Igazabol ertem amit mond,motorral sokkal konnyebb,a kis meret es a holtter mentes kilatas utan bezarva a dobozba.
Anno egyszer siman bealltam elso jarganynak jobbrol a piros ala,amikor dudaltak akkor azert leesett hogy ezt nem kene kocsival.
Szoval at kell allni. 😆
ez hülyeség
én mondtam a gyereknek hogy ha összebassza az oktató kocsit akkor összebassza, van rá biztosítás neki nem kerül semmibe sem
2x húzták meg. először mert túl bátran vezetett, másodszor mer azért mert túl félénken
az elsőnél az volt a baj hogy kiment a másik kocsi elé, városban 50méteren túl volt ami elé kiment, és tolta rendesen a sebességeket nem az hogy kifordult és szuttyogott 30al
máskor meg nézegette hogy ha megelőzi a biciklist akkor jó eséllyel nem előzi meg a zebráig így megvárta amíg áthaladt rajta a biciklis
motorral előtte fél országot átjárta szóval ezek a dolgok nem okoztak gondot neki
mégis meghúzták mert ugye kell a pénz...
Szerintem meg manapság már úgy kéne odamenni hogy tud vezetni az illető,minden családban van már minimum 1 de inkább 2 autó,vigye mér el az apja vezetni tanulni hogy ne satu hülyén menjen oda a gyerek.Az meg hogy motorosként külön szar,ezzel sem értek egyet.Mert ha mér le vezetett x évet motorral akkor maga forgalomban szerzett rutin megvan,így arra már nem kell annyira öszpontosítani.ez pont olyan hogy sokkal egyszerűbb beleülni egy teherautóba és vezetni miután pár évet vezettél szgk-t,mint elkezdeni a szgk vezetést élesbe a forgalomba.
Hát, amennyire én ebbe belelátok, mint huszonéve motorozó, de B-s jogsit csak most csináló egyed... Kurvára nagy érvágás a gépjárműkezelés (rutin) oktatás hiánya. Egyből a forgalomba visznek, simán 10-15 óra a kötelező harmincból arra megy el, hogy szokod a bódét és közben végig benned a para, hogy valakit meghúzol, megpadkázod a kocsit, dombon induláskor rágurulsz a mögötted állóra, lefulladsz és ledudálnak, stb. A legtöbb oktató ráadásul erre rá is játszik, mert érdekelt abban, hogy tele legyen a gatyád - ha bizonytalan vagy, akkor magadtól is plusz órát veszel.
Motorosként külön szar, mert hozzászoktál ahhoz, hogy szinte kétdimenziós vagy. Máshogy kerülsz, máshogy előzöl, máshogy érzed a kormányt és a kuplungot, csomó berögzült dolog van, amit újra kell programozni.
Egy fiatal motorozó targoncás srác most csinálta meg a jogsit autóra és vezetésből 5X bukott és pavra küldték ami pav 1-re sikerült neki, 6.-ra átment. Igazából nem tudom miért bukott ennyiszer míg motorra évek óta megvan neki.
Pedig ráférne lassan az urvezetők efy részére is....
arról nem is beszélve hogy itthon a háziorvosok a vakok süketek és fogyatékosok összességének megadják az orvosit
Ez a fránya íráskép(gondolkodós) Mondta is frílac, hogy rohadt gyenge vagyok belőle most szembesülök is vele egyszerűen ezt a mondatodat nem tudom megfejteni(gondolkodós) Ha esetleg lefordítanád magyarra(kérdőjeles) Amit értettem azzal egyetértek a szarostalpú söförök egytől egyig mind 😅
ezzel meggyűlt a bajom(gondolkodós, piromkodós)
"Igaz pont ma került ki egy kamijjonos lakterre beérve fullgázicaként a szemét kinyomva az elrohadt terhesének. "
Na jó igénytelen ember mindenhol van, de a sofőrnek kötelező annak lenni hisz alig van esélye főleg a covid óta bárhol fürödni, a cégektől kitiltották a kutak meg mocskosak és drágák így a kamionos büdös, de aki hazajár annak van esélye tisztálkodni legfeljebb igénye nincs rá. 😄
Kutya egy meló. Igaz más meg messze elkerüli a gyári napi melót, bár ezt sem mondanám semmivel rosszabbnak, igaz jobbnak sem.
Egyre többen vannak itt is akik igénytelenek mennek haza fürdés nélkül 12h munka után akár +50fok is van nyáron.
A minap felsővezető ment ki a budiról szarás után kézmosás nélkül. Román származású a lelkem, bár nemtom ez mennyire számít... 😂
Az biztos, hogy a sofőr főleg a kamionos az alja munka és tényleg az igénytelenség csúcsa nem véletlen nem találnak embert legfeljebb a nagy válságok idején mert akkor kínjában elmegy ez ember, de amúgy kerüli aki tudja. Én évek óta nem vagyok hajlandó bent aludni még a sajátomban sem pedig jó és drága parkolót fizettem tiszta fürdővel stb., de inkább itthon a saját ágyban naponta legalább 2x fürödve. Alig találni magára igényes sofőrt aki nemzetközizik vagy csak itthon benne lakik. 💩
Nem tudom én csak földi halandó vagyok a b-s úrvezetővel. Igaz pont ma került ki egy kamijjonos lakterre beérve fullgázicaként a szemét kinyomva az elrohadt terhesének.
Van annyi primitív szarzsák sofőr, húgyszarszagú igénytelen putri hozzánk is jön gazdagon a rongyért. Persze tisztelet a kivételeknek, de nagy többsége nem a legélesebb kés volt a fiókba.
Anno egyszer siman bealltam elso jarganynak jobbrol a piros ala,amikor dudaltak akkor azert leesett hogy ezt nem kene kocsival.
Szoval at kell allni. 😆