Dehogynem köpködösz,csak azért írsz,erre reagálok. 😂
Velem nemigen,mostanában blődi nagyszabású kinyilatkozásaiból több van. 😂
Az új hétforintost. 😂
Ezen már én is csodálkozom. 😂
Én nem kívánok neki ilyet.
Én meg vagyok elégedve a rezsi díjakkal.
Én még emelném is, és aki szédül, kiszáll!
Most ez a sikk. És mindeki elégedett. 👍️
Bútorok árai. 😂
Egyébként nem köpködtem, csak megjegyeztem, mert ez egy fórum.
Mondjuk a nagy része,veled van tele.
És az okosabbnál-okosabb meglátásaiddal. 😂
Csak azt nem értem, hogy mit keresel még ott, egy lepukkant dohos, fűtetlen bútorboltban?
Hogy nem fedezett még fel valami külföldi agykutató intézet, vagy egy politikai elemző cég, vagy egy atom kutató szervezet......? 😂
Hihetetlen 😂
evvel az a baj hogy nagyon nehéz egy határt meghúzni
pl sok éve engem egy arab doki kezelt kiskunhalason a sürgősségin, de volt nem egy cigány munkatársam a vasútnál aki teljesen átlagon "normális" életet élt
szóval nem könnyű meghatározni azt kit üldözzünk és kit nem mert mindig lesz egy határ vonal aminek a 2 felén nagyon minimális lesz a különbség
a legfőbb gond az hogy a már kiaakult rendszeeket nem kellett volna engedni kialakulni
pl nekem a suliban azt mondta a tanár hogy leítom 100x hogx nem leszek hülye akkor én leírtam 100x azt hogy nem leszek hülye, és ha mégis hülye voltam(mert az írás nem sokat változtatott ezen) akkor kaptam akkora pofont hogy 3 lépést mentem oldalra mire az egyensúlyi helyzetem realizálódott
most meg igazándiból ha a diáknak nem tetszik valami az veri a tanárt és kb semmit sem tud ellene tenni
és ez az élet területén mindenhol jelen van
Valószínűleg nem érted. A konzultáció arra jó, hogy ne mondhassa senki, hogy politikai igény teljesüljön, hanem a választók akaratát közvetítsék.
Majd Orbán - amúgy helyesen és tök jól kitalálva - mondhatja a brüsszelita zsidóknak, hogy nem én akarom, hanem itt van a nép akarata.
ha most az olaszok jobboldala nyer az némi előrevetítése lesz az elkövetkező időszaknak itt európában remélem(gondolkodós) A nép lassan megunja a nyilvánvaló baloldali szopatást és reméljük egyre több úniós országban.
néhány év szélsőjobboldali nézet ráférne európára, hogy kitakarítsa a migránsokat meg a cigányokat és az összes ingyenélőt. Amikor majd kezd átesni a ló túloldalára akkor hozni valami finomítottabb változatot. Itt most radikális lépésekre lenne szükség ehhez meg kell a szélső jobb(gondolkodós)
😁
egyébként meg volt elemzés(gondolkodós)
Pontosan forgatókönyv szerint zajlik minden egész európa romokba döngölése, saját amerika által igen jól megfizetett helytartóink aszisztálásával. (kezeit széttáró)
Ami nyugaton szélsőjobbnak van kikiáltva az inkabb csak egy picit konzervativabb szociáldemokrata patriota nezekkel.
Ott az AFD amit lenáciztak holott elegedetlen volt CDU politikusok alapitottak.
itt az lehet a baj hogy ha bukik a balos oldal esély van a szélsőjobbos nézetek terjedéséhez
és az azért egy bizonyos szint után kellemetlenné tud válni
még úgy is hogy ezekkel a nézetekkel sokkal jobban tudok azonosulni mint az összes többivel, de azért annyi eszem van hogy belássam hogy ez is zsákutca
télen nekem hidegnek tűnt
a plüss nekem jobban bejött
Sajnos ki kell fizetni.
Neha keresik.Mindig eladom.
Villany 113/KWH
Gáz mindegy,állítólag a hideg raktárban tologatom a bútorokat. 😂
Velem nemigen,mostanában blődi nagyszabású kinyilatkozásaiból több van. 😂
Az új hétforintost. 😂
Ezen már én is csodálkozom. 😂
Én meg vagyok elégedve a rezsi díjakkal.
Én még emelném is, és aki szédül, kiszáll!
Most ez a sikk. És mindeki elégedett. 👍️
Egyébként nem köpködtem, csak megjegyeztem, mert ez egy fórum.
Mondjuk a nagy része,veled van tele.
És az okosabbnál-okosabb meglátásaiddal. 😂
Csak azt nem értem, hogy mit keresel még ott, egy lepukkant dohos, fűtetlen bútorboltban?
Hogy nem fedezett még fel valami külföldi agykutató intézet, vagy egy politikai elemző cég, vagy egy atom kutató szervezet......? 😂
Hihetetlen 😂
pl sok éve engem egy arab doki kezelt kiskunhalason a sürgősségin, de volt nem egy cigány munkatársam a vasútnál aki teljesen átlagon "normális" életet élt
szóval nem könnyű meghatározni azt kit üldözzünk és kit nem mert mindig lesz egy határ vonal aminek a 2 felén nagyon minimális lesz a különbség
a legfőbb gond az hogy a már kiaakult rendszeeket nem kellett volna engedni kialakulni
pl nekem a suliban azt mondta a tanár hogy leítom 100x hogx nem leszek hülye akkor én leírtam 100x azt hogy nem leszek hülye, és ha mégis hülye voltam(mert az írás nem sokat változtatott ezen) akkor kaptam akkora pofont hogy 3 lépést mentem oldalra mire az egyensúlyi helyzetem realizálódott
most meg igazándiból ha a diáknak nem tetszik valami az veri a tanárt és kb semmit sem tud ellene tenni
és ez az élet területén mindenhol jelen van
Profi. 👌
És kinek a malmára is hajtja a szelet?
Amúgy meg nem lesz az olyan rossz.
Majd Orbán - amúgy helyesen és tök jól kitalálva - mondhatja a brüsszelita zsidóknak, hogy nem én akarom, hanem itt van a nép akarata.
egyébként meg volt elemzés(gondolkodós)
Pontosan forgatókönyv szerint zajlik minden egész európa romokba döngölése, saját amerika által igen jól megfizetett helytartóink aszisztálásával. (kezeit széttáró)
Ott az AFD amit lenáciztak holott elegedetlen volt CDU politikusok alapitottak.
és az azért egy bizonyos szint után kellemetlenné tud válni
még úgy is hogy ezekkel a nézetekkel sokkal jobban tudok azonosulni mint az összes többivel, de azért annyi eszem van hogy belássam hogy ez is zsákutca