Erre írtam, hogy mentegetőzés, megtagadta a hatalomért és a pénzért az eredeti nevét, nem ő az első és nem is az utolsó, az első zssidótörvények szorgalamazója imrédiről kiderült, hogy zsidó, szálasi az ősmagyar kiderült, hogy örmény és a komcsi vezetők rákosi és kádár........mind a hatalomért és pénzért változtatták meg a nevüket és identitásukat csak hát ha valaki egyszer megteszi megteszi többször is.......
Mondjuk jo lenne,vennek egy 19 szemelyes buszt nemetbol,konnyebb kibaszni az uleseket es atkendacsolni lakonak.Mar szigetelt es allufutes is szokott bennuk lenni.Az allapotuk is jobb mint az atlag furgon,nincs bennuk de elvalaszto fal sem.
a 8 általánost lepapírozták neki annó egy fél disznóért a kreszvizsga kérdéseket meg betanították neki nem kell ebbe többet belegondolni(kezeit széttáró)
a fidesz már rég óta veszélyesnek találhatja(óranézegetős) mert Ő lehet az aki a következő választáson megcumiztathatja a fideszt, az összes többi pártnak szemernyi esélye sincs erre 😅
nem(fülét bedugó) azt írta, hogy 377 ezer tóth lászló van magyarországon és ezzel a névvel a büdös életben nem fog befutni(kezeit széttáró) ebben lehet valami csak a kis falunkban van 6 akit én ismerek ha szóba kerül valamelyik a szakmájuk alapján különböztetjük meg őket(kezeit széttáró) Mondjuk 2-ő rendőr ott úgy különböztetjük meg, hogy a rendőr kistót vagy nagytót(fejét fogó) Azt, hogy te az értelmetlen fejeddel mit látsz belőle, hogy a pénz miatt tagadta meg a családnevét arról én nem tehetek(fetrengős) Mert,hogy nem ezt válaszolta a cikkben amikor megkérdezték 😅
Mit írt le? Azt, hogy a pénz és hatalom érdekében megtagadta a családnevét, moldáv-román felesége van meg ilyeneket? Vona 2.0, ha majd a fidesz már őt is különütasnak és veszélyesnek találja ugyanarra a sorsra jut, kiderül, hogy faszpumpázik és melegbárokba jár meg hasonlók és akkor majd ő is az atv-ben szidhatja a kinevelőjét. Vagy arra gondolsz, hogy elmondta a leyen ügyet? Arra írtam, hogy attól függetlenül mit gondolok róla ha igaz amit mond akkor igaza van mert ugye nem az a lényeg, hogy ki mondja hanem, hogy mit? Amúgy az idióta személyeskedéseid miatt szoktál kapni néha, de olyankor meg besértődsz, van értelme?
De leírta nem baszod? Értő olvasás? Mondjuk neked elég annyi, hogy a táblákat felismerd, meg le tudd hugyozni a húzót kiszálláskor az olvasni tudás nem követelmény 😅
Mondjuk ettől függetlenül ha igaz amit mond akkor annak következményének kéne lennie különben az elkövetők is teljesen hiteltelen módon ítél el másokat, én mindig azt mondtam, hogy nem érdekel ki mondja ha igaz amit mond tehát a személyes véleményem valakiről nem számít ha igazat mond.
7,5 tonnással költöztettem már pesten, simán ment, csk a parkolás nem volt egyszerű
nem adtál te még lófaxt se nekem 😅