Elvileg belorusz fele is tamadni akarnak.Ami erdekes mert rohadt sok ruszki motyo es az 1. Garda harckocsi hadsereget oda diszlokaltak.
Lehet tudnak valami keszulo pityputtyrol ami nem publikus es az amcsi oda iranyitjak oket.
Nagyon nem akarok ruszkit kergetni sorozottkent a debrecen kornyeki fronton tokig vegyvedelmiben mert a ruszki taktikai atommal nyit arra utat maganak. 🤔
Azert mert a hulye begozolt lengyel elindul.
Remelem az amcsik visszakussoljak oket.
Tuti mellement,az x-101 egy kh-555 modernizalt valtozata,nem olyan pontos mert atomtoltethez terveztek a 60 as evekben.
Két orosz rakéta csapódott a nato tag lengyelországba két embert megölve, remélhetőleg tévesen és ezt világossá is teszik az oroszok különben ki tudja mi lesz? Mi is nato tagok vagyunk.
Mondjukspec a czegledyt megprobaltak,a "fuggetlen" biroi testulettel meg nekik sem sikerult,pedig elsikkasztott egy szemmel jol lathato osszeget a diakszovetkezetektol.
Es ez csak ferenc teso ugyvedje volt.De a szeviepz ugy is jol megakadt a biroi testulet es a volt allamparti osszegonodasokon.
Csak tudod Hofi azt mondta: "Egyszer szeretnék olyan okos lenni előre, mint az anyósom utólag" 😀
Másrészt azóta 7 miniszterelnöke volt az országnak, és egyik sem hozta nyilvánosságra az ügynökaktákat. Az Antall/Boros kormány azért, mert a komcsik úgy egyeztek bele a békés rendszerváltásba, hogy ez is egy feltétel volt. Utána Horn egyértelmű hogy miért, kb az egész kormánya érintett volt. Na de azóta miért nem? 99-óta NATO tagok vagyunk, már nem kellett félni hogy visszajönnek a ruszkik, nyugodtan feltárhattak volna mindent. És azóta is bármikor meg lehetett volna tenni. Akár most is meg lehetne.
Ez kb ugyanaz, mint a múltkor egy pincebuliban beszélgettem egy helyi fideszes emberrel, és elkezdte ezt a "szemkilövető Gyurcsány" témát. Mondtam neki, hogy figyelj, ti miért nem vonjátok felelősségre? Miért nem csináltok egy teljeskörű tényfeltáró vizsgálatot, és számoltatjátok el? 10 éve vagytok 2/3-on, minden feltétel adott hozzá, miért nem csináljátok, mire vártok?
Szóval érted, nem kell csodálkozni, hogy így állunk.
Egy országnak sikerült elfogadhatóra a váltás a cseheknek és ez azért jöhetett össze mert a volt komcsikat és törvényileg tiltották ki a politikából és rögtön feltárták az ügynökaktáikat így pár év alatt tisztára mosták a politikai "elitet" így elindulhattak előre, persze azóta nekikbis sikerült pár hülyét megválasztani, de összességében jól állnak, nálunk és a többi volt komcsi országnak is ez lett volna a járható út.
Nem, ott buktak el, hogy a köztársaságot (amit igaz, hogy a patríciusok adtak, de azért volt valamilyen választás na meg fék, diktátor csak adott időre volt választható csak háború esetére meg ilyenek) felváltotta julius ceasar diktatúrára és a szenátus már csak díszlet volt később már az sem tehát a diktátorok baszták szét az egészet, volt néhány aki még normális volt és gyarapodott alattuk a birodalom, de a végére az ellencsászárok ( volt, hogy egyszerre 3 vagy több is volt egymással hadakozva) aminek következménye volt a birodalom két részre hullása amit a keleti még túlélt párszáz évvel és a barbárok beengedése a birodalomba is ennek volt köszönhető mert a császárok már nem bíztak senkiben mert a légiók oda álltak (volt nap, hogy két császárnak esküdtek hűséget lemészárolva az előzőt családostól) aki többet ígért így a barbárokban is jobban bíztak, de persze ennek a vége is az lett, hogy az utolsó nyugati császárt a behívott, de ki nem fizetett gótok nyírták ki lerombolva rómát............tehát a hosszú, de folyamatos hanyatlás a császároknak volt köszönhető.
Abban semmikepp, de ez nem 2010-tol kezdodott, lassuk be. Ha kicsit elvonatkoztatunk az EU-s penzektol, amiknek a folyositasa leginkabb a jelen kormany idoszakara jellemzo, boven lehet olyan kozpenzkezelesi szituaciot talalni, ahol a "koz" pont ugy jart, mint a kanadai turista, aki 40 ezerert evett gulyast az etteremben.
Magyaran: szerintem senki nem lopott volna kevesebbet, max a korabbi baloldali kormanyok kevesbe nyiltan csinaltak.
Allhatnank jobban, persze. Csak azok nem mi lennenk. :)
azért az ugye még nem tudatosult benned hogy nincs olyan hogy kevesebbet "lop" ?
aki esetleg kevesebbet lopna sosem lesz politikus mert az érték rendjébe ez a hivatás nem fér bele
De ebben a szösszenetedben leírtad, hogy bizony jobban is állhatnánk, ha kicsivel kevesebbet lopnának! Esetleg eszükbe jutna az élni, és élni hagyni elv. Néha...
