Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Találó, de ők nem magukkal basznak ki, "csak" velünk.
Szerinted egy van der lejjebb, vagy egy morawiecki fog fázni, éhezni??
ez olyan dolog mint ha ki akarnék baszni a kurvákkal ezért levágom a pöcsöm
Az utolsó😁

"Volt lengyel külügyminiszter a gázvezeték-robbantásról: "Thank you, USA" - Biden már februárban megígérte"
nekem nem kell bizonygatni higy tudja hogy az usa a világ leggecibb nemzete mert azt eddig is tudtam
és nem john smith a 128. árufeltöltő a geci hanem a vezérkar
de olyan jól el tudnak adni mindent hogy azt is elhiszi a világ hogy egymillió arab kiscsereket megölni egy karitatív feladat volt amit nagy áldozattal de megcsináltak hiszen ők már csak ilyen jófejek
nem azt mondtam hogy az usások nem robbantottak
csak annyit hogy ez egyenlőre találgatás
az biztos nem az etióp kisgyerekek csinálták, de ezen kívül kb semmi sem biztos a politikában
"Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha a dán és a svéd kormány és társadalmuk megtudja, hogy a mai összefoglaló jelentésben nyílt jelentés érkezett a Fehér Házhoz és az Egyesült Államok Kongresszusához, miszerint a Királyi Haditengerészet brit búvárai gyakorlatokat folytattak a Bornholm-árok területén már harmadik napja?
És mekkora lesz a meglepetése az európai bürokratáknak Brüsszelben, amikor a NATO-központban meglátják a Pentagonhoz tartozó titkos amerikai kutatóintézet válaszát, miszerint augusztus 23-án eladták a két legújabb víz alatti robotmanipulátort, mely mélységben való munkavégzésra alkalmas. 150 méterig? És hogyan érinti majd az Egyesült Királyság és az Európai Unió közötti kapcsolatokat az a tény, hogy a mai ünnepségen átadják a kitüntetést Őfelsége Flottája két tengerészének katonai érdemekért és fontos események külföldi felségvizeken való lebonyolításáért, moszkvai idő szerint 19:00-ra időzítve?
És hogyan fog életben maradni az egész civilizált nyugati világ, ha Izrael kormánya közzéteszi a tegnapi Moszad-jelentést az orosz energia-infrastruktúra létesítmények PMC-k által az amerikai 6. flotta parancsnoksága irányítása alatt végrehajtott sikeres szabotázsról? "
Ok. Hagyjuk, hogy ez a demens bizi mit mondott.
Akkor azt nézzük, hogy kinek vannak hozzá eszközei, infrastruktúrája, érdeke??
az a hülye rengeteg minden mondott már
semmivel sem különb mint bármelyik más politikus
amíg nem hivatalos bejelentés addig az összes ilyen cikk csak hatásvadászat
Ott van a video a cikk végén, mikor az ujságirónak elmondja, hogy vézgünk gázvezetékkel..., már hónapokkal ez elött elmondta.

Pres. Biden: "If Russia invades...then there will be no longer a Nord Stream 2. We will bring an end to it."

Reporter: "But how will you do that, exactly, since...the project is in Germany's control?"

Biden: "I promise you, we will be able to do that."
ezekkel az a baj hogy a bizonyíthatóság kétes
majd amikor a demens jóska kiáll a kamerák elé és hivatalosan közli hogy felrobbantottuk a vezetéket akkor tényleg az usa volt
Most akkor végülis ez rendben van, mert a szent US tette?!
https://michaelshellenberger.s...

Kb ez jut eszembe európa szerepéröl:
https://www.youtube.com/result...
inkább lekötözni egy padhoz és mögé állítani egy 50 tagú migráns falkát
https://magyarnemzet.hu/kulfol... leásni nyakig ezt a díszfaszt azt focizni a fejével. 🙄
Ez nagyon durva, és ráadásul kötelező.
népszámlálás: https://nepszamlalas2022.hu/me...
ezek nem számolnak, azt nézik kinek mennyi értéke van
szerintem ez csak azért van mennyire lehet még megszopatni a népet
van lehetősége: építsen ki saját hálózatot
Tegnap mondja egy üzleti partner (nagy fűrészüzem) hogy kaptak az áram szolgáltatótól egy szerződés módosítást, ment be hozzájuk, hogy mi ez? Mert ők is tőzsdén veszik az áramot, a szolgáltató a hálózatot biztosítja.

Mondja a szolgáltató, hogy megemelték a hálózat használati díjat. Kérdezi a srác, hogy mégis miért, mert ugyanazokon az oszlopokon, ugyanazokon a vezetékeken jön be az áram az üzembe mint eddig, nem csináltak rajta semmit, miért emelték ötszörösére a díjat?

Válasz: azért mert a többi szolgáltató is megemelte.

Hát ez ennyi. Megtehetik, mert a vevőnek nincs választási lehetősége, egy hálózat van kiépítve, csak azon tud jönni áram.
Hogyan "verik át" a energiaszolgáltatok a felhasználókat, és hogyan szivattyúzzák ki a pénzeket a rendszerböl.
-1 imitált villamos energia piac, pedig csak egy kábel lóg ki a falból. Tözsdei árak annak ellenére, hogy szabályozva lehetne az ár (elöállítási +minimális profit). Hogyan teszik át a kormányok egyik zsebükböl a pénz a másikba, miközben az energiaszolgáltatók nem buknak semmi, de legalább az kormányok hitelt vesznek fel, hogy tomogatni tudják a lakosságot...
-2 akiknek azért kell többet fizetni, hogy " az energia szolgáltatók tönkre menjenek", mert a magas profit ellenére túl sokat kell kell fizetni a biztositásaik után amit azért kötötöttek , hogy alacsony energia áraknál se menjenek tönkre. De mivel most magasak az árak a biztosítás is emelkedik...
Èrthetö??? :D
http://youtu.be/NicE0-N9ux0
Pedig mindenki rendőrnek születik - de a legtöbben 6 évesen tovább tanulnak! 😁
én is örünék neki.....
sok éve akartam rendőr lenni, de nem sikerült
útdíj melót szeretnék magamnak de még nem sikerült
5 kila körül vannak, ott 70 emelés százalékosan nincs annyi, amit pl. a vaj ment az utóbbi fél évben ☹️ a talpas, amelyik az utcát járja, még ennyit se kap. Szaros villanyszerelő vagy szobafestő 3x ennyit keres...
Vasutas csak azután lesz belőlük, ha majd leszerelnek... 😁
Es a vasutas? 😆
Az egész jó kis fizu emelés.