Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy Covid témában mi hülyeség, mi nem az... kb. érme feldobásával is dönthetnénk.
Nem lehet tudni, kinek szabad hinni és kinek nem - de ne egy ilyen tartalomszolgáltató döntse el, pláne úgy hogy egyik kártékony faszság mehet, a másik fajta meg nem.
a moderációval az a gond hogy nem lehet igazságosan, mert valami irányvonal mentén kell végrehajtani
és általában a tulajdonos adja meg ezt az irányvonalat
úgy gondolon nagyon kevés ember van aki ezen el tud igazodni
én nem tartozom közéjük
nem "EZ Donald Trumpot" hanem "ES Donald Trumpot"
De a cikk se.

Az van, hogy Musk atvette a Twitter felett a hatalmat es ket nagyon fontos lepessel kezdett: a COVID-dal kapcsolatos cenzurat (kovidposztok "valosagtartalom-ellenorzese" ) hatalyon kivul helyezte ez Donald Trump-ot, aki ki lett baszva a Twitterrol, visszaengedte.

Ezt fel lehet fogni ugy, hogy Musk nagyot lepett a szolasszabadsag fele, mert igy a professzor es a ketbites konteos idiota is azt mond, amit akar. Meg ugy is, hogy kinyitotta a kaput a fake news-nak es azt a gyulolkodo kamugepet ujra beengedte.
20 dolcsi? A mondás szerint ezek 2 forintért felhajtanák Pestre a csigát, náluk gondolom tel-aviv játszik.
És pontosan az, hogy nem állítanak tényeket, ez a legfőbb bizonyíték.
Soha = utólag.
az a fura hogy semmi tényt nem hoz fel ami igazolná az állítását
nem mondom hogy nincs igaza de azt sem hogy igen, csak tények nélkül szart se ér amit mond
amúgy meg lehet a havi 20 dollár miatt van csak a hiszti, mert sóher geci mind 😁
vagy az ........................itt soha nem tudni
...vagy csak valami még rosszabbról akarják elterelni a figyelmet.
ennek jósoltak még év elején 2-3 évet, bár a ruszkikkal is tévedtek egy kicsit
Különben szerintem sok buzi se ért egyet ezzel a média felkapott média fénnyel
Szerintem sok ellene magával és pont
De a üzlet nagy úr és kiszúrták őket mint jól fizető célcsoport
Ezért a (üzletnek) két dolga van . Elő csalogatni őket a másik növelni a számukat
Ha meg figyeled a világot mostanában egyre nagyobb hangsúlyt kap különböző célcsoportok VS-elése
Pl. Férfi vs nő aztán fehér vs fekete , heteró vs meleg ........................................ stb de a lényeg a üzlet mindnek a célja 🤑
Aki mer az nyer. (Nem, nem kell, hogy "vagy nyel".)
Attól még lehet!
Végül is... ha elég bőkezűen fizet, mi baj lehet?
Korábban sokat jártam motoros találkozókra, idén már csak 2szer voltam. Na ott láttam többször is, egy figurát. Mindig motor nélkül volt, és azt leste melyik motorra tudna felkéreckedni. De igazán fura volt.
Ja, tényleg, pár éve volt egy ilyen valaki...
Arra gondolsz aki el akarta vitetni magát motorozni. Felajánlotta, hogy fizeti a benzint, kaját.
A genetikai deformitások mindig párosával érhetőek tetten az emberben. Az, hogy buzik, az az egyik. A másik az, hogy téveszméjük, beteges mértékű téveszméjük van a világról.

Kíváncsi lennék egy, itt a fórumon olvasgató motoros buzeráns véleményére is... ha nem lenne beszari az illető.
Persze hogy nincs ............................ csak ők hiszik hogy ezek a szarakodások a világ rengető dolgok 😂 😂
Aha... mindjárt... nézd már, a Föld forog tovább, hiába iratkozott le a mocskos szar köcsög.
Szóval nincs nagy baj.
Inkább az élők közül, az összes többi ratyival együtt.
Én tudom de a hasonszőrűeknek teszi a gesztust........ ertike 😃