260 az egy jó szám, eddig a nagyfelhasználóknak ez 20 ft volt, ezért is volt kifizethető a termék. Ez kerek 13-as szorzó(kezeit széttáró)
Tulajdonkép a baj még el sem kezdődött de ami nemsoká jön az tarol mindent(kezeit széttáró)
200% körüli lesz az infláció most tart kb. 60%-nál(gondolkodós) Remélem a rezsielégedett tűzoltóknak is dobnak a bérükön 200%-ot, hogy tudjanak továbbra is örülni(gondolkodós) kb. tavaszig a kkv-k 30-40%-a elpusztul de legalább lesz munkaerő(gondolkodós)
A svédeknél is egy fővel nyertek a konzervek.Kurvarégóta balos szocdemek vezetik az országot.
A bevándorlás kritikussággal tudtak nyerni,de vékony a többség.
A V4-ek meg a nyáron telivolt a sajtó hogy a lengyelek szakítanak oda a barátság mert praktikusan nem lesz valaki oroszgyűlölő ha pofozzák egymást az ukrikkal.
No utána a lengyel benyalt az unionak a pénzekért,lett millio ukri bevándorlo,szankció szankció hátán,olyan fegyverkezest indított hogy szerintem belerokkan,sipákoltak hogy fuj orbán,fuj ruszki.A pénz meg nem jött.
Szerintem az uniós vezetés azt a csilliárd lóvét amit ukrajnának ígért azt keleteurópának járó pénzekből akarja kifizetni.
Na a lengyel amikor rájött hogy át lett baszva ujra V4-ezik.
most kb 260nál járnak a szerződés kötések
egyik ember épp ma mondta hogy eddig 42 forint volt a villany jan1-től 260, eddig 4 millás havi villany számlája volt jövőre közel 25milla lesz
ilyen műanyag baszokat csinálnak eddig 4 forint volt a villany költség ezután 25 lesz, plusz az alapanyag áremelkedés
szóval egy 30-40 forintos biszbasz szinte duplája lesz mert munkabért is kell emelni
örülök neki, hogy te meg vagy elégedve a rezsidíjakkal nagyjából minden kkv elpusztul aki gázzal fűt vagy bármire is gázt használ(gondolkodós) Most azt hagyjuk, hogy a családi házamnál ha változatlanul hagyok mindent 1,5 millával több a fűtésköltség ezt tudom orvosolni ha nagyon szükséges ki is tudom fizetni. A cégnél az eddig 500 ezres éves gáz 5 millióra változik ez jobban fáj. Az infláció még el sem kezdődött az majd még ezután jön(gondolkodós) remélem akkor is meg leszel elégedve a rezsidíjakkal amikor a fizetésed kb. hideg vízre sem lesz majd elég, mert, hogy a rezsinek ez egyenes következménye 👍️
nincs itt semmi határvonal (kezeit széttáró) Akinek a bőre nem fehér vagy csak egy kicsit is kreolos felhajtani a marhavagonba és irány a fényes nyugat mondjuk németország 😅
na az olaszok behúzták a jobboldalt vasárnap(meghajlós) Nyilván nem várok ettől semmi változást de hátha az első fecske európában utánunk. Mi mostanra nagyon egyedül maradtunk a normál gondolkodásunkkal, józan paraszti eszünkkel. csak az elképesztő idiótizmus maradt, sajnos a v4-es vonatkozásban is.(gondolkodós) Hátha 1-2 tagállam állampolgárai is vérszemet kapnak és kitakarítják európából az amerika csecsén csüngő balliberális ámokfutást(meghajlós)
anyáméknak volt hajdanán nagyméretű szilva, de egy nagy szar volt, sírva ettük annyira ócska volt
fater a végén már nem is permetezte mert kidobott pénz volt
ezek a nyugger svábok meg 4 házzal arrébb laktak és kifigyelték mekkora már a szilva, utána meg jöttek hogy kellene nekik
mondják anyámék nem eladó mert nincs permetezve és sok szilva kukacos
na erre megvadultak hogy bio a cucc és nekik ez nagyon kell, vitték vödörszámra fülug érő vigyorral mintha csak aranyat találtak volna
"3x nagyobb az istálló mint a házuk" - mert a ló is kb. 3x nagyobb, mint az ember... 😅 (na jó, nálad csak 2x 😂)
Amúgy én rühellem ezeket az ide költöző nyuggereket. kint életében egy 20. senki volt, aztán áttelepül ide, és jácca a grófurat a 2500 jurós nyugdíjából 😠 Egész életemben azt hallgattam, hogy Magyarország milyen szar, a nyugat meg maga a kánaán - oszt' mégis ide jönnek...
szomszéd feluban az egyik hollandnak egész komoly lótenyészete van, 3x nagyobb az istálló mint a házuk
németek meg régen úgy voltak hogy vettek házat és nyaranta voltak itt pár hetet-hónapot, helyi ember karban tartotta az udvart-házat, aztán amikor nyuggerek lettek idecuccoltak
talán egy van még a faluban ilyen
Vannak nálunk is kisebb falvakban már mindenféle közösségek. ám amikor utoljára jártam arrafelé, inkább azokra tudtam asszociálni, akik nem-vagy alig dolgozhattak otthon, a kevéske nyugdíj nem lett volna elég, de itt már igen.
