Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én a szelelőaknába akartam de senki sem vállalta be
igaz nem a 20 méteres műanyag kutat hanem 60 méter körülit ahol rendes ivóvíz van, csak nem fér be a fúrógép a garázsba
Persze, mindent meg lehet találni, ha nagyon keresik, de egy eccerű vízóra leolvasó nem fogja észrevenni a kert végében lévő kis aknában a búvárszivattyús kutat.
Egy ismerősönek a házban van a kút, a konyhapult alatt 😅 na ott sosem fogják keresni 😅 Mondta, kicsit nyűgös volt kifúrni anno, de nem bánta meg...
állítólag akkor is meg lehet találni ha el van titkolva, kérilaci írt egyszer valami geológiai akármit ami kimutatja
én jó rábaszok ha felderítik mert 3 műanyagkút is van a portán, legalábbis a cső mert egy kút még úgy-ahogy adja de a másikak szart se érnek, egyik el is van temetve
A víz nem fog - nagyon sok maszek kút van, főleg az alföldön. Bár egy időben próbálták azt is összeírni-szabályozni, de az kvázi lehetetlen...
Na mégegyszer,rossz linket rakott be.
Én erre reagáltam:
"nézzük a jó oldalát(kezeit széttáró) Ha nem lesz gáz a pénzt sem költjük el rá 😅"
Ezt:"Engem egyáltalán nem érint a gáz.Egy forintot sem költök rá."
Ugyanarról beszélünk csak hát itt lép életbe az előző hsz.-em utolsó mondata. 😏
Én erre reagáltam:
"mondjuk ez miatt lassan minden duplájába kerül remélem ez sem érint(meghajlós)"
Ezt:"Engem egyáltalán nem érint a gáz.Egy forintot sem költök rá."
"pipifax
mondjuk ez miatt lassan minden duplájába kerül remélem ez sem érint(meghajlós)"
Mondjuk te erre írtad amit és én is azt amit és ez a gázdrágulás következményéről szól mert továbbvitte a gondolatot, persze ahogy az itteni ténykedésedből következtethetek a továbbgondolás összetett feladata na meg még egy csomó más mint pl. a humor mint olyan ami egyáltalán nem érint ezért amennyiben ezeket figyelembe veszem akkor teljesen igazad van és elnézést kell kérnem.
Talán már ahhoz nem lesz képük. Legyen elég annyi már, amennyi van!
Nálunk 1000ft
Azt még lehet többszörösére emelni! És meg is fogják tenni szerintem.
De ne így legyen!!!
egekbe? már most is 7-800 ft egy köbméter
ettől több lesz akkor a fúrott kútról fürdünk
most vettem villany bojlert mert 35 köbméter gáz a havi melegvíz
jövőre dobok még fel pár napelem táblát aztán szinte minden ingyen lesz
Jaj,ne kekeckedjünk már megint! Semmilyen gondolatot nem vitt tovább,egész pontosan ezt írta.
"nézzük a jó oldalát(kezeit széttáró) Ha nem lesz gáz a pénzt sem költjük el rá"
Csak és kizárólag a gázról írt.Érted?Ha nincs gáz akkor pénzt sem költünk rá.
Mikor átvették az összeset vagy legalább a nagy részét, nálunk már átadták mint ahogy az összes vidékit már csak pár nagyobb város akarja míg bírja megtartani és elkezdtek mondani páran, hogy kéne rá törvény, hogy ne lehessen az államosítás után magánkézbe adni mert ugye az esély megvan erre is.
Arra vagyok kíváncsi, hogy a víz ára mikor fog az egekbe szökni?!
Gyanítom, hogy közeleg az is.
És azt a gondolatot vitte tovább hisz lehet, hogy te egy mj gázt sem fogyasztasz, de szinte minden cég igen ezért minden drágább lesz viszont ha te és családod fényevő és láthatatlan ruhát hordtok és a semminél is kevesebbet vásároltok semmiféle termékből akkor titeket tényleg nem érint a gázáremelkedés.
Lassan a hús lesz a legolcsóbb.
A gázról beszéltél,nem igaz?Másról nem esett szó.
És még örülhetünk, hogy "csak" a duplájába.
Tegnap vettem túrót, 1/2 kiló került 1300ft-ba. Hát inkább eszem tovább a húst.
mondjuk ez miatt lassan minden duplájába kerül remélem ez sem érint(meghajlós)
Engem egyáltalán nem érint a gáz.Egy forintot sem költök rá.
Mindig csak pozitívan, ennyi.
Van épp elég savanyú jóska. 😋
nézzük a jó oldalát(kezeit széttáró) Ha nem lesz gáz a pénzt sem költjük el rá 😅
Az az érzésem ez még csak a kezdet.