Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most ez a világ jön(kezeit széttáró)
németek ha úgy élnének mint mi akkor reggeltől estig sírnának, pedig azért mi sem egy etiópia szintjén élünk
most olvasom, azt írják hogy a török áramlat is valószinüleg meg fog sérülni és nem lesz aki megjavítsa
Mostakkor birjak a nemetek es nincs gond vagy van?
Nagy a fizetes,sok a tamogatas,akkor minek sirnak?
Portfolio nemhinnem hogy fideszlap. 🤔

https://www.portfolio.hu/gazda...
Te valószínűleg nem beszéled a magyart. Én nem találtam, te próbáltad a torkunkon lenyomni.
Itt a hsz-emben bazdmeeeeg!
Hihetetlen, hogy milyen sötét vagy!
Te tényleg minden nap hazatalálsz teljesen egyedül??
Kicsit megtaposodott kinézetre.
Milyen kamu képet találtam ÉN?
A világ folyását kell figyelni, Ha valaki pozícióba kerül, szinte bizonyosan előkerülnek a hasonló esetek. Lehetne statisztikát csinálni, hogy melyik "oldal" esetében gyakoribb a hírhamisítás, de én ennek nem vagyok a felkent papja, így rutinból a lejárató híreknek a valóságtartalmát ellenőrzöm.
Semmiféle gitárerősítőt nem láttam bele semmilyen vakcinába, szokás szerint hazudsz ismét!
Találtál egy kamu képet, ami egyébként a leglényegtelenebb szál volt a sztoriban és most vered a nyálad!
Tehát csak a szokásos hamisítás aminek kényelemből ritkán jár utána valaki (nekem eszembe sem jutott bár mondjuk azért van akinek alapból kételkedve fogadom a linkelt dolgait is) és ezt kihasználva próbálja eladni a saját "igazát".
Majd amikor en is alaposfold hivok taborat gyarapitom, a gitarerositot latom bele vakcinaszuriba, akkor mondhatod nekem.

Koszi.
Ok. elismerem ez kamu.
Az öt perce hatalmon lévő liba már bizonyított, sajnos borítékolom, hogy megy tovább ezen az úton.
Annyit hozzátennék, hogy te sem a lényegi dolgoknál brillírozol.
Ha szavazással lényeges dolgokban lehetne dönteni, már rég betiltották volna!
Megbocsáss, de nem igazán értetted amit írtam.
Kekeckedig a faszt!
Itthon ez a kommunikáció, de brüsszelben szépen megszavazgatnak mindet is!
Ugye elég régóta látom a fórumtársak ööö... világképét, így tudom, kiét kell fenntartásokkal fogadni. Persze ha igaz, magam is rácsodálkozom.
Oké, jár a pont.
Mindegy, legalább más is kiszúrta.
Amikor a saját véleményemet, sejtésemet mondom mint vélemény, az a tényszerűség hiánya miatt támadható.
Ha odateszek egy hitelesnek tűnő-látszó adatot, akkor rövid úton rövidre lehet zárni a problémát. Mert egy ilyenre a véleményem szerint nem érdemes többet szánni, mint egy perc keresés a gugli barátommal.
Nem kell semminek megmutatni, csak rá kell nagyítani. Egyértelműen rajzolt.
Az a baj ezzel a képpel, hogy ezt megmutatva a gugli képkeresőnek, hát...

https://lens.google.com/search...

https://www.google.com/search?...
kóserkonzervatív ez is, mint a kolostormalac
Olaszország, az pont olyan ország, ahol a háború óta nem volt olyan, hogy egy miniszterelnök egy kormánnyal ki tudta volna tölteni a 4 éves ciklusát. Ott 1945-óta szerintem vagy 30 miniszterelnök volt, ha van a világon olyan hely, ahol könnyen buktatnak kormányt, az pont ők.

Én azt gondolom, -nem a digókról, hanem általánosságban- a politikus akkor érzi jól magát, amikor hatalomban van. Az pedig elég régi okosság, hogy ha a nép jól él, akkor nyugton van. Ebből adódik, hogy ha a politikus hatalomban akar maradni, annak az a legegyszerűbb és legbiztosabb módja, ha jólétet próbál teremteni. Azzal még senki sem nyert választást, hogy nyomorba döntötte az országát.

Ez persze csak azokra vonatkozik, ahol valódi választásokat tartanak. Azokban az országokban, ahol választással nem lehet eltávolítani a vezetést, ott persze teljesen más játékszabályok vannak.
hogy is szokták mondani? csodák csak a mesében léteznek?
úgy gondolom semmi sem véletlen történik, ilyen kekeckedő vezér mint ami nálunk van nem nagyon fordul elő máshol európában
szerintem ezt az orbán gyereket csak azért tűrik el(tűrték el eddig) hogy legyen egy rossz példa 😂