Nem forgatok ki semmit.
Végülis igazad van, minden élsportoló túlterheli magát a végletekig. Az tény, hogy túllőttek a célon főleg kínában, simán csak lehetőségként kellett volna kezelni az oltást nem kötelezőként (mondom ezt 3x oltottként és magamtól) és a gazdaságot előrébb helyezni mert sokkal nagyobb károkat okozott a kényszerű leállások mint a betegség miatti kockázat, jó, akkor az volt, hogy ne terheljük túl a kórházakat azzal, hogy mindenki egyszerre lesz beteg és aki súlyosan annak ne jusson gép meg más ellátás, ez érthető volt viszont végül ( lehet, hogy az oltások miatt a fene tudja) ez nem következett be ellenben a gazdaságban elég nagy bajok lettek és ezt a kínaiak csak fokozzák bár a tüntetések miatt valamennyire visszakoztak.
csollány nem a legjobb példa, a versenysport végletekig igénybe veszi a szervezetet, plusz amennyi extra cuccot azok betolnak az minkert kettőnket kinyírna.
még a nagy covid mizéria előtt nekem volt több ismerős is aki 50 év alatti igazándiból semmi baja sem volt aztán este lefeküdt és reggel nem kelt fel
egészséges volt? aligha, csak nem tudta hogy van baja
mindenellett én nem kicsinylem le a covid okozta károkat, csak sajnos ebből elsősorban üzlet lett és sok-sok pénz, és az ember másodlagos volt csak
Csollány nekem úgy tűnt elég egészségesen élt mindenesetre sokkal inkább mint én és mégis......tudom nem abba halt bele hanem a gyíkemberek tüntették el.
én ezt nem így látom
aki egészséges az nem hal meg egy ilyen dologtól
olyan van aki nem tudja hogy x baja van, csak épp nem jár orvoshoz és azt gondolja ő milyen kibaszott egészséges
pl én még múlt héten úgy gondoltam kibaszott egészséges vagyok, most meg már tudom hogy belátható időn belül elásnak
a szerencsének meg nagyjából köze nincs hozzá, aki konyít valamit a vírus fertőzéshez az tudja hogy teljesen mindegy hogy 5 kis geci jut be a szervezetedbe vagy 5000, hiszen órák alatt "be lehet hozni" a hátrányt, persze ahol tud a szervezet ellene védekezni ott nem mindegy, de egy ismeretlen vírus vazelin nélkül kúrja meg az immunrendszert.....
Persze hogy túlélted... meg sokan túlélték, ez a szerencsénk. Viszont sokan meg nem, akik pont olyanok voltak, mint ti. Egészségesek, magabiztosak, csak nem olyan szerencsések.
Ezt nem bírjátok felfogni, dehát mit várjak villanyszerelőtől, tűzoltótól meg Levitől 😅
Akkor jól értem, szerinted aki covidos volt az mind meghalt ?
Nekem van 2db pcr tesztem ami pozitív volt, de még élek. Akkor nekem fingom sem lehet a covidról ?
Covid témában rengeteg hülyeség volt. Félre tájékoztatás, pánik keltés, stb. Nagyon sok embernek van az ügyről pontos ismerete, csak őket nem lehet megkérdezni.
Mert belehaltak...
Emberek szépen nyugodtan semmi pánik
Mindenki higgadtan kezdjen konzerveket vásárolni 😂 😂 😂
Aki nem bírja erős hanghatásokat fogja be a fülét 😂 jó buli lesz itt https://www.vadhajtasok.hu/202...
a covidról úgy gondolom sosem fogjuk megtudni mi az igazság, legfőképp azért mert azt se hinnénk el.
amúgy a tvittert nem ismerem, sosem néztem meg ott semmit, de nem is fogok mert nem érdekelnek az emberek
instagram az megvan, csomó fasza víz alatti pontykapásos videók vannak rajta
aki meghalt benne 1000% hogy volt egyéb gondja, csak nem derült még ki, se előtte se utána amikor meghalt mert ugye a boncolások fel lettek függesztve
amúgy én sosem voltam se vírustagadó se oltásellnes
csak azt mondom hogy ami itt ment oltás ügyileg(és a vele járó megkülönböztetéssel) az felháborító és minden jogot sárba tipró
plusz még várjunk pár évet, és az oltás hosszútávú hatásai is ki fognak derülni
De komolyan, tiszta dedó... "bibibíííí, én is voltam kovidos, nem haltam meg, kamu az egész"
Te is csatlakozol a többi okoshoz? kawa, Pipi, Bléd, Levi... phhhh. pedig megfogadtam, hogy ebben a témában nem reagálok, mert mindig ledöbbenek a sötétségen.
Amúgy mikor voltál te egészséges? 20 évesen? van 60 kg túlsúlyod, ami önmagában qrva nagy rizikó faktor... neked is csak mákod volt, hogy a kovid nem vitt el. ☹️
Mert belehaltak...”
Ezt idézem tőled. Aki tudna mesélni a covidról az belehalt. De mi van velünk akik életben maradtunk oltatlanul ? Mi nem is voltunk covidosak?
Te írtad. Nem forgatok ki semmit.
még a nagy covid mizéria előtt nekem volt több ismerős is aki 50 év alatti igazándiból semmi baja sem volt aztán este lefeküdt és reggel nem kelt fel
egészséges volt? aligha, csak nem tudta hogy van baja
mindenellett én nem kicsinylem le a covid okozta károkat, csak sajnos ebből elsősorban üzlet lett és sok-sok pénz, és az ember másodlagos volt csak
aki egészséges az nem hal meg egy ilyen dologtól
olyan van aki nem tudja hogy x baja van, csak épp nem jár orvoshoz és azt gondolja ő milyen kibaszott egészséges
pl én még múlt héten úgy gondoltam kibaszott egészséges vagyok, most meg már tudom hogy belátható időn belül elásnak
a szerencsének meg nagyjából köze nincs hozzá, aki konyít valamit a vírus fertőzéshez az tudja hogy teljesen mindegy hogy 5 kis geci jut be a szervezetedbe vagy 5000, hiszen órák alatt "be lehet hozni" a hátrányt, persze ahol tud a szervezet ellene védekezni ott nem mindegy, de egy ismeretlen vírus vazelin nélkül kúrja meg az immunrendszert.....
Ezt nem bírjátok felfogni, dehát mit várjak villanyszerelőtől, tűzoltótól meg Levitől 😅
Fingod sincs a kovidról.
Nekem van 2db pcr tesztem ami pozitív volt, de még élek. Akkor nekem fingom sem lehet a covidról ?
ennek egy része oltatlan, ennek java része még él....
Mert belehaltak...
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Mindenki higgadtan kezdjen konzerveket vásárolni 😂 😂 😂
Aki nem bírja erős hanghatásokat fogja be a fülét 😂 jó buli lesz itt
https://www.vadhajtasok.hu/202...
amúgy a tvittert nem ismerem, sosem néztem meg ott semmit, de nem is fogok mert nem érdekelnek az emberek
instagram az megvan, csomó fasza víz alatti pontykapásos videók vannak rajta