Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem fogják.
Most amikor oriási bummról beszélnek gyártásban akkor a teljes autópiac kb 5-10%-a megy el szubvenciókkal.
Ha eleresztik a gyeplőt,nuku támogatás,és rákényszerítik az elektromosra akkor a mostani drága árak lesznek a fillérek,mert nincs akkora kapacitás,tizedakkora se.
Csipphiány,akkuhiány,most hogy kilőttük az oroszokat alu,nikkel,kobalt,stb,üveg,a csipp a legkevesebb gond mert max kimarad az elektronikávól az önvezetés és a többi lófasz.
Várhatunk 5 évet egy redvás trolira baszottdrágán olyan merkúrosan.Max ujramelegítjük a gépkocsi nyeremény betétkönyvet. 😂
csak elintézik azt hogy a villanyos kocsi fogyjon
lesz az üzemanyag 3000 forint és máris 5 év alatt megjön a villanyos kocsi ára
No,az amcsik mar mondogatjak hogy tuti ukran legvedelmi raketa tevedt el,most vagy igaz vagy nem.
Viszont ha egy x-101 teved el akkor nem marad meg a traktor es a potkocsi,kremencsuknal a pkaza mellett ketembernyi krater maradt egy ilyen utan.
Szova vagy mellement ukran,vagy vannak olyan hulyek hogy direkt lottek ki az ukranok.
Nagyobb gond hogy az olajvezetek trafojat is kilottek az oroszok,mehet fel sz olajar.
nem volt ott semmi
a házon is ilyen kulcsos zár volt
azt mondja először biztonsági zár volt csak hagyta otthon a kulcsot ezt meg kinyitja bármivel
Te állat... 😂
ritka lehet a kivétel 😆 A hószán mellet feküdt azért legalább 2 harcikutya?
cigány egy nép a román is.(gondolkodós) Vagy nekünk nem sikerült kifogni egy jó szomszédot sem(kezeit széttáró) vagy mindenki másnak van 1 rossz szomszédja 😅
ne a vezetőséget nézd az mindenhol patkány
plusz nekik azért jó szar soruk volt ám évtizedekig
volt korombeli imerős aki kint élt azt mondta fél gyerekkora sorbanállassal telt el
én őrkatona voltam(kezeit széttáró) Én majd itthon őrködök Sopron környékén 😅
legfeljebb nem lesz jövőre műfüvünk(kezeit széttáró) Valahogy majd csak kiheverjük 😅
nem nagyon akarnak ennél jobban konfrontálódni szerintem (gondolkodós) Ha már bidé is azt állapította meg, hogy nem oroszok lőttek be a lengyelekhez(gondolkodós) Lehet pont ott volt(kezeit széttáró)
Nyilván.
háborús helyzet esetén ezt könnyel felemelik 63 ra 😁
Nálunk anyuci 😟
Ez jó görbe tükör 😂 😂
https://www.tiktok.com/@fonyi_...
Amúgy stim
Demagóg
Még ha kell történelmet is lopnak
Bár az biztos hogy olyan erős a ukrán és román közötti verseny hogy napokig gondolkodnék melyik a nagyobb szarházi . De akár melyik is nyerne az biztos hogy csak egy paraszt hajszállal
de csak azért mert elbasztuk őket
pl gyerekem 23 éves és nem tud kicserélni egy bicikli belsőt
én ezt már 12 évesen megcsináltam, még a mezőn is amikor biciklivel jártunk pecázni
ez hülyeség
ismerősnek volt faháza egy full román faluban egyszer se néztek be
pedig pl a hószán egész évben ott volt
ha mentünk motorozni be se volt zárva a ház a kapu se volt lakatolva
bár erősen hasonlítanak de a román nem cigó azok lopnak többet
szóval nem minden román geci
Ha alszik akkor igaz is 😂 😂 😂............................................ de azért ne biz rájuk semmit 😉
Ki mit ír azt mindig figyelni kell
Bogyobá olvasta mindig bőszen 444-et
Mondjuk ha 444-en múlna már rég hurrázva rohamoznák a Oroszokat 😂 😂 😂
románokkal alapból nem sok baj van
ráadásul én őrvezetőként szereltem le szóval egész előkelő rangom lenne ha behívnak 😂
még jó hogy leszerelés előtt nem sokkal lefokoztak mert akkor szakaszvezetőként szereltem volna le, egyenes út lett volna a frontra harcedzett veteránként....
Ereje teljébe harmincas max annyi ereje van hogy elemet cseréljen a konzolba
De ha elmegy a WI-Fi , 85 %-lék változatos mondón lenne öngyilkos 10 perc után
Rosszabbak mint a szerbek meg a románok együttvéve. Pedig azok se semmik.
https://444.hu/2022/11/16/lengyel-kormany-orosz-raketa-csapodott-be
Na a gyökér lengyelek is megkezdték a kekeckedést