De még mindig kérdéses hogy ha nem vagyunk tagok, akkor mibű építette volna ki ezt a felső réteget! Hát nem a piaci versenyben hasítottak volna...
nálunk a rendszerváltáskor nem volt kire lecserélni a hatalmon lévőket, pl a lengyeleknél a "szervezkedés" már évtizedes múltra tekintett vissza
namármost ha nincs kire lecserélni akkor teljesen mindegy van-e rendszerváltás vagy nincs
szépen lassan mindenképp történtek volna változások
az hogy a rendszerváltó őseink simán csak idióták voltak vagy rosszindulatú idióták nem tudom eldönteni, de az biztos hogy szinte mindent ami működött azt is elkótyavetyélték pár marék forinttért, azóta sem jött helyre az ország bár ebben a sok hozzá nem értő utód is vastagon benne volt
orbán pajtásnak amúgy volt egy jó ötlete: hazai uralkodói réteget kell kialakítani, ne a külföldiek szopassanak minket úgy ahogy akarnak
csak sajnos az ötlet kisiklott mert addig rendben van hogy tegyünk zsebbe minél több ingyen pénzt, (mert országos szinten tökmindegy hogy én baszom el az adrián vagy a borkai) csak miután az ingyen pénzek elfogytak mindenhonnan is be kellett szerezni az utánpótlást mert annyira éhesek lettek hogy nincs megállás
amúgy egy közösségbe tartozás nem csak azt jelenti hogy a pozitívumoknak örülünk, a negatív dolgokat meg lerázzuk magunkról, de ennek is nagy divatja van mindenhol (jog vs kötelesség)
az hogy a nyugatnak mennyit hozott a mi csatlakozásunk más téma, mint már leírtam ha a terjeszkedés megáll akkor a vég elkerülhetetlen, és a nyugati világnak ez a keleti nyitás remek alkalmat nyújtott a terjeszkedésre, emiatt is nem szeretnék ha kilépnénk az únióból mert az nekik is szar lenne hosszútávon
Csak ma 😂 😂
http://www.ma.hu/kulfold/38139...
Lehet tudnak valami keszulo pityputtyrol ami nem publikus es az amcsi oda iranyitjak oket.
Azert mert a hulye begozolt lengyel elindul.
Remelem az amcsik visszakussoljak oket.
Tuti mellement,az x-101 egy kh-555 modernizalt valtozata,nem olyan pontos mert atomtoltethez terveztek a 60 as evekben.
Es ez csak ferenc teso ugyvedje volt.De a szeviepz ugy is jol megakadt a biroi testulet es a volt allamparti osszegonodasokon.
Csak tudod Hofi azt mondta: "Egyszer szeretnék olyan okos lenni előre, mint az anyósom utólag" 😀
Másrészt azóta 7 miniszterelnöke volt az országnak, és egyik sem hozta nyilvánosságra az ügynökaktákat. Az Antall/Boros kormány azért, mert a komcsik úgy egyeztek bele a békés rendszerváltásba, hogy ez is egy feltétel volt. Utána Horn egyértelmű hogy miért, kb az egész kormánya érintett volt. Na de azóta miért nem? 99-óta NATO tagok vagyunk, már nem kellett félni hogy visszajönnek a ruszkik, nyugodtan feltárhattak volna mindent. És azóta is bármikor meg lehetett volna tenni. Akár most is meg lehetne.
Ez kb ugyanaz, mint a múltkor egy pincebuliban beszélgettem egy helyi fideszes emberrel, és elkezdte ezt a "szemkilövető Gyurcsány" témát. Mondtam neki, hogy figyelj, ti miért nem vonjátok felelősségre? Miért nem csináltok egy teljeskörű tényfeltáró vizsgálatot, és számoltatjátok el? 10 éve vagytok 2/3-on, minden feltétel adott hozzá, miért nem csináljátok, mire vártok?
Szóval érted, nem kell csodálkozni, hogy így állunk.
Azt meg, hogy kinél van baj inkább ne firtassuk(gondolkodós)
Magyaran: szerintem senki nem lopott volna kevesebbet, max a korabbi baloldali kormanyok kevesbe nyiltan csinaltak.
Allhatnank jobban, persze. Csak azok nem mi lennenk. :)
aki esetleg kevesebbet lopna sosem lesz politikus mert az érték rendjébe ez a hivatás nem fér bele
De még mindig kérdéses hogy ha nem vagyunk tagok, akkor mibű építette volna ki ezt a felső réteget! Hát nem a piaci versenyben hasítottak volna...
namármost ha nincs kire lecserélni akkor teljesen mindegy van-e rendszerváltás vagy nincs
szépen lassan mindenképp történtek volna változások
az hogy a rendszerváltó őseink simán csak idióták voltak vagy rosszindulatú idióták nem tudom eldönteni, de az biztos hogy szinte mindent ami működött azt is elkótyavetyélték pár marék forinttért, azóta sem jött helyre az ország bár ebben a sok hozzá nem értő utód is vastagon benne volt
orbán pajtásnak amúgy volt egy jó ötlete: hazai uralkodói réteget kell kialakítani, ne a külföldiek szopassanak minket úgy ahogy akarnak
csak sajnos az ötlet kisiklott mert addig rendben van hogy tegyünk zsebbe minél több ingyen pénzt, (mert országos szinten tökmindegy hogy én baszom el az adrián vagy a borkai) csak miután az ingyen pénzek elfogytak mindenhonnan is be kellett szerezni az utánpótlást mert annyira éhesek lettek hogy nincs megállás
amúgy egy közösségbe tartozás nem csak azt jelenti hogy a pozitívumoknak örülünk, a negatív dolgokat meg lerázzuk magunkról, de ennek is nagy divatja van mindenhol (jog vs kötelesség)
az hogy a nyugatnak mennyit hozott a mi csatlakozásunk más téma, mint már leírtam ha a terjeszkedés megáll akkor a vég elkerülhetetlen, és a nyugati világnak ez a keleti nyitás remek alkalmat nyújtott a terjeszkedésre, emiatt is nem szeretnék ha kilépnénk az únióból mert az nekik is szar lenne hosszútávon