Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit mondasz teljesen így van .Csak hát reklám mert van rossz rasszista ( fehér ) és van jó rasszista ami már kötelező szinte ( egyéb színek )
Őőőőőő,az utolsó 100 évben már kurvára nem voltunk urak.A középeurópaiak meg kb 500 és 1000 év közt nem voltak.
Szóval a kibaszott kurva annyát legyen rasszista egy maki az európai városban,nem ő építette fel.
szóval hátravinni és tarkónlőniaki rasszistáskodik.
ez nem lelkiismeret kérdése hanem üzlet
most már minden az üzletről szól
Ki mondta, hogy csak fehér lehet rasszista? Minden faj az csak mivel mi voltunk az urak így a mienk került terítékre, de az ázsiai ugyanúgy utál és lenéz mindenkit mint az arab, a fekete vagy bárki más a különbség annyi, hogy a fehérekben volt lelkiismeret egy idő után, hogy ezt rossznak minősítse míg a többieknél ez még nem alakult ki.
Ezt a összes liberális geciknek
majd tegyék fel a kérdést egyszer maguknak hogy majd vele kivételeznének-e ,mert én jó fej voltam nigerekel
https://www.vadhajtasok.hu/202...
nekem is az a cél
igazság szerint ha nyáron csak a bojlert meg a légkondit elviszi már nem sok pluszt fizetnék a gázra
nekem a hálózatra töltő ott kezdődött volna hogy óra szekrény a kerítésbe, 3x16(esetleg több?) amper igénylése ez már kb egy milla, és ez után jöhetett volna a napelem
esetleg úgy hogy a bojlerhez egy kapcsolt óra meg a légkondihoz egy h tarifa
de ez lett volna annyiba mint a mostani napos szettem kompletten
Nem, akarom a világot megváltani,csak beleesni a rezsicsökkentett tarifába.
jobb az akkus, bár az akku jelentős összeg de ezt a kis pluszt megéri
egy repjegyet szoríts ki nekem is 😅
4,5 kwp napelem talán 6 Kw-os inverter,nem barkács,telepítik.Nuku akksi,már megvan az erőmű tanusítvány vagy mi a rohadás kell.
Siman és átmegyek kínába. 😂
én a napban hiszek meg egy kicsit a szélben
2-3 évig tesztelem a jelenlegi rendszert aztán vagy így marad vagy fejlesztek
egy 2-3 kwp napelem full nyugatra tájolva jó lenne még, akkor a mostanit eltekerném 20-30 fokkal keletre a jelenlegi déli tájolástól
hogy legyen? Megkérjük init, hogy jelezze nekünk mielőtt üzembe helyezi az alfa verziót? (kérdőjeles)
Persze,siman........... ☠️
Amugy en tamogatom....... 😆
Gondolom pici erőművel kezd az anyagi korlátok miatt, hátha itt megáll a rombolás a falu határában 😅
Ok,akkor kakukk nekedisd. 😂
ááá 70 km légvonalban(legyintős)
Ha nála eldurran a tied is megy vele. 😂
Hát nem(kezeit széttáró) A szállodákat zárogatják befele(kezeit széttáró) A taxi még okés ott kitolták az autók életkorát 13 évre(gondolkodós)
ezt az ökit én már beraktam múltkor ide remélem ini már rég a megvalósításon dolgozik, hogy nekem is legyen az omega verzióból egy ilyen amikorra már kiforrta magát a technológia 😅
Gondolom az alfánál még eldurran a ház 😂
Öcsémék párizsban voltak autóval, hazafelé 3 fényképet szedtek össze mindről külön levél jött ( amúgy feltűnően lassan vezetett egész életében ) és mind 70 helyett volt, kettő 79 egy 78, 45€/db, nekem osztrák pályáról 80 helyett 88-ról jött. Svájcból még várom mert pár 30-as helyett volt, hogy majdnem 40 is megvolt. 🙄
ezeket azért senki sem emlegeti 😂
nekem van ismerős a svédeknél itt nincs olyan hogy autót előzünk, van egy fasz aki 70-el meg valamiért aztán elvonatozik vele akár 20 kocsi is
de svájc se különb
és nem feltétlen azért tartják be a szabályokat mert genetikailag ilyenek hanem mert tudják azt hogy megfogják őket
Nekem ebből az tűnt föl, hogy 39 km en minimum három kamera volt... köcsög rendőrállam az is
Bar raks hozzakölti hogy orban volt. 😆
Na jo bazmeg,ez mar vicc kategoria.
Ateveztek szentpetervarrol finnorszag es esztorszag kozt kamerat lopni stockholm kulsorol.
Ezt tuti csak raks veszi be. 😆

https://168.hu/kulfold/az-oros...