De mondom, vagyis írom, ezt csak gondolom. Igaz, a boltokban egy eddig soha nem tapasztalt bevásárlókat látok, és tuti nem turisták mert kis fattyakkal voltak (iskolakor saccra), és németül beszélő világosbőrű nigger nő, és egy olyan... hát, nem túl bizalomgerjesztő faszi. És ilyent, vagy hasonlót már többször megfigyeltem, ha nem is naponta.
Egyszerűen hihetetlen állapotok vannak. Nemsokára a német cigányok, pontosabban azok a németek, amelyek cigány módjára élnek, ugyanide korcsosulnak.
Itthon fel kell készülni, hogy sok német, holland, dán, belga itt fog házat venni. A nyugdíjából még jobban is megél.
Tulajdonkép a baj még el sem kezdődött de ami nemsoká jön az tarol mindent(kezeit széttáró)
Senkit nem hagynak az út szélén. Engem se, téged se.....
És még sorolhatnám......
A bevándorlás kritikussággal tudtak nyerni,de vékony a többség.
A V4-ek meg a nyáron telivolt a sajtó hogy a lengyelek szakítanak oda a barátság mert praktikusan nem lesz valaki oroszgyűlölő ha pofozzák egymást az ukrikkal.
No utána a lengyel benyalt az unionak a pénzekért,lett millio ukri bevándorlo,szankció szankció hátán,olyan fegyverkezest indított hogy szerintem belerokkan,sipákoltak hogy fuj orbán,fuj ruszki.A pénz meg nem jött.
Szerintem az uniós vezetés azt a csilliárd lóvét amit ukrajnának ígért azt keleteurópának járó pénzekből akarja kifizetni.
Na a lengyel amikor rájött hogy át lett baszva ujra V4-ezik.
egyik ember épp ma mondta hogy eddig 42 forint volt a villany jan1-től 260, eddig 4 millás havi villany számlája volt jövőre közel 25milla lesz
ilyen műanyag baszokat csinálnak eddig 4 forint volt a villany költség ezután 25 lesz, plusz az alapanyag áremelkedés
szóval egy 30-40 forintos biszbasz szinte duplája lesz mert munkabért is kell emelni
anyáméknak volt hajdanán nagyméretű szilva, de egy nagy szar volt, sírva ettük annyira ócska volt
fater a végén már nem is permetezte mert kidobott pénz volt
ezek a nyugger svábok meg 4 házzal arrébb laktak és kifigyelték mekkora már a szilva, utána meg jöttek hogy kellene nekik
mondják anyámék nem eladó mert nincs permetezve és sok szilva kukacos
na erre megvadultak hogy bio a cucc és nekik ez nagyon kell, vitték vödörszámra fülug érő vigyorral mintha csak aranyat találtak volna
Amúgy én rühellem ezeket az ide költöző nyuggereket. kint életében egy 20. senki volt, aztán áttelepül ide, és jácca a grófurat a 2500 jurós nyugdíjából 😠 Egész életemben azt hallgattam, hogy Magyarország milyen szar, a nyugat meg maga a kánaán - oszt' mégis ide jönnek...
németek meg régen úgy voltak hogy vettek házat és nyaranta voltak itt pár hetet-hónapot, helyi ember karban tartotta az udvart-házat, aztán amikor nyuggerek lettek idecuccoltak
talán egy van még a faluban ilyen
De mondom, vagyis írom, ezt csak gondolom. Igaz, a boltokban egy eddig soha nem tapasztalt bevásárlókat látok, és tuti nem turisták mert kis fattyakkal voltak (iskolakor saccra), és németül beszélő világosbőrű nigger nő, és egy olyan... hát, nem túl bizalomgerjesztő faszi. És ilyent, vagy hasonlót már többször megfigyeltem, ha nem is naponta.
Itthon fel kell készülni, hogy sok német, holland, dán, belga itt fog házat venni. A nyugdíjából még jobban is megél.
Szep.
Frankfurt. Ez lett a német pedantériából a migrált, korcs, buzik megjelenése után.