Hmmmmm,egy ilyen garnituran van kb 2 kilo,es fel evig all naggyabol.Addig fizetem a berleti dijat.Meg az osszes torvenyes sarcot amit blődi elcsal a mukodesevel.
Egy ezer negyzetmeteres epulet olyan 2-300 millio.
Szerinted ha lenne annyim akkor pont egy boltba fektetnem?
Annyi van hogy megelek,nem rakosgatom ho vegen az otszazasokat,ha elromlik a huto-modogatogep nem okoz gondot megvenni,se hitel se tartozas,ez a ceg a masik ket garniturat meg egy harmadik bort bizomanyba adja sot keri hogy tegyem be.Azert mert szerinte megbizhato vagyok,nem nyulom le.Sok gondja volt tobb boltal hogy kifizetes helyett thaifoldi nyaralasra mentek a tulajok,es vadaszni kellett rajuk.
Szoval nekem egyenlore jo,de lehet jovore valtozik.Meglatom.
Egyébként a vevőkre értettem, hogy van lóvéjuk, ha milliós garnitúrákon kaszálsz.(aminek örülök.)
Ebből adódóan nem konkrétan a te rezsid emelésére gondoltam, hanem a jóléti társadalomban élőkét. 😉
De te rögtön személyes sértésnek veszed.
Ez valami tuzolto agy hiba?
Te se fogogd fel nem csak a kognitív csökott?
Fizikailag nem tudom kifuteni,egyszeruen az epulet hőleadasa tobb mint a 130 kw kazan es a regiszterek teljesitmenye.Arra eleg hogy kb 10 fokra felmenjen delutanra a reggeli 5 rol.
Ezen az se segitett amikor a ket kazan orankent 20 liter gazolajat nyelt le.
Zero szigeteles mond valamit?
3 db 30x4 meteres szimpla uveg es aluminium a bodega.
Ja,tudommar,te imadod az udvart futeni nyitott ablakon keresztul,nekem nem kell ehhez kinyitni az ablakot se annyira nulla a hoszigeteles.
En nem orulok neki,te igen.Nem vagyunk egyformakhala az egnek.
Szoval nyugodtan aludj tovabb futott udvar mellett.
Szar helyen szocializalodtal,nekem penzes nyugdijasok,altalaban videki termelok.Neha varosi polgarok.De fiatalok veszik a masik modern vonalut.Nem mindennap,de van ra igeny.A roma a legolcsobb hulladekot veszi.
Egy ezer negyzetmeteres epulet olyan 2-300 millio.
Szerinted ha lenne annyim akkor pont egy boltba fektetnem?
Annyi van hogy megelek,nem rakosgatom ho vegen az otszazasokat,ha elromlik a huto-modogatogep nem okoz gondot megvenni,se hitel se tartozas,ez a ceg a masik ket garniturat meg egy harmadik bort bizomanyba adja sot keri hogy tegyem be.Azert mert szerinte megbizhato vagyok,nem nyulom le.Sok gondja volt tobb boltal hogy kifizetes helyett thaifoldi nyaralasra mentek a tulajok,es vadaszni kellett rajuk.
Szoval nekem egyenlore jo,de lehet jovore valtozik.Meglatom.