Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha,jól van.
Igen.
Es dehogynem. 😂
ja,értem.Tehát te ezt így bemondod hogy egy fényező sem ad számlát és akkor az úgy van.
Nem,nem kérdezem meg.Mert nem érdekel és semmi közöm hozzá,mint ahogy neked sem.
Egy fenyezo sem ad szamlat.
A mostani ceget megkérdeznéd?
Igen,mivel nem nagyüzembe csináltam simán adhattam,a cég akinek most munkát végzek hogy mit hogyan számláz ahhoz semmi közöm,az az ő dolga.
Es mindegyikről adtal szamlat,vagy a ceg ahol dolgoztal adott? 😆
"Egyetlen mas embernek nem festettel legy egy centit sem?"
Tessék itt van ez a kérdésed is.Nincs ott hogy mikor hol az életem melyik szakaszában,csak simán nekem szegezel egy ilyen kérdést.Nincs vele gond tudok rá válaszolni,de ettől még nem fogsz teljes képet kapni.
A kérdésre a válaszom:De.
Mondjuk a szegeny embereket te hoztad fel.Csak lapozz vissza.Egy szoval sem emlitetem szegenyeket,csak masik embert. 😂
Dehogy feleltél,csak terelsz. 😂
Mondjuk azt jol csinálod,el is várom egy ilyen simlistől. 😂
Hát te hülye vagy,te ne beszélj mellé itt gazdag meg szegény emberekről hablatyolva hanem tedd fel a kérdést egyenesen!Én minden kérdésre válaszoltam,az hogy te nem azt és nem úgy teszed fel kérdésként,hát az a te bajod.
Mondjuk egy ilyen simlis gyökér sosem fog egyenesen válaszolni azt hogy igen,festettem le számla nelkul bármit valakinek a vállalkozó eszközeivel amikor végeztem azzal a munkával amiért napi bejelentést tett a nav felé.
Inkabb terelsz az ékezetek es kérdőjelek hiányával.Egyenes válasz nem lesz.Ezert IS a jellemed a simlis gyökér,a pipi lista első helyén. 😂
Egyetlen mas embernek nem festettel legy egy centit sem?
Erre tudsz valaszolni?
Esetleg a plusz l betube kotve terelsz? 😆
De,odafigyeltem.
pontosan látom hogy a mondat nem kérdő hanem kijelentő.Tehát ilyen kérdést nem is olvashattam.
"Tehat csak es kizarolag a gazdag vallalkozonak dolgoztal egesz palyafutasod alatt."
Innentől kezdve ezek a kérdéseid okafogyottá is váltak."Van a kerdesben olyan hogy írtad?Mutasd mar meg? "
Tenyleg nem figyelsz,olvasd el a kerdest. 😆
"Tehat csak es kizarolag a gazdag vallalkozonak dolgoztal egesz palyafutasod alatt?

Van a kerdesben olyan hogy írtad?Mutasd mar meg? 😆
Hát te vagy ostoba.Figyelj oda te.Jelenidőről kérdezel,megkapod a választ majd abból párhuzamot vonsz a múltidővel.Figyelj oda ezekre,én figyelek,ha a jelent kérdezed arra válaszolok ha a múltat akkor arra.Szedd össze magad!
Segítek.

kérdésed:"Csinalsz munkákat NEM a gazdag vallalkozonak?"(jelenidő)
válasz:"Nem,nem festek másoknak."(jelenidő)
erre te:"Tehat csak es kizarolag a gazdag vallalkozonak dolgoztal egesz palyafutasod alatt."(múltidő)
válasz:"írtam volna ilyet?Nem,nem írtam."(szintén múltidő)
Nem azt kerdeztem mit irtal.
Figyelj oda,ne terelj.
írtam volna ilyet?Nem,nem írtam.
Siman elkepzelem hogy vagy olyan hulye.
Tehat csak es kizarolag a gazdag vallalkozonak dolgoztal egesz palyafutasod alatt.Egyetlen mas embernek nem festettel legy egy centit sem?
Nem,nem festek másoknak.
Kilincseket kirakni a falra?te oda rakod őket?
Nincs ertelme,irrelevans,nem tudod ertelmezni a kerdest.
Probalom feltenni ugy hogy egysejtűként felfogd.
Tehat állítottad hogy van gazdag vallalkozo,csinalsz neki millios munkákat,napi bejelentéssel,es hasznalhatod az eszkozoket magadnak.Nem ugy ismerlek megszolalasaidbol hogy hobbibol festegetsz kilincseket otthonra kirakni a falra.Ezert kerdezem.
Csinalsz munkákat NEM a gazdag vallalkozonak?
Azert hivom igy mert nem mondtad a nevét.
Koze nincs hogy szegeny,magas,alacsony,szoke vagy barna.
Felfogtad?
Még egyszer megkérdezem.Ha a szegénynek csinálok munkát,akkor lopok csalok?Miért számít hogy szegény vagy gazdag?
Fizetnek erte?
Olvasom,az van ott hogy "belemakadsz"!És akkor jön a következő,"csinasz"
Neked mondanivalóm?Hát....valóban nincs sok.
Mert ha szegénynek is csinálok munkát akkor lopok és csalok?
Mar megint kezded,probalj meg olvasni, megprobalsz terelni az ekezetek lehagyasaval.
Tipikus.Amikor nincs mondanivalod.
No,szoval csinasz munkakat masnak,nem a gazdag vallalkozonak?
Mi a tököm az a "belemakadsz"?Legalább emberi nyelven írjál,ha nem megy, akkor tanuld meg valamennyire ha már egy fórumon írogatsz!