Gondolod jövő héten menned kell?
Egyébként első korben sora van hogx kiket állitanak hadrendbe.
Ssjnos akik részesültek fegyveres kiképzésben azok előnyt élveznek. Ennek a sorkötelesség megszüntetése miatt van jelentősége jelenleg. Ugyhogy tsanyi ugyan utálta meg soselegyen, de lehet hamarabb behivják, mint az ereje teljében lévő videojátékos harmincasokat 😁
Az ötvenetuloság az egyetlen előnye 🙂
nekem is van fél évem, gyere mögöttem majd kitakarlak 😁
engem egy nap gyaloglás után úgy is belelőnének az árokba mert nem tudok menni egy métert se másnap
Nem lesz ebből semmi.
Most úgy néz ki, hogy a Lviv-re kilőtt orosz rakéták ellen indított elég sokat az ukr légvédelem és ezek közül volt ami Lengyelo-ban esett le.
A lengyelek is " orosz gyártmányú" rakétáról beszélnek, az amerikai hivatalos álláspont jelenleg az, hogy nem orosz területről indították ezeket. Oroszok is tagadnak, valszeg célt tévesztett ukr légvédelmi rakéták lesznek azok.
Ez is egy lehetőség elég nagy eséllyel kérdés mit mondanak az oroszok? Mondogattak különböző nato cikkelyekről amik azonnali válaszcsapást írnak elő, kérdés meddig várnak ezzel a döntéssel és főleg, hogy ismételjem magam mit mondanak az oroszok? Pár hónap még nekem is van 60-ig így én is mehetek árkot ásni vagy lőszert porolni.
Be kel indítani adok veszek vállalkozást 😂
Mert sokan fel akarnak szállni erre a vonatra https://www.vadhajtasok.hu/202...
Én meg tanulok a pajeszos ember társainktól 😂
Az is mered ?????????
Két zsidó nézeget egy karórát
Mondja az egyik hogy nagyon szép és úgy látom értékes darab is
Míg a másik tudom nagyapa adta el nekem halálos ágyán 10 % kedvezménnyel 😂 😂 😂
Egyébként első korben sora van hogx kiket állitanak hadrendbe.
Ssjnos akik részesültek fegyveres kiképzésben azok előnyt élveznek. Ennek a sorkötelesség megszüntetése miatt van jelentősége jelenleg. Ugyhogy tsanyi ugyan utálta meg soselegyen, de lehet hamarabb behivják, mint az ereje teljében lévő videojátékos harmincasokat 😁
Az ötvenetuloság az egyetlen előnye 🙂
engem egy nap gyaloglás után úgy is belelőnének az árokba mert nem tudok menni egy métert se másnap
Rohadna meg az ukri & amcsi fattyai.
Most úgy néz ki, hogy a Lviv-re kilőtt orosz rakéták ellen indított elég sokat az ukr légvédelem és ezek közül volt ami Lengyelo-ban esett le.
A lengyelek is " orosz gyártmányú" rakétáról beszélnek, az amerikai hivatalos álláspont jelenleg az, hogy nem orosz területről indították ezeket. Oroszok is tagadnak, valszeg célt tévesztett ukr légvédelmi rakéták lesznek azok.
https://novekedes.hu/hirek/zel...
Atyám ,kommunikációs szakember lettem ,remélem felfigyel valaki tehetségemre 😁 😆
Nyilván ők is tudják hogy azon a vezetéken Cseho. Szlovákia és Magyaro. kapja az olajat.
Szóval részben kiiktatták Magyaro. olaj ellátását, és gondolom az nem egy eltévedt rakéta volt, hanem tudták mit lőnek.
Mert sokan fel akarnak szállni erre a vonatra
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Én meg tanulok a pajeszos ember társainktól 😂
Az is mered ?????????
Két zsidó nézeget egy karórát
Mondja az egyik hogy nagyon szép és úgy látom értékes darab is
Míg a másik tudom nagyapa adta el nekem halálos ágyán 10 % kedvezménnyel 😂 😂 😂