Párszor már írtam,az hogy te mit gondolsz nem mérvadó.Felőlem tömeggyilkosnak is tarthatsz,attól még pont annyira fogja fedni a valóságot minthogy lopok tolvaj és simlis vagyok.Nem ismersz.Így ilyen formában vádaskodni nem túl okos emberre vall.
Ha azt látom, hogy a brüsszelita zsidók csak baszakodni meg baromságokkal tudnak beleállni, akkor azt mondom, jól számított. Ha úgy nézem, hogy akkor sem ad pénzt, akkor át kell értékelnem. ha még ezt is végiggondolom, és ha egy nemzet nem képes a saját lábán megállni csak tám..., lófaszt támogatás, megveszik kilóra az egészet, akkor azt mondom, egy gonddal kevesebb.
Ha mindezt annak a tükrében az összeset, hogy egy mentálisan beteg, megnyomorodott vén buzi háta mögé bújó emberek akarják elkérni, vagy egy hamisító, csaló lopó baerbock-féle, egy pedofil francia, egy közösen zuhanyozni akaró ribanc-féle miniszterek, akkor azt kell mondanom, hogy nincs itt semmi baj.
azért magyarországon a dolgozók fele keményen megszívna egy tételes ellenőrzést, mi miből van stbstb
a vállalkozóknak meg jóval több mint a fele
ezért utálja szinte mindenki a " zsebben turkálós" kérdéseket 😂
Tényleg ilyen ostoba vagy?Van egy bejelentett munkahelyem.Ugy ez idáig tiszta,itt fizetnek utánam minden járulékot ezek után ez a fránya világ lehetőséget ad arra hogy napi bejelentéssel dolgozzak amiért én adómentes pénzt kapok.Ha 5ezer akkor 5ezer ha 500ezer akkor 500ezer.
Lonakafaszat.
Azt mondod bemesz,lefizeted az ezerotszazat es millios teteleket teszel az asztalra.
Es a takaritonom utan tobbet fizetek.
Szurkezonaban haladszol.Kummantsz.Fujj.
Miért kéne nekem másik rendszer?Nem értem,de ha mutatsz egy olyan fűtési rendszert ami ingyen van és 0 forintra jön ki az éves fűtés akkor megfontolom,addig viszont eszemágában sincs ilyenre vetemedni.
el kell menni lézergép kelelőnek 3 műszakba aztán nem kell baszakodni a csarnok fűtéssel
elkezdődne egy gondtalan élet
lenne évente 6 hét szabadságod még motorozni is lenne időd
Nem,csak hogy a rezsi miatt nem futok.
Pedig igen,sot,a rohadt tuzvedelem miatt beepitett nyomocso ami a ket fecskendohoz tartozik elfagyna,ezert mindennap felbaszom 15 fokra azt a szart es ha sut a a nap delutanra felmegy 12 re,ha nem akkor 8.ha nem tennem megfagy,amikor kiolvad beterit a viz mindent.
Elzarni nem lehet,a csapot meg az atkosban lebetonoztak.
Mert hulye vagy.Inkabb feccolj be egy hatekonyabb rendszerre amin be tudod allitani a szellozest es a homersekletet.
Amilyen tufa vagy neked a barlang egy darabb vaddisznoborrel eltakart bejarattal az idealis.
Ha mindezt annak a tükrében az összeset, hogy egy mentálisan beteg, megnyomorodott vén buzi háta mögé bújó emberek akarják elkérni, vagy egy hamisító, csaló lopó baerbock-féle, egy pedofil francia, egy közösen zuhanyozni akaró ribanc-féle miniszterek, akkor azt kell mondanom, hogy nincs itt semmi baj.
a vállalkozóknak meg jóval több mint a fele
ezért utálja szinte mindenki a " zsebben turkálós" kérdéseket 😂
Azt mondod bemesz,lefizeted az ezerotszazat es millios teteleket teszel az asztalra.
Es a takaritonom utan tobbet fizetek.
Szurkezonaban haladszol.Kummantsz.Fujj.
Cegest,barmit?
elkezdődne egy gondtalan élet
lenne évente 6 hét szabadságod még motorozni is lenne időd
Pedig igen,sot,a rohadt tuzvedelem miatt beepitett nyomocso ami a ket fecskendohoz tartozik elfagyna,ezert mindennap felbaszom 15 fokra azt a szart es ha sut a a nap delutanra felmegy 12 re,ha nem akkor 8.ha nem tennem megfagy,amikor kiolvad beterit a viz mindent.
Elzarni nem lehet,a csapot meg az atkosban lebetonoztak.
Amilyen tufa vagy neked a barlang egy darabb vaddisznoborrel eltakart bejarattal az idealis.