Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5-6 éve mondta ismerős hogy a vw-nél avval kínlódnak hogy indítás után ne legyen meg a nagyobb károsanyag kibocsájtás
Euro2 előtt volt még normális, hogy nagy gázra kinyomott egy fekete pamacsot, de utána már csak akkor ha rossz bagy elállított a motor, gyári állapotban már a 2-esek sem füstöltek csak ugye mára ezek 20x megkerülték a földet olajcserék nélkül. 😁
Na de ahhoz hogy telebassza a kocsi hátulját ahhoz okádnia kell a kormot.Nekem a b4 sem baszta tele pedig azért az adagoló fedél ott is el volt ütve.
nekem a passátom kormolt rendesen, de mindegyik toyota is.
Ez sem feltétlen igaz,volt kettes golfom az sem kormolta össze a lámpát,ellenben a haveromé az igen,mondjuk abba bent volt az 1.9tdi 180lóerővel.
Már a 3-tól sem nagyon csak ha elkezdett meghalni a motor vagy széttuningolták, nekem a 2-es magnumom mack motorral 1180000km után sem kormolt gázadásra csak mikor leesett a turbócső a 3-asok vagy a mostani 4-es meg még véletlenül sem kormolnak.
euró 6 előttiekre minden kép onnatól nincs korom, meg büdös (kezeit széttáró)
nekünk is csak az m65 mintájú volt ne aggódj 😅
Hát ez nem egy bonyesz van manual hozzá.
endúróé elég összetett, egy marék lemez van benne, ha csak 2 fel van cserélve már szar lesz az egész
Gülüé jó lett, csak bírok ezzel is. Nem az első meg nem is a második... Ha meg megcsünök elkerózok vele fullgázicához egomba. 😋 😂
Azért amelyiknél a lámpa is kormos....maradjunk annyiban hogy nem gyári értéken dolgozik.
2-3 évente érdemes olajat cserélni benne
de csak akkor kezd hozzá ha elemeire tudod bontani, és utána összeszerelni, és ugyanúgy ahogy volt
könnyűnek igérkezik de elég összetett feladat
el kell mosni minden alkatrészt patyolat tisztára
Nem hiszem. Látom, nem azt mondom hogy az összesre jellemző, de jórészére.
És azt hiszed ez a jellemző egy dizelre?
Én meg asszem szombaton kikapom a malacka első telóit azt revíziózom.
Nálunk is csak azok vannak. Nem is kell dájzel. Gyerek vett a golfjára sötét hátsó lámpákat, (mer az nagyon menő) tdi-ről. Alig győzte letakarítani a kormot róluk. Még belül az izzók helyén is tele volt koromnal.
Nemtom benyás lomok vannak itthon, újévkor 8ik éve nem bagózom, most meg kocsonyát eszek. 😁
akkor most mi a szart csinálunk? nem elég hogy már fél éve nincs ukrán gázolaj, mostmár ukrán cigi se lesz? a munkatársaim sokkot kapnak, mind azt rágja
Miért horgászol terepmintásban? Hogy a halak ne ismerjenek fel? 😁
Amikor én védtem a hazát a gaz imperialistáktól (akkor még ugye a Szovjetúnió volt a barátunk 😁) még csak ződ egyenruha volt.
szerintem meg összecsinálnák magukat(kezeit széttáró) Röhögés akkor lenne amikor meglátnák a pecabotot a gépkarabély helyett(gondolkodós) Mert terepmintásban én legfeljebb horgászok 😅
Pipi, sztem elég volna, ha téged behívnának... meglátna az ellenség, amint be vagy öltözve terepmintásba, sisakkal a fejeden - egyből halálra röhögnék magukat 😅
Aha...........
ezek mesterségesen gerjesztett hiányok
pl
area filogták hogy nincs konténer viszáru kínába emiatt drága a szállítás
mégpedig 6x áron
namármost haxa hajó üres konténert visz vissza miért is lenne 6x annyi a költség maximum duplája
ha neked 100 pénzbe van egy győr oda vissza akkor kérsz 50 ezret az oda útra meg 50 ezret a visszaútra
ha valakinek sürgős a fuvar és nincs vissza semmi akkor kérsz 100 ezret
de nem 600 ezret 😆
Kobalt se lesz? Na megyek is veszek néhány kobaltos fúrószárat még most(óranézegetős)az legalább használható(meghajló)