Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazabol probaltam az erveket,de a szokasos kummantas ment toled.
Varsz par napot es valadz nelkul tovabb lokod a suket mediavezerelt keszrefozott paneleket,zero gondolkodas.Egy szikranyi sem.
Egy nem szó kimaradt az utolsó előtti sorból.
Ez nem elfogadható.
Ha:
- nem iszik
-nem cigizik
-nem drogozik
-nincs autója, pláne valami státuszszimbólum
-minden gyereklét ő neveli
-nem volt börtönviselt
-nincs baszom arany a nyakában se a feleségéén
-nincs szarrá varrva
és a lopást egy multinál követi el 10 deka teszkogazdaságos párizsi sérelmére, akkor halállal büntetendő, mert ha ő jogosnak érzi, hogy a másét elvegye, akkor a más is, hogy az ő értékrendje szerint azt megvédje.
Árnyaltabb ez, nálam tisztességes volt, de alkalomadtán mondta, hogy ha előfordul, hogy annyira szegény lesz mikor kinyitja a hűtőt és nincs tíz deka párizsi benne amit a gyereknek adna kimenne az utcára és az első embert kirabolná aki arra jár..........ezen ki lehet jogosan akadni, de mi mit tennénk ilyen helyzetben? Gondolom nálad nem melózik cigó csak fajmagyar akiket arra is vizsgálsz nehogy zsidók legyenek, hát ugye először mikor megint munkanélküliség lesz a cigóknak nem lesz meló utánuk az idősebbeknek utánuk meg senkinek, vajon mit tesz akinek semmiféle bevétele nincs és éhes a család? Nem annyira volt rég az utolsó hasonló időszak, jelenleg a mostani cégemnél ahogy nézem kb. 30% a roma és gondolom először ők mennek majd ha leépítés lesz na meg én is a korom okán.
Amúgy valóban ne cigózz, azok cigányok, nem kell őket becézgetni!!
ült is, biztosan nagyon rendes ember lehetett? :)
Én azt látom, hogy van amelyik ideig-óráig tud viselkedni, de életvitelszerűen nem nagyon megy nekik!
Egyik volt emberem előtt cigóztam valami általánosat mire mondta, hogy ne cigózzak mert ők romák .....erre mondtam, hogy engem simán magyarozhat nem sértődök meg amúgy nekem nem volt vele bajom pedig tudtam, hogy ült is, tőlem és a munkáltatóinktól tudtommal nem lopott és a melót is elvégezte amit kapott.
A magyar akkor sem hordoz pejoratív tartalmat!
Mármint amikor a mazsihisz új elnököt választott volna és a posztra három jelentkező volt, a köztörvényes banki elítélt tolvaj kunos, a komcsi-bolsi munkásőr zoltai és a hermafrodita buzi schwezoff dávid?

Ja, az tényleg érdekes eset volt, jó nagyokat nevetett rajtuk minden MAGYAR.
Ő a legrosszabb fajta zsidónáci. Aki pénzért löveti agyon a többi hohol zsidót az oroszokkal.
Na de önmeghatározás van:

mazsihisz.hu
bár egy osztrák étteremben ha úgy szólnak hozzád hogy hé te magyar menj már másik asztalhoz az azért egy kicsit furán adná ki magát
Jó jó de az ukrik?
szerintem perelhető, de nem szoktak emiatt. valszeg élőben nem fröcsögnél úgy, ahogy itt merészelsz. lehet, hogy nem úsznád meg ilyen könnyen. na de vissza politikához, túl sok a személyeskedés meg mi lenne ha...
Ez azért is érdekes mert ha nekem azt mondja valaki, akár jó hangosan a nyílt utcán, hogy "MAGYAAAAR" !
Én biztosan nem fogok megsértődni, de ha az hangzik el, hogy "CIGÁÁÁNY" vagy "ZSIDÓÓÓÓ" , már megy az ajvék.
Pedig mi nem tehetünk róla, hogy ez a két kifejezés pejoratív tartalommal töltődött fel!!
engem speciel nem zavar, ha lebuziznak, bár nem szoktak. ugyanis vagy buzi vagyok és akkor igaza van és akkor minek megsértődni, vagy nem vagyok az és akkor minek megsértődni... ezért nem érdekel különösebben a sok színvonaltalan személyeskedés sem, bár tény, hogy vitához méltatlan.. de belátom, hogy a vitakultúra elég alacsony színvonalú általánosságban is itthon.
sorra bombáztok az érveitekkel. nehéz ez így... :))))
az bele kell férjen, mégha kellemetlen is. pl. szájer buzisága, stb.
a zsidó zelenszkij is náci? meg a 6 éves kislány is az volt, akit elföldeltek izjum mellett a dicsőséges orosz hősök?
ne mondd meg, mit csináljak. ez elég gáz.
ezen még nem gondolkoztam
de szerintem akkor is, a cigót se lehet lecigányozni a zsidók se szeretik ha zsidózzák őket
fura dolgok ezek
...és ha tényleg buzi?
Tehát a pridén buzizol?
ezért írtam hogy lehet becsületsértő
ha ketten vagyunk nehéz bizonyítani, de ha március 15.-én kiállok a tömeg elé és elmondom az xx jóska buzi akkor azért simán be lehetne perelni
Ja, ha személyesen találkozol vele?
És ha csak ketten vagytok?
nem a nicknek gondoltam, azért írtam úgy ahogy írtam
Dehogy. Rá mondhatsz akármit, mert nicknek NINCS személyiségi joga.